Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Według mnie 60 % Polaków w ogóle nie uprawia seksu

Polecane posty

Gość gość

ta propaganda sexualna to sprawka mediów i zboczonych feministek typu Dorota Wellmann

Gość gość
Bo seks jest przereklamowany. Większą przyjemność daje np jazda na rolkach.

Gość gość
Nie wiem czy aż 60%, ale faktem jest, że media zakłamują obraz prawdziwego społeczeństwa, ponieważ nasza kultura padła ofiarą mocnej seksualizacji. Nawet na młodych ludzi wywierana jest dzisiaj presja w stylu: "Nie uprawiasz seksu, nie istniejesz!" - podobnie jak z Facebookiem (tylko, że tu akurat łatwiej po prostu założyć konto ;)) Ogromnym problemem naszej współczesnej kultury jest to, że o ludziach, którzy nie uprawiają seksu po prostu się milczy. A przecież jest mnóstwo takich osób (!): młodzież, seniorzy, większość singli, część ludzi w związkach czy tzw. "białe małżeństwa". Po prostu nikt z nikim o tym nie rozmawia, co nie oznacza wcale, że taki stan rzeczy nie istnieje.

Gość gość
Coś w tym jest... sam często łapie sie na tym że widzę że większosć znajomych ściemnia na temat swojego życia seksualnego... to chyba kompleksy względem Zachodu. Przykład:mam kumpla który robi z siebie w gadkach mega ogiera i podrywacza,idziemy na dyskotekę i widze ze tam ani jedna laska nawet do niego nie zagada... tańczy jak kłoda,ruchy ma jak dziecko z paraliżem:D Teraz ma dziewczynę ale oni widują sie tylko od czasu do czasu w sumie... nie mówie że on nie uprawia seksu ale robienie z siebie casanovy co zmienia dziewczyny jak skarpety jest żałosne,zwłaszcza gdy widać że akurat ta osoba taka nie jest

Gość gość
To chyba tak jak z Katyniem za PRLu - większosć o tym wie ale nikt o tym nie mówi.Temat jakos na siłę zamiatany pod dywan.

Gość gość
Całkiem adekwatne to porównanie :P Po prostu stał się to temat tabu. Trudno mi dokładnie określić z jakiej dokładnie przyczyny, ale osobiście wskazywałabym na media.