Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpisujcie najdziwniejsze zachowania żonatych facetów chcących poderwac laskę

Polecane posty

Gość gość
Na wyjeździe firmowym byłam u niego w pokoju, szykowaliśmy coś dla kolegi, który miał urodziny. Poszłam do łazienki, a jak wróciłam siedział na łożku bez spodni, głupio się uśmiechał i miał rękę opartą o zagłowek, wiecie, tak niby zapraszająco. Był trzeźwy. W życiu bym go o coś takiego nie podejrzewała, sympatyczny, trochę ciapowaty taki.

Gość gość
Anka weź leki, bo znów majaczysz :D

Gość gość
Anka ten na wyjeździe bez spodni na łóżku to był twój eks mąż :D

Gość gość
Lepsze są dziwne zachowania kiedy już chcą zostawić zbajerowaną laskę.

Gość gość
7:37 jakoś nie było możliwości wyjścia 25 razy, uwierz mi , oni robią to bardzo zwinnie. Może mają już w tym wprawę? ????

Gość gość
Nie wiem, jakie za to są zachowania żonatych facetów chcących zostawić laskę, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Ja z tych zapraszany ch do pokoi , które nie skorzystały. Ale z autopsji i od kolezanek wiem, że facet zostawia normalnie. . Żegna się nad ranem jak z żoną i finito. Wymienia się numerami telefonów komórkowych lub nie i os tego zależy czy utrzymuje dalszy kontakt ze zbajerowana kobieta. Tak czy siak na karnym szkoleniu wypatruje tej kochanki i dalej uderza bo nie chce mu się wyrywać nowej a czasu mało. To tak w skrócie. Oj napatrzylam się swego czasu na wiele. ...