Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashwagandowniczka

Ashwaganda churna zazywasz?

Polecane posty

Gość ashwagandowniczka

cześć, nic nigdzie o tym nie znalazłam tylko to -"jako takie dawkowanie" - trylion super efektów stosowania - jakieś tam drobne przeciwskazania Ale ja chce wiedzieć 1. Jak przygotować ashwagande, czy zalać nie gotowaną ciepłą wodą czy jednak wrząca? a może gotowaną ale ciepłą? wszędzie piszą inaczej 2. Jaka jest dawka maxymalna ? Osobiście biorę 5mg w niegotowanej ciepłej wodzie, smakuje jak chodnik po deszczu zmieszany z ziemią i mokrym sianem. Nie najgorzej, wszystko zniosę by się uleczyć.. Tak naprawdę dopiero ta aszwaganda coś u mnie ruszyła z depresją ciężką odkąd zachorowałam, a było to już 14 lat temu.. i patrzcie że te zasrane leki psychiatryczne nic a nic nie działają.. dostałam od brania tych hu*ostw już kurwicy tylko, bo same skutki uboczne i cierpię jeszcze bardziej.. :/ A przebrałam już dużo leków ależ ile ku*wa można no ? Mam ochotę jednocześnie się zabić+wyzdrowieć a śwanc, ja chce być zdrowa, .. czemu nic nie chce działać, tylko w tej "gandzi" nadzieja :( A co mi się zmieniło od niej - mogę jeździć pojazdami jako pasażer bez nagłej sraki i tachykardi+lęk i wymioty - rozluźnia w dziwny sposób jakiego jeszcze w życiu nie znałam, w ogóle inaczej niż psychotropy, aż się dziwię jak to ale z drugiej strony to tak miłe że mi za mało, bo tak jest poczułam tą dobroć ale żeby mogła być większa - robi się sam uśmiech na twarzy częściej i mam mniej chorych myśli ale nadal są dlatego jest to okrutne trochę, niby chcesz coś a tu bum nagle jakaś myśl znowu lepiej i tak w kółko - nie sram codziennie 3x dzennie, tylko raz na dwa dni i starcza dzięki temu mój brzuch chociaż wypoczywa - fajna koncentracja która pomogła na egzaminach aczkolwiek pozostała do wyleczenia - wieczna frustracja, napięcie takie że boli mnie całe ciało jakby mnie kopano, przez to spać bardzo trudno - płaczliwość i zbytnia wrażliwość, tylko ujrze coś w wiadomościach i już pękam, omijam całe te wiadomości i newsy (wiecie że na psychotropach oglądałam nawet morderstwa jakieś truchła itp i nic ? jprdl.. co robią te leki z ludźmi! i się nie dziwię że psychole się od nich robią ) - zero, motywacji nic się nie chce, jeść się nie chce, dopiero jak żołądek głośno nadaje to zmuszona jestem zjeść bo źle mi - zamartwianie się minusy ashwagandy (możliwe) - nie widzę jeszcze piszcie co wiecie to może być moje jedyne ocalenie inaczej to zapraszam na pogrzeb..

Gość gość
Ja zażywam w proszku ale nie działa :( A Ty jaką zażywasz? Z jakiej firmy? Po jakim czasie zauważyłaś zmiany?

Gość aszwa
ktos cośśśśśśśś

Gość gość
zero ?

Gość aszwagandowniczka
także tak: nowe objawy i plusy i minusy plusy, - ashwaganda likwiduje ten uporczywy kaszel, tzw kaszel psychogenny - uspokaja brzuch przy nadwrażliwym jelicie minus.. mega zaparcia :/ jak robiłam kupe 2x dziennie to teraz jest ledwo raz na tydzień ja bym się zgodziła np 3 x w tyg najmniej ale tylko raz? i co mam brać, pęknąć z przeg*****enia ale być odrobinę lżejsza na duszy? k***a ludzie błagam piszcie coś na depresje obojętnie co wszystko k***a pożre by tego nie mieć ale błagam naturalnie mieszanki ziół? błagam bo zdycham... to już 15 rok tego chujostwa ja już dłużej nie dam rady

Gość gość
to sie piierdolcie k****a jj****a w duppe k***a p******** ten swiat j***e t o kurrestwo chujostwo zjjebstwo