Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z troche zbyt dużym garbatym lekko nosem

Polecane posty

Gość gość

Nie podoba się facelom? PomIMO że ma ładne zgrabne cialo ?

Gość gość
on azawsze miala nos hogaty i wystajacy podbrudek a teraz lwie zmarszczki i charakter kurEwki

Gość gość
Sory, ale takie nosacze sundajskie są obleśne. Faceci przywiązują uwagę do twarzy, ciało się w wyrze liczy.

Gość gość
Zamiast się pytać czy to sie podoba facetom to spojrz w lustro o sama siebie zapytaj jak wypadasz na tle ladnych kobiet. Jak chcesz miec faceta zakochanego w tobie to musisz byc super laska i tyle.

Gość gość
Autorko trafisz na odpowiedniego mężczyznę to pokocha Cię razem z garbatym nosem i dla nego będziesz najpiękniejsza.

Jeśli tylko nos potrafisz zaoferować to faktycznie masz problem. Usprawiedliwianie podłego charakteru jakimiś defektami w wyglądzie to tylko... Hm, szukanie usprawiedliwienia:)

Gość gość
Up

Gość gość
Nie łam się kobieto! Mam niezgrabny nos i męża od 18 lat ;)

Gość gość
Ja tez man brzydki nos, raz że garbaty, a dwa był kiedyś złamany przez co wygląda jeszcze gorzej. Męża mam, a wielu mężczyzn mi powiedziało, że jestem atrakcyjna :) więc nos raczej jest tylko szczegółem, nie przejmuj się. Kompleksy wpędzają ludzi w paranoję :) Nie ważne jaki masz nos, i tak jesteś piękna :)

Gość gość
a ja mialam za dlugi i garbaty nos i bardzo przez to cierpialam.3 lata temu poddalam sie operacji.teraz jestem happy.szkoda ze nie zrobilam tego wczesniej i cierpialam cala mlodosc

Gość gość
I tak s me zrobie operacje nosa. A charakter kur.ewki ma twoja matka co widzę po tobie psi synu Zmarszczki lwie też hialuronem wyprasuje.. i górne powieki lekko uniose

Gość gość
Ja mam garbatym długi a mam męża podobam mu sie sex często jest jestem zgrabna w pracy słyszę sporo komplementów od kolegi kiedyś zabujał się we mnie kolega jak juz byłam mężatką

Gość gość
Ja mam brzydki nos (zwłaszcza wg siebie) i NIGDY nie usłyszałam na jego temat żadnego nieprzyjemnego komentarza. Moze nie jest długi, ale garbek i niestety skrzywiona przegroda. A mam i chłopa i nawet juz dziecko:D Na powodzenie tez raczej nie narzekałam.

Gość gość
Ja mam garbaty i trochę za dlugi i w szkole śmiali się ze mnie mówili że jestem brzydka. W ostatniej klasie liceum zmieniłam fryzure na dyskotekach zaczelam mieć powodzenie teraz mamam męża i dziecko i od kolegi tez słyszę komplementy

Gość gość
Kiedys 2 razy spotkalam sie z facetem ktory mial garba i co on mial powiedziec

Gość gość
Up

Gość gość
facetowi nawet garb nosa nie ujmuje urody znalam takiego Pawla Cz. i ladny byl pomimo garbka. a kobiecie w chuy odejmuje. dlatego nie nawidze gdy mezczyzna mi sie przyglada gdy siedze bokiem do niego. akurat przegrode mam prosta ale garb jest. od 13 rz. mowia ze wysokoweglowodanowa dieta w dziecinstwie podbija czynnik wzrostu IF a ten znow odpowiada z chrzastki itp. kiedys w znieczuleniu miejscowym usune tego garba

Gość gość
Oh

Gość gość
no Pawel Cz byl slodki

Gość gośćPawełCz
Mnie interesuje to co masz z drugiego końca kadłubka a nie twoja kichawa :-P

Gość gość
L

Gość gość
Idiota