Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrobilybyscie świństwo byłemu kochankowi po zerwaniu

Polecane posty

Gość gość

Proszę o szczere wypowiedzi. Może ktoś ma doświadczenie w tym temacie? Jak to się potoczyło potem? Czy mialyscie z tego powodu jakieś problemy?

Gość gość
Nigdy bym czegoś takiego nie zrobila.

Gość gość
Dlaczego? nawet gdyby okazał się podla swinia? ???

Gość migraine
Ja swojemu złamałam serce i doprowadziłam do tego, że się stoczył. Z zemsty udawałam cały związek, żeby go rozkochać a potem wrzucić jak szmatę.

Gość gość
W jaki sposób go rozkochalas

Gość gość
A po co się różnić? Żeby miał za dobrze w tym życiu?

"A po co się różnić? Żeby miał za dobrze w tym życiu?" x Faktycznie, lepiej zejść do jego poziomu i robić z siebie szmatę. Co kto lubi:)

Gość gość
Otulona snem. Masz bardzo prawidłowe podejście do życia. Czytałam juz kilka twoich wypowiedzi. Myślę, że jesteś szczęśliwą osobą. Dużo możnaby się od Ciebie nauczyć. Pozdrawiam. :)

Gość migraine
gość dziś - zwyczajny. Na każdego faceta jest sposób, trzeba mu dać to, czego najbardziej pragnie. Mało_stanowczy - no cóż, póki co robię karierę na uniwersytecie. Facet połamał mi poczucie własnej wartości, kiedy byłam jeszcze dziewczynką. Kosztował mnie próbę samobójczą, leczenie i ślady do końca życia. Po prostu karma ugryzła go w tyłek, przy mojej pomocy.

Gość gość
Ja tylko marzę niestety... żeby mąż kochanki mojego faceta zrobił mu taki "łomot", że szpital stanie się dla niego na długo "drugim domem" ( o ile w ogóle przeżyje ). To tylko marzenia ale podobno warto mieć marzenia...

Gość gość
Marzysz żeby twojego faceta ci pobili? ???

Gość gość
Migraine, współczuję i rozumiem. ale może więcej szczegółów podasz co do zemsty i tego rozkochania

Gość gość
Czyli mężczyzna też powinien urządzić piekło z życia każdej kobiecie która da mu kosza? Czy tylko baby uzurpują sobie do tego prawo bo one są zawsze bardziej zranione i nieszczęśliwe.

Gość migraine
A co tu opowiadać. Wiedziałam czego ten człowiek potrzebował i pragnął, więc mu do dałam. Sprawiałam, że czuł się wyjątkowo, jakby był jedyny na świecie. Leczyłam jego kompleksy i jego problemy z poprzednich związków. A kiedy byłam pewna, że się zakochał, powtórzyłam jego manewr sprzed lat.

"no cóż, póki co robię karierę na uniwersytecie" x Wszędzie jest potrzebny serwis sprzątający i ochrona. xxx "Facet połamał mi poczucie własnej wartości, kiedy byłam jeszcze dziewczynką. Kosztował mnie próbę samobójczą, leczenie i ślady do końca życia" x Na pewno Twoja zemsta oczyściła atmosferę. xxx "Po prostu karma ugryzła go w tyłek, przy mojej pomocy" x To nie była karma. To było tylko Twoje zejście do jego poziomu. Karma dopiero czeka. Na Ciebie:)

Gość gość
Ehhh, trudno mi będzie rozeznać czego on teraz pragnie. .

Gość migraine
Mało_stanowczy - zgadzam się. Bardzo sobie cenię nasz serwis i uroczą ochronę. Ja mam tytuł naukowy, więc to nie moja działka, ale nie mogę się z Tobą nie zgodzić w kwestii tego, jak bardzo są potrzebni. I tak, moja zemsta oczyściła atmosferę. Pozwoliła mi ruszyć ze swoim życiem do przodu, po 4 latach tkwienia w limbo i walczenia z demonami, które zafundował mi rzeczony absztyfikant. Później karma dopadła go jeszcze raz, za inne krzywdy. Od tamtej pory minęło ponad 10 lat i moje życie układa się dokładnie tak, jak mogłam sobie wymarzyć. Nie żałuję.

Gość gość
Migraine, ja właśnie pragnę tego samego. Myślę, że zemsta wiele może pomóc. Człowiek rusza do przodu. A skoro karma nie zawsze sama wraca to może warto ruszyć tylek i samemu wymierzyć sprawiedliwość?

Gość gość
19:31 A kto zwykle oddziela seks od uczuć i posuwa dla sportu? Chyba zwykle facet. Bo facet musi, bo taka jego natura. Facet co seksi się na prawo i lewo traktując przedmiotowo kobiety raniąc ich uczucia jest ok. i bardzo męski. Ale kobieta jak się zabawi facetem, to taka jest zła że ojojoj. Faceci sami są sobie winni, taka prawda.

Gość gość
gość dziś -"Marzysz żeby twojego faceta ci pobili? ??? " x Za posuwanie cudzej żony należy mu się.

Gość migraine
gość dziś - czasem warto, czasem nie. Później już nigdy w życiu się nie mściłam. Ale człowiekowi, który zniszczył moje poczucie kobiecości i wiarę we własną wartość po prostu nie mogłam odpuścić. Za dużo perfidii było w jego zachowaniu na początku, żebym mu odpuściła. No i sporo z tego wyniosłam. Nauczyłam się cierpliwości, samozaparcia i dyscypliny, a żeby plan zrealizować schudłam, zadbałam o siebie i stałam się prawdziwą laską. Taką, która windowała jego ego pod niebiosa. Warto było.

migraine dziś Szok. Niszczył Twoją kobiecość i co tam jeszcze, bo na to pozwoliłaś! Zgodziłaś się na to. Zemściłaś się na facecie za brak szacunku do siebie?

Gość gość
Migraine a można zapytać w jaki sposób skrzywdził ciebie kiedy byłaś dziewczynka?

Gość gość
Byłam wtedy dzieckiem jeszcze. Nie wiedziałam jeszcze jak się zachowywać. Nie wiedziałam co on robi i dlaczego to robi. Chciałam tylko, żeby mnie ktoś pokochał. Nie robi się takich rzeczy nawet dorosłej, dojrzałej kobiecie, a nie 16-letniej dziewczynce. Nie bawi się czyimiś uczuciami dla żartu przez wiele miesięcy, tylko po to, żeby upokorzyć i złamać.

Dobra. Przepraszam, doczytałam, że krzywdę zrobił Ci kiedy byłaś dziewczynką. Wybacz. Nie wiem co dokładnie się stało, ale współczuję. To oczywiście nie usprawiedliwia Twojej zemsty, ale rozgoryczenie rozumiem.

Nie wiedziałem, że rozdają tytuły naukowe degeneratom:o Niezła fantazja migraine, ale wybacz, nie kupuję Twoich opowieści z mchu i paproci:)

Gość migraine
No cóż, nie będę wstawać z łóżka żeby zrobić zdjęcie dyplomu, bo i tak powiesz, że fejk. Nie widzę sensu w dyskutowaniu na ten temat. Nie jestem degeneratem, jestem nauczycielem akademickim z dwiema książkami na koncie. Mam fajne życie, świetnego psa i ładny samochód. Nie jestem jakoś specjalnie dumna z tego, co zrobiłam te 10 czy więcej lat temu, ale tego nie żałuję. Facet zasłużył na wszystko i jeszcze więcej. Powinien się cieszyć, że mój ojciec albo któryś z braci się nie dowiedział co było źródłem problemów w moim życiu, bo by go zwyczajnie zabili. A ja nie zrobiłam niczego złego. To nie moja wina, że się zakochał i nie potrafił sobie poradzić z rozstaniem. Zdarza się.