Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie wygadac dzis

Facet źle mnie traktuje i nie widzi w tym problemu

Polecane posty

Cały czas się łudze że będzie lepiej, ale on cały czas ma wymówki. Nie wychodzimy nigdzie razem, bo on ma wymówkę że bardzo zapracowany i zajęty nauką, a dla znajomych zawsze zajmie czas. Nie interesują go moje potrzeby, problemy ale wszystko pod tytułem że za parę miesięcy będzie lepiej, że on to robi dla nas, że minie mu ciężki okres i wtedy będzie cały dla mnie. Po prostu ma byc tak jak on mówi. Plany wakacyjne żadne moje pomysły nie przechodzą, mamy jechac do domku jego rodziców bo taniej. Zaproponowałam spontaniczny wyjazd na kurs windsurfingu, żeby razem cos przeżyc, to powiedział ze dwie godziny od niego możemy pojechac nad jezioro i sobie posurfowac. Brakuje mi takiej ikry, wie o tym ale tak mu dobrze. To jest tylko jakis maly przykład ale ze wszystkim tak jest. Dodatkowo mam kolegę który jest dużo dużo młodszy, ale chłopak ma serce na dłoni. Widzę jak facet powinien traktowac kobietę. Jego kobieta jest szcześciarą, licza sie takie małe najmniejsze gesty. Nie wiem czy ten mój związek ma sens, bo kiedys byl juz temat z moim to raz na drugi dzien kupil mi w pol zwiednietego kwiatka i po temacie.

Gość gość
Uciekaj, póki czas.

Gość gość
Popieram, uciekaj. Mialam takiego, zerwałam

Tak zdaję sobie z tego sprawę ale jest mi ciężko z nim zerwac mimo wszystko.

Gość waterman
Osuń się od niego,ale tak mocno. Zajmij się sama sobą,zapisz na siłkę czy coś innego,tak ,aby pokazać,że masz życie bez niego i robisz coś bez niego. Na facetów działają fakty dokonane,czyny. Gadanie jest gadaniem i tyle

Gość gość
Jak dla mnie za malo szczegolow.Poki co pokazalas ze facet jest realista...

Gość gość
Ja właśnie mojego faceta zostawiam z tego powodu.On uważa,że skoro mam co jeść to powinnam być szczęśliwa.5 lat to koszmar,też mi ciężko,ale jak tak ma wyglądać moich kilka następnych lat to to jest argument,który przeważa.

Gość gość
żyje wiele lat w takim związku, jeśli teraz masz wątpliwości nie będziesz z nim szczęśliwa

Gość gość
Typ socjopaty a byc moze i psychopaty. Jesli nie lubisz ponizania siebie, ktore on uwielbia, nie lubisz zycia jako niewolnica, ktore on ubustwia to uciekaj poki nie jest za pozno. Ty nie jestes w nim zakochana tylko uzalezniona psychicznie od niego. Poczytaj sobie na temt jak postepuja spychopaci, socjopaci i manipulanci.

Gość gość
gość 12:41 ma rację; (, im dłużej z nim będziesz tym trudniej będzie odejść, tacy faceci świadomie lub nie robią wodę z mózgu swoim ofiarą. Może strasznie to brzmi ale tak jest

Gość gość
Zacznij sama zaspokajać swoje potrzeby. Chcesz wyjechać - wyjedź, z koleżanką albo sama. Albo on się do Ciebie przyłączy, albo wasze drogi się rozejdą.

Gość gość
Jestes roszczeniowym bluszczem. Skoro dla znajomych ma czas, to pewnie sa bardziej interesujacy od ciebie. Windsurfing? Za gotówkę czy za kredyt z Providentu?:) Bujasz w obłokach.

Gość gość
to jedz sama na ten kurs, może wtedy glupio będzie mu, że go zostawiasz, i wykombinuje cos, żeby jedak pojechać z tobą.. nie rezygnuj ze swoich planow tylko dlatego ze on nie chce. niech on jedzie sobie do doku do rodzicow a ty na kurs, może jak wrocisz pelna energi szczesliwa zalapie, że nie może tak puszczać cie samej bo znajdziesz sobie tam gagatka ktory bedzie bardziej odpowiadal twoim potrzebom a jego zostawisz.. chyba , że bedzie kategorycznie przecziwny co do twoekego wyjazdu wtedy zastanawialabym sie nad rozstaniem, facet ktory chce cie trzymac jak w klatce taki zwiazek dlugo nie bedzie istnieć.

Gość gość
"może jak wrocisz pelna energi szczesliwa zalapie, że nie może tak puszczać cie samej bo znajdziesz sobie tam gagatka ktory bedzie bardziej odpowiadal twoim potrzebom a jego zostawisz.." taaak a potem postara sie kilka lat, a jak sie pojawią dzieci to znowu zdziadzieje i autorka będzie sie meczyc. Taki typ i tyle

Gość gość
kolejna materialistka, drogie wakacje dla lansu, kursy windsurfingu i tak do końca życia będzie musiał chłop zapiertalać na twoje z doopy wysrane potrzeby