Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacor

Kac po wizycie u prostytutki

Polecane posty

Gość gość
Straszne meczarnie kosmetyczka, siłownia..:) straszne.

Gość gość
A współczuj. Ty zapewne zero. Ani rutynowe, ani romantycznego i jeszcze pewnie baterie wysiadł.y.

Gość gość
Heheheh otóż to:D Dla laski kosmetyczka,fitnes,siłownia to sama przyjemność:)

Gość gość
R u c h a ć mi się zachciało dzwonię na d*********i

Gość gość
gość dziś To ty byłeś z kobieta tylko dla seksu ? Nie,pewnie jeszcze chciał z nią pogadać o promocjach w Lidlu. LOL

Gość gość
Trza sobie jakoś w życiu radzić

"A współczuj. Ty zapewne zero. Ani rutynowe, ani romantycznego i jeszcze pewnie baterie wysiadł.y" x A współczuję, bo najwyraźniej nie wiesz co tracisz:) Masz rację. A teraz wyłaź spod łózka i skocz po baterie:)

Gość gość
No niech mi któraś wytłumaczy że nie lepiej iść do prostytutki niż uganiać się za jakąś pindą co zdradza swojego z tobą lub prostuję cię na gruby szmal w zamian za kiepski sex i do tego przynudza ja tam wolę iść na d***** z roksy niż jakaś latawica miała by czasem pomysł żeby iść do mojej i powiedzieć jej że ja kocham i żeby odeszła bo kochanka wymaga żeby ją kochać bardziej od żony i jej obiecywać złote góry a k***a dobrze i dyskretnie cię obsłuży i co tydzień mogę z inną. :)

Gość gość
Nieprawda prostytuty zostaja na starosc samotne bez kasy rodziny czesto uzaleznione po rozwodaxch umowach bo przeciez nie slubach bo slub to tylko przed oltarzem

Gość gość
Chodzę do prostytutek dlatego że nie mogę znależć normalnej dziewczyny. Próbowałem no ale się nie udało - sorry Gregory ale ile można czekać? Może to i niemoralne ale takie jest życie - a radzić sobie jakoś trzeba.

"Chodzę do prostytutek dlatego że nie mogę znależć normalnej dziewczyny. Próbowałem no ale się nie udało - sorry Gregory ale ile można czekać? Może to i niemoralne ale takie jest życie - a radzić sobie jakoś trzeba" x Jeśli nie masz dziewczyny, to co w tym niemoralnego?

Skromna ja ma problem z sexem x hahaha, nie mam problemu - nie jestem w związku nie uprawiam - proste ;) nie wysilaj się, wiem że nie ogarniesz...spróbuj pokonwersować w zoo :D

Mało Stanowczy, temu odpadowi można jedynie współczuć, on i tak nie ogarnie zasad których nie posiada.

Gość kacor
To zależy jakie prostytutki. Nie wiem jak tak sobie patologia radzi, choć pewnie nie dożywa starości. Te co znam żyją na wysokim poziomie, kupują mieszkania jako zabezpieczenie na starość. Często też mają drugą pracę na przykład działalność, żeby mieć ZUS. Kobiety są artakcyjne, miłe mają koło siebie wianuszek panów, którzy chętnie pomogą w wielu sytuacjach.

Gość gość
Skromna Ja i Stanowczy to rodzeństwo jednojajowe ?

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Ja też chodzę chociaż mam żonę, dziecko i generalnie porządny ze mnie facet. Miałem kiedyś romans z koleżanką z pracy ale to nie dla mnie, brzydze się zdrada. A z prostytutka to co innego. Możesz wybrać jaką chcesz, relaks, nowe pomysły do przetestowania. Pierwsze głębokie gardło zrobiła mi prostytutka. Ja miałem 27 lat ona może z 18. Po tym doświadczeniu od razu powiedzialem narzeczonej że albo się nauczysz albo koniec. Kiedyś też zapytałem się jednej dlaczego ona ma zawsze takie fajne włosy to mi wyjaśniła że to zabieg keratynowy. Od razu żonę na taki skierowalem a wcześniej nie wiedziałem że coś takiego istnieje. Same korzyści.

Gość gość
Jakie jest to głębokie?

Gość gość
Ciężko ogarnąć temat jak ci się rzygać chce z czymś w ustach..

Gość gość
Ja sobię powiedziałem już nigdy związków od 23- 28 roku życia byłem sam i dobrze mi było czasami się poszło na kurwę a czasami coś wyrwało na imprezie ale wkoncu sielanka się skończyła i wpakowałem się w związek na początku wiadomo wszystko fajnie ale po tym jak powiedziałem że ja kocham zaczęło się robić piekło zaczęła mnie prześladować kontrolować zakazywać chodzenia z kumplami tylko siedzieć z nią i jej głupimi psiapsiułkami z pieniędzy które miałem odłożone została pustą koperta bo oczywiście prezenciki kwiaty wyjście to do kina , restauracji,dyskoteki,ona bez pracy bo się uczy to ja sponsor doszło do tego że jak mi przyszło remontować motocykl to nie było za co juz powoli zaczynało brakować na rachunki a ona z nosem w necie i zobacz jaką ładną bluzeczkę znalazłam jeden rok i wszystko do czego dążyłem przepadło a została roszczeniowa suka w końcu powiedziałem dość teraz już jestem dwa lata szczęśliwie sam znów stać mnie na moje hobby na kurwy chodzę że 4 razy w msc i żadne mi związki w głowie bo to strata czasu i nerwów

Gość gość
tylko dno chodzi na d******* i nie pisz takich glupot ze jak zlapiesz syfa to sie wyleczysz bo sa choroby weneryczne co jedynie mozna zaleczyc nie wyleczyc . obrzydliwy oblechu

Gość gość
Ty szmaciaro

Gość gość
Myślę, że niektóre żony są z tego zadowolone, że ich mąż daje im spokój w łóżku i przymykają oko na prostytutki.

Gość gość
Ale ja tak sądzę

Ale ja tak sądzę x może i sądzisz tak jak napisałaś (12:13) ale na pewno nie myślisz :D

Gość gość
Jestem żoną i nie miałabym nic przeciwko jeśli robiłby to z głową i tak żebym nie wiedziała. Niech robi co ma robić i da mi święty spokój.

Gość gość
Napisałam to co myślę

Gość gość
Ja to bym nawet chciała bo głupio mi że go zdradzam a tak sumiennie było by czystrze