Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd u was przekonanie,że żonaty nie pokocha innej?

Polecane posty

Gość gość
Daniela ja widzę ze z toba coraz gorzej ciągle napiertalasz i jakichś robalach :o rozumiem ze to te co wyzarly ci mózg?

Gość gość
Ty sobie wyobraź kim ty musiałaś być dla niego że wolał zapuszczoną żonę.

Gość gość
15:35 ktoś cie musiał kiedyś mocno skrzywdzić. Pomodle się za ciebie może odnajdziesz właściwą drogę w ziu

Gość gość
śmierdzi z ryja to tobie Maciora tak samo jak z dopy ci śmierdzi zarobaczona świnio z sianem we łbie co wyrasta przez skórę a tobie syfiaro się wydaje że masz piękne włoski :D :D

Gość gość
15:37 no właśnie nie woli jej. Może kiedyś taka nie była. Ale wiecie co...jak na nią patrzę to wcale się mu nie dziwie. Poważnie. Zaniedbana bardzo...A on jak ma wolne siedzi u mnie. W domu stara się przebywać jak najmniej a jej mówi ze ma kolejna fuche

Gość gość
15:39 Ty dobre masz te teksty :D ale to świadczy tylko o tobie :p Jesteś glupsza niż myslalam hehe no dawaj dalej,poszczekaj jeszcze :p

Gość gość
15:39 x Ale ty jesteś kur_a przyglup...Boże :D

Gość gość
15:30 Weź juz daj sobie spokój to ze będziesz tu udawac wielce zadowolona nie zmieni faktu ze maz cie zdradził. Głupia peezda xxxxxxxxxx Ty głupia ku/rwo forumowa idź do psychiatry, bo ci się mózg z gownami wymieszał i od lat wszędzie widzisz zdradzone żony. :D Debilka je/bn/ięta. :D

Gość gość
Te szmaty dopodajki nie tylko owsiki roznoszą ale jeszcze glizdę, włosogłówkę, tasiemca i świerzba. :D:D:D

Gość gość
15:46 oj oj co za frustracja! :D czyli dowód ze trafilam w samo sedno :p

Gość gość
Jak się Maciora wściekła, bo się wydało, ze jej robale z dopy wyłażą :D:D:D:D:D

Gość gość
15:46 oj oj co za frustracja! czyli dowód ze trafilam w samo sedno xxxxxxxxxxxx W samo sedno to ty trafisz, gdy łykniesz prochy od psychiatry. :D

Gość gość
Jprd ale tekściory. ty weź mi powiedz ty jesteś kobietą? To musi być facet nie wierzę żeby kobieta waliła takie teksty. Jak bym to zobaczył na żywo to bym chyba umarł ze śmiechu. Trochę proste te teksty ale w kontekście pojazdu po kochankach nie wiem czy uciekać czy czytać to dalej haha

Gość gość
15:58 No nie wiem mi tez się nie chce wierzyć ze to kobieta to chyba niemożliwe hehe Ale czytaj dalej,ja tez będę posmiejemy się hehe

Gość gość
uważaj bo ona zaraz ci powie ze jesteś kobieta :p czekaj...3...2....1....

Gość gość
Hahaha

Gość gość
15:37 no właśnie nie woli jej. Może kiedyś taka nie była. Ale wiecie co...jak na nią patrzę to wcale się mu nie dziwie. Poważnie. Zaniedbana bardzo...A on jak ma wolne siedzi u mnie. W domu stara się przebywać jak najmniej a jej mówi ze ma kolejna fuche x tak jasne siedzi u ciebie psycholko już ci wszyscy wierzymy. :D tylko że jej tu nie ma bo weekend spędza z mężem a ty wariatko bredzisz na kafe od samego rana :D

Gość gość
E mogłem nic nie pisać bo się chyba wystraszyła. Ale ona jest po stronie żon? Bo już mi się pomieszało.

Gość gość
O fajnie.

Gość gość
Maciora nadajesz sama ze sobą? To znaczy, ze robale nie mieszczą już się w twej wielkiej dopie i znaczna część przeniosła się do pustego łba :D:D:D

Gość gość
Ani poziom żon, ani kochanek , nie jest tu dobry. Owszem, wiedziała,ze ma żone, zakochala sie...to co innego niz przelotny romans dla zabawy. Weż to pod uwage. I nie wiesz...co potrafią zonaci kity ściemniac: żony nie kocham, nie śpie z nią...to koniec, niedlugo rozwod. I co?

Gość gość
E mogłem nic nie pisać bo się chyba wystraszyła. Ale ona jest po stronie żon? Bo już mi się pomieszało. xxxxxxxxxxxxx Kto się wystraszył? Nie rozumiesz co czytasz? :D

Gość gość
No przelotny przecież minął, więc nie bajeruj tutaj.

Gość gość
Ze śmiechu przestałem rozumieć hahs

Gość gość
o! a nie mowilam ze zaraz zacznie ci wymawiać ze ty i ja to jedna osoba?:D Daniela weź leki bo już ci się miesza wszystko w tym glupim łbie hehe

Gość gość
gość dziś Ani poziom żon, ani kochanek , nie jest tu dobry. Owszem, wiedziała,ze ma żone, zakochala sie...to co innego niz przelotny romans dla zabawy. Weż to pod uwage. I nie wiesz...co potrafią zonaci kity ściemniac: żony nie kocham, nie śpie z nią...to koniec, niedlugo rozwod. I co? xx Ano to, że jesteś głupia szmata i dopodajka :D bo mądra, szanująca sie kobieta nawet nie spojrzy na żonatego.

Gość gość
Faktycznie, grubo jest.

Gość gość
ja tez juz padam ze śmiechu :p Na piszesz Daniela na byle jakim temacie o zonach i kochankach a ta zaraz wyskakuje i wrrrr hal hal! To jak tu się można nie śmiać z takiego glaba :p

Gość gość
To prawda szanujcie się kobiety.

Gość gość
DANIELA! GIW MI MOR!:d :D :D