Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NylonowyMen

Mój Mały Fetysz ;)

Polecane posty

Mam takie pytanie, od jakiś 5 lat mam zboczenie, uwielbiam kobiety w rajstopach, pończochach Czy to jest coś złego? Uwielbiam patrzeć na kobiece nogi w rajstopach/pończochach dotykać i pieścić kobietę w tym delikatnym materiale :) Niestety nie mam szczęścia do kobiet :/ które lubią takich mężczyzn. Kilka razy się kochałem z byłymi partnerkami w rajstopach i naprawdę mi się podobało jak ocierał się ten delikatny materiał o mojego peniska. :) Chciałbym poznać opinie kobiet, co o tym sądzicie i czy miały byście coś przeciw, gdyby wasi partnerzy mieli takie zboczenie.? Nie ma chyba piękniejszego widoku jak kobieta w nylonach + ładne szpileczki :) Pozdrawiam….

Gość nana69
To nie jest zboczenie tylko fetyszyzm.Jeśli nie będziesz skupiał się wyłącznie na nylonach a potraktujesz to jako jeden z kilku elementów seksu to na pewno partnerka nie będzie miała nic przeciwko,w końcu dziewczyny chętnie zakładają erotyczne stroje a pończoszki też do tego należą. Najlepiej byłoby gdybyś znalazł taką dziewczynę ,która też to lubi,ale to akurat jest do zaakceptowania,ale pod warunkiem ,jak już wcześniej wspomniałam,że nie poprzestaniesz tylko na tym

Mhm rozumiem :) Bo tak jak mówię nie mam takiej dużej mani na tym punkcie ale jak już wspomniałem lubię gdy kobieta ma na sobie jakieś cienkie rajstopy bo to strasznie na mnie działa tak samo zauważyłem w łóżku że bardzo mi się to podoba jak kobieta mnie mizia nogami itd itp. No ale cóż ciężko będzie znaleźć dziewczynę (kobietę) która też to lubi ale zobaczymy. Może tutaj jakaś się odezwie :P hihi

Gość gość
Obrzydliwe, rajstopy zwiniete w kulke yebią jednocześnie tzipskiem, doopskiem i syrami bleeeeee

Gość nana69
Mój mąż bardzo lubił gdy zakładałam ładne pończochy z koronką , do tego seksowne body i obowiązkowo szpilki .To klasyczne rekwizyty u osób ceniących sobie seks na odpowiednim poziomie . Świece ,kadzidełka , wino lub szampan to uzupełnienie nastroju. Kochaliśmy się często na białym ,puszystym futrze.To był piękny okres.