Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iOlbrzymie problemy z kobietą. Ona grozi mi i szantażuje

Polecane posty

Gość gość

Witam, Poprzedni mój temat był tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/jak-zaproponowac-kobiecie-seks-uklad-czy-warto-czy-moga-byc-problemy-p_6738810 x Otóż wszedłem z tą kobietą w związek -udawany- i w miedzyczasie spotykalem sie z ta druga na seks. Po bardzo dlugim okresie czasu zgodziła się na seks - ogolnie chciala czekać do śłubu !!!! :O Teraz dobiegł czerwiec a wyjeżdzam za granice powiedizałęm jej że to koniec bo cieżko rozłąka itd nie pasuejmy do siebie. Od 3 tygodni była smutna mówiłą żebym dal nam szanse. Ale ostatnio jakoś dowiedziałą się że w międzyczasie miałem tą 2 laskę na seks i ona się wściekła!!! Nie wiem jak to się stało tamta mieszka daleko od niej. Byłem dyskretny i nikomu nic nie mówiłęm. Ona teraz grozi że zawiadomi ambasade kraju w którym pracuje żeby cofnęli mi wizę i zgłosi tą sytuacje do mojej pracy. Ze ja oszukalem!!! Jak ja udobr****c? Czy moze mi faktycznie zaszkodzic? CZy nikt nie potraktuje jej powaznie. TYLKO POWAZNE ODPOWIEDZI

Gość gość
:O :D :P Tak kończą deblie

Gość gość
Jak tylko poważne to ja się wstrzymam:p

Gość gość
Nic ci nie zaszkodzi psycholka. Nie odzywaj się do niej. Ok może nie postąpiłeś dobrze, zwiodles ja ale posuwa się za daleko. Powiedz ze jak będzie tak robić to ja zgłosisz na leczenie psychiatryczne.

Gość gość
Może ci skoczyć. Ambasada nie ma nic do pozwolenia na pracę. Jedź spokojnie i olej tą panią.

Gość gość
Ty autorze jestes glupi :D zwiodles kobiete na manowce i sie dziwisz ze sie wqrzyla?Przecierz one wszystkie to psychopatki :D Ciesz sie ze wyjezdzasz bo by ci zyc nie dala ;) Twojej glupoty dowodzi ze boisz sie ze cofna ci wize za cos takiego :D no chyba ze ma konkretne podstawy tzn nabroiles cos ;)

Gość gość
twojej glupoty dowodzi ze boisz sie ze cofna ci wize za cos takiego x Niestety, pracowałem w wielu różnych krajach i znam przypadek gościa który był w związku z Kobietą i inne zadowalał, i ta się dowiedziała. I narobiła rabanu przy pomocy policji udało im się cofnąć mu wizę. Było to w warunkach Azjatyckich

Gość gość
Teraz już mogę poważnie ;) zmień towarzystwo kobiet i kumpli bo coś dziwne rzeczy się im dzieją w życiu :)

Gość gość
zadowalal :D

Gość gość
dobrzze ci tak

Gość gość
mam nadzieje ze Ci da nuczeke

Gość gość
malzenstwa nie maja sensu skro kobiety sa az glupie

Gość gość
One nie sa glupie.One sa troche jak muzulmanie.Wszystkich niewiernych trzeba wybic :D

Gość gość
nie nie zrobi

Gość gość
to ty ją postrasz, strzel sukę w ryj i powiedz, że jeśli od ciebie się nie odczepi, to jej łeb ukręcisz

Gość gośćmen
Wydaje mi się, że powinieneś szczerze i poważnie porozmawiać ze swoim penisem. Do tej pory był Twoim głównym doradcą, można rzec, że wręcz kierował Twoim życiem, jest więc odpowiedzialny za zaistniałą sytuację. Wytłumacz mu, że musi być konsekwentny i skoro wpakował Cię w tą kabałę, to teraz powinien z niej wyciągnąć. Trzymam kciuki autorze. Powodzenia :)

Gość gość
:O Nie jestescie dla mnie zbyt mili :( Niestety Polak Polakowi wilkiem :( Jak zadalem pytanie kiedys jak mam z nia doprowadzic do seksu to posypaly sie same wyzwiska potepienia a nawet zyczenia zeby mi sie zle dzialo. Zreszta link na gorze. Moze ktos mial podobna sytuacje, ale jakas kobieta tak miala to neich powie czy byla w stanie realnie zaszkodzic takiemu mezczyznie czy to tylko gadanie?

Gość gość
facetow jak autor rozmnozylo sie w ostatnich latach za duzo

Gość gośćagatka
Autor tego tematu i poprzedniego jest zerem śmieciem ludzkim aka wysrany m płodem z zagrzybialej pochwy jego matki.

Gość gośćpolicja
Autorze ja zgłaszam twoje IP dowiemy się jak się nazywasz i już nigdy nie oszukasz żadnej kobiety wysrany plodzie

Gość gość
nie odpowiem Ci bo nie umiem. Ale mam pytanie. Skonczylem ogladac ten film https://www.youtube.com/watch?v=xNLTY7nzv94 i zastanawia mnie czy to co Ci goscie mowia to prawda o Azjatkach? Pytam bo widze ze mowisz ze podrozujesz po azji wiec jak mozesz to sie odnies. Ogolnie szukam tu czegos a azjatkach i trafilem przeypakiem na ten wpis.

Gość gośćambasada
Zostajesz wyrzucony z naszego kraju za sflaczałego członka i brzydka twarz a i sploniesz na stosie czarowniku ty wyznawco szatana

Gość gość
0/10

Gość gośćzwywozugnoju
Autor je kał

Gość zawsze trafnie
gość dziś Tak kończą deblie POPIERAM

Gość gość
:) dobre

Gość gość
up

Gość gość
dobrze ci tak, mam nadzieje, że odbiora ci nie tylko wize, ale też nerke, watrobe, trzustke

Gość gość
gośćmen dziś 14:42 Najlepsza wypowiedź w temacie, i bardzo "poważna" ;) :)