Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 19 lat i ostatnio przeżyłam swoj pierwszy raz i trochę panikuje. Mój chłopak mówi że nie mam sie czym przejować , ale zapytam was jeszcze tutaj. Wiec , zrobiliśmy to w 7 dniu cyklu ( moje cykle trwają 28-29 dni ) zabezpieczyliśmy się prezerwatywą . On nie doszedł we mnie , z reszą w ogóle nie doszedł. Z gumką było wszystko ok nie pękła itd. Na okres muszę jeszcze troche poczekać a juz powoli wariuje :/ Napiszcie co o tym sądzicie.

Gość gość
Skoro nie doszedł wewnątrz ciebie, to na 100% nie jesteś w ciąży i od samego początku zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość gość
Uprawialas seks -zawsze istnieje mozliwosc ciazy. Prezerwatywa nie daje 100% bezpieczenstwa. Nie musi dojsc, jest cos takiego jak ejakulat-w ktorym sa plemniki. Stresuj sie :-)

Gość gość
moim zdaniem nie musisz się martwić. Jeśli prezerwatywa to dla was za mało stosujcie coś dodatkowego. Może to być np contragel - żel plemnikobójczy.

Gość gość
albo współżyjcie tylko w dni niepłodne. Bez problemu wyznaczysz je sobie przy pomocy np testera na ślinę. Z tego co wiem dobra jest afrodyta.