Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wasz gryzie?

Polecane posty

Gość gość

bo mnie nie sumnienie.

Gość gość
Komar krwiopijca, ale ubiłam dziada :p wiec jakby już nie :)

Gość gość
Pluskwy

"Komar krwiopijca, ale ubiłam dziada" x Jedna drobna uwaga, gryzie (kłuje) komarzyca, więc ubiłaś dziadówę, ewentualnie babę:) Chyba że jesteś kwiatuszkiem, wtedy dobrał się do Ciebie samiec tego podłego skądinąd gatunku:)

Gość gość
Dziękuje za obrazowe i bardzo merytoryczne objaśnienie wątku :) Od dzisiaj będę precyzyjnie określać kogo ubijam :)

Gość gość
A skąd pewność, że to pies cie ugryzł? może to była suka, więc powinieneś powiedzieć: ugryzła mnie suka, no chyba że miałeś czas na skonstatowanie jej natury fizjonomicznej.

"A skąd pewność, że to pies cie ugryzł? może to była suka, więc powinieneś powiedzieć: ugryzła mnie suka, no chyba że miałeś czas na skonstatowanie jej natury fizjonomicznej" x Skonstatowałem naturę fizjologiczną podczas sikania, poza tym jak na sukę miała zbyt pieskowatą mordkę:) Chyba, że był to pies transwestyta, tudzież odwrotnie:)

"Dziękuje za obrazowe i bardzo merytoryczne objaśnienie wątku usmiech.gif Od dzisiaj będę precyzyjnie określać kogo ubijam" x Drobiazg:) Wiesz, później przy obliczaniu populacji powstają błędy w podziale na płeć w wieku produkcyjnym;)