Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd u was przekonanie,że żonaty nie pokocha innej?

Polecane posty

Gość gość
Niesmiały kolezka: Skoro taki delikatny jestes, co jak ocenisz kochanke żonatego?Podaj nazwę delikatną?

Nieśmiały, wyluzuj. Przecież widać, że to nie kobiety tylko gimbaza się nudzi. Jutro będzie spokojniej, gówniarze z gówniarami pójdą do szkoły:)

Gość gość
Podaj nazwę delikatną? x Cizia ci/p/cio/dajka

Mam zasade ;) Nie oceniam ;) Najpierw zastanowilbym sie dlaczego ma kochanke. Czegos mu brakuje... Jesli to dzieci i jutro ich nie bedzie, to super :)

Gość gość
podaj nazwę zdradzonej zony która wie ze jest zdradzana

Gość gość
A zwiazałbys sie z kobietą, ktora przyznalaby ci sie ,ze kiedys spotykala sie z żonatym? szczerze

Gość gość
skrajnie głupia desperatka bez szacunku do siebie i honoru. Lubi jak się ja miesza z błotem wiec mieszany

Gość gość
17:15 x tak,czemu nie? Czy ona kogoś zdradziła?

Gość gość
Każdy w każdym momencie swojego zicia,może się w kims zakochać. Gdybym ja zakochał się w mezatce to mialbym gdzieś jej faceta i spotykalbym się z nią gdyby ona tego chciała. Nie będę ponosic odpowiedzialności za czyjeś małżeństwo,proszę cie

Gość gość
Dla mnie to nie jest ważne czy ona spotykała się z facetem,kobieta,żonatym czy mezatkom. Jakby mi się spodobała to miałbym to gdzieś :p co mnie to obchodzi? Wyolbrzymiasz

Gość gość
głupia się łudźi, że ktoś ją kocha :D a ten pewnie z niej leje :D jakby żony nie kochał toby się rozwiedli :p pomarzyć możesz zawsze :D

Gość gość
Ale wy jesteście desperatami to z byle czego byście się cieszyli, aby cokolwiek było. Normalny facet tak nie zrobi.

Gość gość
głupia bladzio mowie ci ostatni raz. Chciał się rozwieść ale ja nie chce by się rozwodzil. I tyle. Ide stad bo jesteś glupsza niż ustawa przewiduje :p i pieprzysz ciągle to samo frustratko. Ciiaao :)

Gość gość
do tej co tu stałe te tematy zakłada w nadziei,ze coś może być x kocha cb? tak? dostałaś prezent na walentynki i dzień kobiet od niego czy na imieniny? a może na gwiazdkę? zabrał cb gdzieś abyście byli razem w tajemnicy przed żona? jeśli nie to masz odpowiedz jeśli tak to może chodzić o seks bo małżeństwo go chwilowo nudzi mówi o rozwodzie? nie dba o żonę ani o swoją rodzinę tylko o cb? x po co ty ludziom trujesz? oni tb nie pomogą a ty biegając za zajętym robisz z sb dzifke.

Gość gość
Aha ty nie chcesz by on się rozwodzil i on się nie rozwiedzie hahaha hahaha hahaha jasne i o to mu chodzi albo tak mówisz żeby się nie rozwodzie bo wiesz, że i tak tego nie zrobi wiec wolisz zachować twarz bo byłoby ci głupio gdyby ci powiedział, że sie rozwiedzie i tak klamal stałe to lepiej udawać, że się nie chce hahahahaha

Gość gość
dziś głupia bladzia to cię wysrała w rowie tępy ku/rw/isz/onie z patologii

Gość gość
podaj nazwę zdradzonej zony która wie ze jest zdradzana xx Pustaku, żona to żona. Gdzie ty się chowałaś, że tak prostych rzeczy nie wiesz? W melinie?

Gość gość
w melinie to ty dorastalas widać po słownictwie..no coment :o

Gość gość
Pusta, głupia gowniara zakochała się w żonatym, który nigdy nawet nie spojrzał na nią. Nie istnieje dla niego a że w weekendy nie może sobie na niego popatrzeć, bo facet czas spędza z żoną, to wściekły pustak wyżywa się na jego żonie na kafe. :D

Gość gość
co zona to zona.Ta jego zona to jakąś Dziadowa :o On i tak się rozwiedzie prędzej czy później nawet jak nasza znajomość się skończy. Ja to bym kijem przez mokra szmate nie tknela.Ale tak to jest jak się wpadnie z kimś takim.Ponad polowa malzenstw się pobiera z tego powodu. Wy myślicie ze ludzie się pobierają zawsze z miłości???:D kuzwa na jakim wy świecie zdjęcie?:D i może wy tu wszystkie tez z miłości się pobraly buahahah

Gość gość
Daniela zamknij ten swój smierdzacy pysk i uciekaj stad:D no tak..przecież co ty masz robić sama w domu...maz u kochanki a ty sama tu slenczysz i obgzerasz pazury ze strachu ze nie wróci dzisiaj do domu. hahahaha Idź umyj ten zawszawiony łeb i piertolnij w mur z rozpędu może cie olsni cos haha A ja nie to maz przyjdzie jeszcze może dzisiaj i z partyzanta ci wypiertoli niedoy****y smrodziuchu :D

Gość gość
dziś kijem przez mokrą szmatę to nikt ciecie nie chce tknąć analfabetko wtórna. :D Doskonale wiesz, że facet ma cię w dopie i stąd ta twoja desperacja. Żaden nie rozwiedzie się dla takiej debilki jak ty. :D

Gość gość
GIW MI MOR DANIELA!!:d

Gość gość
19:09 za to twój cie niedługo kopnie w ten smierdzacy zad nie robię y****y siedzisz tu całymi dniami do roboty nie lazisz. Nie wstyd ci?? babo głupia w twoim wieku? Wypiertalaj do roboty!!!

Gość gość
Takie słowa ,że szmata że debilka że desperatka to tylko kobiety tak piszą.nawet ten żonaty już ma więcej szacunku do tej drugiej nuż wy...kobiety

Gość gość
Daniela zamknij ten swój smierdzacy pysk i uciekaj stad no tak..przecież co ty masz robić sama w domu...maz u kochanki a ty sama tu slenczysz i obgzerasz pazury ze strachu ze nie wróci dzisiaj do domu. hahahaha Idź umyj ten zawszawiony łeb i piertolnij w mur z rozpędu może cie olsni cos haha A ja nie to maz przyjdzie jeszcze może dzisiaj i z partyzanta ci wypiertoli niedoy****y smrodziuchu xx Takie numery to tylko u ciebie w melinie śmierdząca, zawszona Macioro. :D Z partyzanta wypierttala ci codziennie inny nagrzany gach twojej starej i wiecznie niedoj*****j matki prostytutki. :D

Gość gość
smierdzacy l*******g za comiesieczna wypłatę męzulka. Wypierz mu zaspermione gacie za miskę zupy i waciki. Nie masz honoru kur_iszony zdechly.Ale poczekaj ukroci ci się jak maz się wyprowadzihahahah będziesz wyc tak samo jak ta co tu ukazała ze maz ja zostawił dla innej a ona nigdy nie pracowała i musi wypiertalac do roboty :D

Gość gość
Powiedz mu żeby zrobił ci przysługi i wypiertolil ci na tyle mocno żebyś dostała jakieś odszkodowanie bo nie będziesz miała co do gara włożyć hahahahah