Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd u was przekonanie,że żonaty nie pokocha innej?

Polecane posty

Gość gość
Co za rynsztok...i to pisza kobiety. Fuuujjj:-(

Gość gość
dziś kretynko od lat mi tu wróżysz z fusów, że mnie mąż w dope kopnie, a on mnie po tyłeczku nocą całuje, kwiatki przynosi, śniadanko robi i kawusię. :D Dziś jest nie tylko niedziela, ale i święto przygłupia prostytutko, więc większość ludzi nie pracuje. Już ci kiedyś pokrako pisałam, ze chciałabyś zarabiać tyle co ja zarabiam, ale za głupia jesteś do tego. :D

Gość gość
Co,mezulek jeszcze nie wrócił z "fuchy" i juz cie ch_j strzela?? i zaczynasz się tu wyzywac na wszystkich?:D hahahahahaIdz posprzataj ta norę w której siedzisz obszczymurze to czas ci szybciej zleci p**do zdechla :D

Gość gość
Nie wściekaj się tak Maciora k****iszonie zawszony z owsikami w dopie, bo się zesrasz i swojej matce klienta wystraszysz, jak zobaczy ile robactwa z ciebie wyłazi. :D:D:D

Gość gość
w tyłek to on całuje ale nie ciebie tylko kochankę. Tobie co najwyżej może daj kopa w smierdzacy doopsko byś się poszła wykąpać :D No właśnie pusta krowi większość ludzi nie pracuje a ty uwierzylas mu ze on jedzie na Fuche ahahahab Ty zarabiasz może te grosze na SU pokazując obwisłe chce i rozwalona peezde. Jak ty w domu całymi dniami siedzisz nieudacznico buahahaha

Gość gość
Daniela slyszalam ze maz dzwonił do ciebie i kazał ci czekać z laczami w pysku kolo drzwi bo jak nie to będziesz lecieć przez okno haha

Gość gość
Na fuchy to chodzisz ty Maciora w krzaki za osiedlowym śmietnikiem jak matka jest nagrzana i nie daje rady przyjąć klienta :D

Gość gość
Maciora pustaku z meliny pisałam ci, ze dziś święto, więc normalni ludzie są w domu. Mój maż też i ubaw ma z ciebie prymitywna prostytutko. :D

Gość gość
Daniela jak nie przewiniesz tych oddanych bachorow to Janusz powiedział ze jak wróci do domu to wytrze twój ryj w osrane pampersy. Cala chałupa ci yebie od główną twoich małych pokrak także bierz doope w troki bo dzisiaj nie będzie tak poblazliwy. Znowu garść kudlow ci wyrwie jak będziesz ujadac w nocy :D

Gość gość
Maciora ilu dziś wystawiło ciebie i twoją starą? Zapomniałaś podać numery telefonów :D:D:D

Gość gość
19:28 Daniela znowu ma omamy i myśli ze maz kolo niej siedzi a jego nie ma w domu od godziny 13:D Pusta krowo z delirium weź leki bo Janusz powiedział ze jak się nie ogarniesz to wpiertoli cie do bagażnika jak to zrobił pol roku temu i zamknie na kolejne 4 mies w wariatkowie. A podobno w białym kaftanie ci nie do twarzy :D

Gość gość
Daniela ty łajdaczko obrzydliwa

Gość gość
Maciora przygłupie z meliny mam dzieci dorosłe i samodzielne, a gownami to u ciebie wali, bo non stop masz srake przez te robale i do kibla nie nadążasz, więc srasz pod siebie syfiaro :D

Gość gość
Daniela łajdaczko smierdzacy idź się wykap bo yebie na calym kafe. Dzisiaj Janusz znowu będzie musiał spać w kuchni przy otwartym oknie :D

Gość gość
19:33 Daniela skoro ty masz dorosłe bachory to ile ty masz lat??:o o kurfa ahahahhahahahhhahhahahahahahahahhahahahahhaha I ty siedzisz na kafe i piszesz z jakąś "gowniara"? Ja myslalam ze możesz mieć ze 20 parę lat a nie dorosła baba jestes. :o ja pier.....

Gość gość
Maciora delirium to masz ty jak się schlasz z rozpaczy, ze żaden żonaty nie dał ci w rozporku pogrzebać :D

Gość gość
Maciora ty debilna wyłajdaczona szmato wytarzana :D

Gość gość
Daniela musisz mieć ponad 40 lat i co ty na kafe siedzisz i to w święta i klocisz się z taka "gowniara" jak ja? Nie wstyd ci?

Gość gość
Daniela to ja juz ci więcej nie cisne,zostawiam cie w spokoju i tak masz juz spiertolone życie. Booze taka stara baba i takie rzeczy robi Osz kur....

Gość gość
Maciora pustaku z meliny 20 parę lat to też dorosła osoba. Ale ty głupia jesteś :D:D:D

Gość gość
Ja rozumiem,ze jakiejsc gowniarze może się nudzić,ale ze dorosła kobieta która ma dorosłe dzieci robi takie cos to tylko dowód na to ze nie jest z toba w porządku. Boże..:o tez stad Ide.

Gość gość
Ja się Maciora z tobą nie kłócę tylko mam z ciebie ubaw pusta dziewuszko po szkole specjalnej, której się wydaje, że żonaty zostawi zonę dla takiego barachła jak ty. :D

Gość gość
mam 21 lat mogę sobie czasem pokrecic beke z takiej starej baby jak ty,ale ze Dallas się wciągnąć w to,to tylko dowód ze jesteś po prostu GLUPIA :d Elo

Gość gość
No jak tam Maciora wymienisz te numery dzisiejszych wystawiaczy? :D

Gość gość
Takie słowa ,że szmata że debilka że desperatka to tylko kobiety tak piszą.nawet ten żonaty już ma więcej szacunku do tej drugiej nuż wy...kobiety

Gość gość
Głupia to jesteś ty Maciora. No widzisz starej baby na forum przegadać nie możesz, a co dopiero mówić, żebyś ty którejkolwiek męża zabrała. :D Menela spod budki z piwem sobie poszukaj, może taki pijak cię zechce. :D

Gość gość
Wy tu we dwie klócące się to rozumiem z patologi? Pewnie takie ze starej obskurnej kamienicy gdzie patologia aż kipi i mąż chodzi na noc do sąsiadki. Taka zawiść, słownictwo i wrogość to tylko u takich. Ludzie na poziomie raczej się tak nie zachowują.

Gość gość
Nie piszcie z ta szmata od żonatego!

Gość gość
moglabym tu powiedzieć i posmiac się jeszcze z ciebie ale trzeba glupszemu ustąpić ;) to nie jest kwestia przebadania. Jesteś za głupia,nie zrozumiesz

Gość gość
Maciora głupia to jesteś ty, albo wiecznie naćpana, bo jak tylko wleziesz na to forum, to bredzisz od rzeczy. :D