Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WaxPro

Prawiczek a prostytutka.

Polecane posty

Witam. Mam 23 lata i jestem wciąż prawiczkiem. Człowiek cały czas jest zajęty swoją karierą, pasjami i innymi zajęciami, że dopiero teraz uświadomiłem sobie, że przeleciało tyle lat, a ja dalej nie uprawiałem sexu. Chcę skorzystać z usług prostytutek ( prawdopodobnie z roksa.pl ) i na wstępie chce napisać, że i tak to zrobię, więc fajnie by było gdyby zostało mi odpuszczone posty typu " choroby, nie rób tego itd ", z góry dziękuję usmiech.gif Pytanie kieruję głównie do osób, które korzystały lub korzystają z takich usług. Czy u prostytutek jedna godzina, to jest pełna godzina czy każda sobie ustawia inaczej. np. jeden orgazm i do widzenia? Bardzo szybko dochodzę, są to dosłownie sekundy... czy spotkanie może wyglądać tak, że np. będzie to spotkanie bardziej relaksujące typu pieszczoty, pocałunki, zabawy itd. czy one bardziej traktują się jak " maszyny " do sexu, że np. albo "r***asz" albo wypad? Hmm, jeszcze jedno, będzie to jakimś problemem, że wszelakie zbliżenia penisem, będę chciał robić to z prezerwatywą, chodź one oferują to bez? Pozdrawiam.

Gość gość
s********j z damskiej kafe z takimi pytaniami pustaku

Gość gość
obrzydliwy jestes , spust po sekundzie , nie zawracaj glowy prostytutce niby co ona bedzie z toba robic ,porazka

Gość gość
wiele takich tematow zakladanych przez zj****e prawiki

Gość gość
Kobieta to nie kibel.

Prosiłem o niewypowiadanie się przez osoby, które nie chcą mi pomóc...

cześć jak chcesz popytać to zagadaj do mnie, ostatnio po długiej abstynencji spróbowałem / uważaj bo na roksa to te foty to czasami cudu trzeba aby było tak jak w opisie i na foto / są inne fora gdzie można sprawdzić anonse i panowie się wypowiadają

jeszcze jedno tak jak wyżej pisałem / to co w opisie na ogłoszeniu trzeba sprawdzić. na pewno bedzie stres u ciebie, pomimo atrakcyjnej panny może ci nie chcieć stanąć , zazwyczaj jest 2 krotność możliwa . po jednym razie przerwa i potem do dzieła - wszystko możesz dogadać jak trafisz na rozsądną pannę. Ja też uważam że powinny być piieszczoty wstęp itd, lecz czasem od razu ci się wypina i dajesz

Gość gość
instrukcji debilu potrzebujesz ?

Gość gość
jest taka strona garsoniera zaloguj się tam i się wiele dowiesz, w ciemno nie polecam

Gość gość
dziewczyny z roksy są różne - nie do końca wiesz jak trafisz i nie zawsze najładniejsza jest najbardziej empatyczna. Skoro szukasz empatycznej prostytutki a takie bywają i masz przedwczesny wytrysk, więc - wiadomo właśnie takiej poszukujesz - to przed umówieniem się musisz dość długo porozmawiać z nią przez telefon. Po rozmowie możesz wywnioskować czy spełni twoje oczekiwania. Wiele lat temu regularnie korzystałem z usług panien z roksy. Są na prawdę różne, wiele też zależy od twojego zachowania. Jeśli potraktujesz je z klasą i szacunkiem należnym kobiecie a nie jak prostytutkę to są większe szanse, że będą również empatyczne i zachowają się jak kochanka a nie prostytutka. Ale mimo wszystko to loteria i nie wiesz jak trafisz do końca. Ja miałem wiele takich dziewczyn za pieniądze, które robiły to ze mną z taką miłością i namiętnością jak kochanka. Ale spotykałem takie które robiły to jak lalki i tylko jak trysnąłem to podawały ręcznik, kasowały i znikały.

to ci powiem , że niestety jeszcze na taką "....które robiły to ze mną z taką miłością i namiętnością jak kochanka...." nie trafiłem , a bardzo chciałbym i zawsze takiej szukam niestety na razie bezowocnie

Gość gość
po co ten prawik idzie do prostytutki jak tylko zobaczy c**e to sie spusci po sekundzie , co niby ona ma z nim robic

Gość gość
Młody jesteś chłopie i szukaj normalnej kobiety a nie prostytutki . Ja swój pierwszy raz miałem z prostytutką ale ja miałem 32 lata i zero szans na kobietę bo mam bardzo krzywy kręgosłup. Kariera ? w wieku 23 lat ? o czym ty do cholery mówisz najpierw sobie ułóż życie

Panowie, ale w czym problem jak większość Pań z roksa, oferuje wielokrotność zbliżeń? Jeszcze jedno, są jakieś fora na których można poczytać opinie lub jakieś sprawdzone informacje na temat Pań, które oferują się na ww. stronie?

Gość gość
są fora - "garsoniera" - tam pytaj

Gość gość
Ja byłem i na pierwszy raz nie oczekuj zbyt wiele. Skończysz po paru sekundach, przynajmniej zobaczysz nagie kobiece ciało. Możesz sobie podotykać, polizać, pomacać. Nikt nie będzie cię oceniał chociaż, bez presji. Prostytutkę nie interesuje to czy jesteś ogierem, czy prawikiem. Bierze kasę i tyle. Więc masz komfort. Żebyś nie został oszukany, bo ja zostałem, pytaj z góry przez telefon o ilość powtórzeń w ciągu godziny. Jedne liczą za spust, inne za całą godzinę.