Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałam projekt na konkurs i się nie udało (

Polecane posty

Gość gość

Jestem sfrustrowana i zła, siedziałam nad nim 2 dni non stop, praca nad nim sprawiła mi dużo frajdy a pracuje w fili pewnej firmy i wiecie co wszystkie nagrody zgarnęli pracownicy centrali nikt z kilkunastu fili nie wygrał :( aż się nie chce wierzyć że to przypadek, skupiłam się na tym jak usprawnić obsługę Klienta a projekty, które wygrały usprawniały owszem pracę ale pracę pracowników i tak naprawdę nie wniosły istotnych udogodnień :( moje chyba były zbyt ambitne z analizą statystyczną, wykresami i tabelkami, czuje się oszukana, wykorzystana i sfrustrowana, jeden z wygranych projektów- typu stworzenie folderu na firmowym dysku ze wszystkimi zdjęciami :( masakra

Gość gość
Nie zniechęcaj sie , jesteś dobra , przyjdzie i twoj czas.

Gość gość
układy układziki znajomosci i kolesiostwo ci pewnie przeszkodziły. tu jest polska tu są przekręty

Gość gość
Cóż, życie nas ciągle doświadcza. Jak to mówią "co cię nie zabije to cię wzmocni"...

Gość gość
2 nagrody zgarnęły 2 różne osoby z tym samym pomysłem :) jury to chyba debile

"Napisałam projekt na konkurs i się nie udało" x Życie. Ale zastanawia mnie jak przez dwa dni udało Ci się zebrać wszystkie dane, przeprowadzić ankietę w firmie i wszystko opracować.

Gość gość
dane powyciągałam z systemów lub od osób, które się tym zajmują na co dzień zrobiłam to w piątek przez weekend pisałam w poniedziałek poprawki, użyłam liczb by pokazać jak coś działa teraz a jakby mogło działać po poprawkach z oszacowaniem ryzyka i ewnetualnych korzyści

Gość gość
znajoma napisała procedurę, która miała też skrócić kolejki i też nic :(