Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17tc i 4kilo na plusie

Polecane posty

Gość gość

Myślicie że to nie za dużo? Lekarz powiedział że nie jest źle ale mi się wydaje że trochę dużo zwłaszcza że nie jem zbyt wiele...

Gość gość
Za wszesnie i za szybko. Ja przytylam w calej ciazy 8 kg, z tego 3/4 pod koniec. Corka wazyla 3200 g. Dzieki masazowi szczypanemu z zakretasem nie mam rozstepow.

Gość gość
Bardzo dobrze. Też 17tc, 4 kg. Prawidłowo. Jedz tyle, żebyś nie była głodna. :-)

Gość gość
dziś Za wszesnie i za szybko. Ja przytylam w calej ciazy 8 kg, z tego 3/4 pod koniec. Corka wazyla 3200 g. Dzieki masazowi szczypanemu z zakretasem nie mam rozstepow. x Mylisz się, autorka przybiera prawidłowo. To, że ty tak mało przybierałaś nie znaczy, że każdy tak ma i wcale nie trzeba się obżerać. Nie wiem, być może zaczynałaś z nadwagą a wtedy się wolniej przybiera a przynajmniej powinno, albo po prostu jużtak masz. Ja nie miałam masażów a rozstępów też nie mam ;)

Gość gość
Dokładnie tak jak wpis wyżej, zgadzam się.

Gość gość
Na pewno nie potrzeba przytyc wiecej niz 8 kg podczas calego przebiegu ciazy. W czasie karmienia moze dojsc troche wagi, bo zapotrzebowanie energetyczne jest wieksze niz podczas ciazy! Oj mamy, mamy, a potem po porodzie zostaje 35 kg ponad normalna wage sprzed ciazy i dziwicie sie, ze tego latami nie mozecie zgubic!

Gość gość
Jesc nalezy dla dwoch a nie za dwoch.

Gość gość
Ja jem tyle ile potrzebuje i choćbym miała przytyć 20kg tobie będę glodzic dziecka

Gość gość
Trzeba jesc tyle zeby nie byc glodnym, bo to jest w ciazy niebezpieczne. Nie jesc slodyczy, fasfoodow i raczej unikac bialtlego pieczywa i tyle wystarczy. Ja w pierwszej ciazy w 17tc mialam ok 6kg na plusie, w calej przytylam 9kg, po porodzie mialam 3kg mniej niz przed ciaza. Teraz w drugiej mialam w 17tc ok 4kg i narazie mam 11kg na plusie, za 3 tygodnie mam termin. W obu mam cukrzyce ciazowa, teraz przytylam wiecej tylko dlatego ze wciskam w siebie jedzenie. Musze bo dziekco jest nieproporcjonalne i male, a mi wychodza caly czas ketony w moczu jesli nie zjem dodatkowej kolacji ok 1 w nocy. Jak widac nie ma reguly. A rozstepow tez nie mam, nic sobie nie masowalam, teraz to nawet mi sie niczym smarowac nie chce.

Gość gość
Kilka kologramow to tyja panie z nadwaga. Szczuple kobiety tyja wiecej. Nie mozna die glodzic w ciazy.

Gość gość
gość dziś ja podczas karmienia chudłam w oczach, gdybym w ciąży przytyła 8kg to 3 miesiące po porodzie wyglądałabym jak obeschnięty badyl.