Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd u was przekonanie,że żonaty nie pokocha innej?

Polecane posty

Gość gość
Maciora leki to ty łykaj skoro ci się wydaje, ze w każdym poście jesteś inną osobą. :D:D:D

Gość gość
Albo jak chcecie.

Gość gość
Najlepsze jest to ze zawsze idzie ja poznać po tych głupich tekstach :p Wiesz ze to ona,a ona ci mówi ze nie tylko ona tu pisze :p faktycznie może jakby zmieniła sposób pisania to może bym uwierzyła:p ale nie wtedy gdy czytasz wszędzie: Maciora,robale,ze cos z doopy wylazlo i cos z gownem wywalonym na cos :p Jaki trzeba mieć poziom żeby takie rzeczy pisać :p Ja się nie dziwie ze maz cie kopnął. Nie da się z toba pisać a co dopiero żyć :o

Gość gość
Haha no dokładnie. Kulturalna rozmowa parę stron a tu nagle jeb i leżę i się chichram.

Gość gość
Maciora tłumoku z robalami w dopie opowiedz nam jak ten żonaty ci mówił, ze się rozwiedzie dla ciebie :D i z żoną nie sypia :D a ty łykałaś jak młody pelikan :D to się pośmiejemy z ciebie :D :D

Gość gość
Jak kulturalna rozmowa? Maciora debilko przecież ty od lat wkoło te same brednie smarujesz :D

Gość gość
18:30 O to ta właśnie :D

Gość gość
Ej nie pieprzcie że po latach małżeństwa mąż ochoczo was grzmoci :)nigdy w to nie uwierzę a dużo widziałem i wiem :D żonę trzeba zerznac raz na miesiąc żeby się nie orientowala że lepsze nowe d**y.

Gość gość
a ta znowu o jakichś robalach majaczy idź wyderatyzuj se doope lub wsadz sobie trutke na karaluchy skoro tak wszędzie je widzisz :D

Gość gość
Daniela chce wszystkim wmówić ze kochanka mniej podnieca faceta niż zona hahahah

Gość gość
Maciora debilko pisze się GIVE ME MORE ty żałosny tłumoku

Gość gość
Gdzie ja trafiłem muszę przestać się śmiać bo żona się kręci obok. Zresztą kto by pomyślał że będę się z tego śmiać.

Gość gość
daniela ty głupi trollu dostalas dziś patelnia po łbie czy za dobrze masz? Mac cie podpiertolic twoje mu fagasowi?:D

Gość gość
A i po dwóch porodach to i ciało nie to i cipka beznadziejna.kocham moje dzieci ale żona mnie już dawno nie kręci. A wy tu siedźcie i plujcie jadem-rzeczywistość jest jaka jest

Gość gość
16:36 jaj jaj hahahaha hahahaha jaj haha ale ty jesteś błyskotliwa o kurfa a hahahaha hahahaha hahahaha Wiesz co to ironia tępa łycho?

Gość gość
16:38 tego facet nie pisał to pewne.

Gość gość
16:38 Ja nie pluje jadem. Nie muszę :D mam polewke z niej ze tak ja to rusza :D jestem młoda mam 21 lat i słowa jakiejś starej jedzy mnie bawią ze jestem jakąś maciora i mam romans a jakiś facet mnie zostawił hehe

Gość gość
No dobry tekst z tym ze kochanka ma mniej podniecać jak żona :D Hahaha noooooo

Gość gość
Maciora ty się nawet na kochankę nie nadajesz, bo z każdego otworu robale ci wyłażą: z dopy owsiki, z peesdy glizdy, z uszu świerzb, a z ryja 5 metrowy tasiemiec wystaje :D:D:D

Gość gość
16:38 a ile juz jesteś ze swoja zona?

Gość gość
16:41 ja pier...plebs :o

Gość gość
fajnie się rozerwać w te niedzielne deszczowe popołudnie. Dzięki wam !:D

Gość gość
16:42 długo.

Gość gość
Maciora tak go podniecasz, ze w weekend woli żonę bzykać i nie reaguje na twoje rozpaczliwe żebranie potworze :D

Gość MałaGosiaRzepczyk
Pokocha inną, ale jeśli ma żonę a już tym bardziej dzieci powinien zachować się jak dorosły i nie szaleć jak gimbaza (wrrrr!). kazda miłośc, nawet ta stracona , zaniedbana jest do odratowania. Parę znanych gwiazd co własnie tak zrobili http://shortlinks.de/t189

Gość gość
Maciora masz tylko 21 lat i za starymi, żonatymi dziadami się uganiasz.? To ty musisz być kompletne zero. :D A może twoja stara to prostytutka i dlatego tak się rzucasz do żon na kafe? :D

Gość gość
Maciora to twoja stara handluje tym proszkiem na karaluchy na allegro? :D

Gość gość
dziś tak to jej stara handluje i wszystkim poleca bo sama ma wiecznie niewyleczony świerzb :D:D

Gość gość
Nieśmiały koleżka poproś Maciore o fote z szerokim uśmiechem to zobaczysz jak jej tasiemiec z ryja wygląda :D:D:D