Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka  ma

Inny temat2

Polecane posty

Gość gość
A co z Ka mą?

Gość gość
1654 ale czemu ma stawac w obronie i nadstawiac d**y hejterom skoro jeszcze sie taki nie urodzil co ich przegadal. Nie kazdy jest masochista zeby sie nadstawiac na wyzwiska. Toz nie widzicie ze to tylko ich nakręca. Lepiej zlać trola, wtedy sam zdechnie.

Gość gość nocny
Co z ka ma? Moze niech podziekuje darjużowi. Który facet krzyczy jak dziecko ze dostal fotki. Cały hejt przez niego, a wy sie wyladowaliscie na bogu ducha winnej dziewczynie.

Gość gość
Co w tym złego, że jej urodę tutaj pochwalił? Tyle tylko możecie się dowiedzieć zazdrosne gościówki. :-D

Gość gość
Odniosę się jeszcze do tego wpisu, podobo na 200 mojego ;) "gość dziś Pilnuj swojego zada, a nie wyzywasz od szmat krowo." I do tego "gość dziś Wracaj na @ kama i obciągnij darjużowioczko.gif Potem idz do męża i oszukuj go tak jak to potrafisz. Zawsze mnie ciekawilo jak zachowuje się takie zamężne s****wo gdy wraca do domu do męża, a chwilę wczesniej ciągnęła fiuta wirtualnie jakiemuś lujowi, któremu wczesniej wysyłała foty phizdy....Szmatausmiech.gif" I do tego. "gość dziś 15.05 pisz za siebie usmiech.gif Ja się nie piertolilam i nie piertole. Nie ślę tez zdjęć pierwszemu lepszemu, napalonemu usmiech.gif" Skoro nowa poczuła się wyzwana od krów, to sama wyzwała od szmat. Na to wychodzi.

Gość gość
Wychodzi ma to, że dużo użytkowniczek kafeterii nie nosi majtek. A myślałam, że zaszpanuję odwagą, bo to moje niedawne odkrycie :P No cóż. Jestem mocno zapóźniona :(

Gość gość
świnia zboczona :O

Gość gość
Nie szpanuj tylko bądź człowiekiem. Jak już założysz konto ;)

Gość gość
Raczej nie założę ;)

Gość gość
1716 w d***e mamy twoje stanowisko mucho. Zawsze wyciagalas c*****e wnioski. Teraz dojepalas sie niewinnej dziewczyny chora psycholko.

Gość gość
wszystkich hejtujecie wylogowane kurfy i złodzieje nie można erotycznie pisac bo to juz nie ma erotyzmujest hejt, gófno, afery i stanowiska śmierdzącej zaburzonej Iwony z Niemiec:O

Gość gość
Sama Psycholko wyzywasz od k***w. Wrony powinny cie rozszarpać.

Gość gość
I tak najlepszą wyobraźnię ma Nocny. Darjuż dostał zapewne zwykłe zdjęcie, spontanicznie napisał Ka mie komplement, a zazdrośnice zaczęły hejt. Nie wiadomo jakich to fot spodziewał się Nocny ;)

Gość gość nocny
Nie spodziewalem sie fot żadnych. Uwazam tylko, ze powinno sie zatrzymac dla siebie jesli dostalo sie fotke od kafeterianki. Sami widzicie jaka jest reakcja hejterow. Wyobraźnię to mają właśnie hejterzy. Chciał dobrze a tylko zaszkodzil ka mie. Hejterzy wiedza swoje i żyć nie dadzą.

Gość Darjuż
Najpierw 16:07 PIONA :D , potem a skąd wiecie, że mam jej zdjęcie, a może spotkaliśmy się. a może sklikliśmy na kamerce. a może... nic nie wiecie. Zaraz? a którym to temacie pisaliście, że kama i ja to nikt i hejt to był bo na Tage, ale odkąd tu jestem nie ma dnia by ktoś dobrze poinformowany nie śledził naszego każdego ruchu, czyżby bezrobotny ? no ludzie nikt by nie zagonił do takiego nędznego zajęcia. To was można wodzić za nos jak dzieciaki, uwaga ka ma takiej ślicznej pisi to ja jeszcze nie widziałem,wiesz. :) i na koniec do 16:07 moja prośba wyróżnij się z tego pomarańczowego tłumu gości i zapraszamy

Gość gość
Ale sporo w tym racji darjuż. Myślisz, że Twoje luzackie żarty są zabawne (o "pisi":O ), a ośmieszasz ją. Pierwszy raz widzę, żeby facet tu plótł o fotkach od kobiety i prywatnym kontakcie.

Gość gość
Byli tacy.

Gość gość nocny
Nawet jesli byli to takie same ciołki jak darjuż. Byli tacy, którzy nigdy nie pisneli ani słowa na temat zdjęć, które dostawali. Były, i są też kafeterianki śliczne, a nawet piękne bardzo i nie zależało, ani nie zależy im na wychwalaniu ich urody na forum. Nawet privami się nie chwalono. Ci, ktorzy privowali siedzieli cicho i niejednemu nawet przez sekundę nie przeszło by przez myśl, że "tych czy tamtych dwoje" jest na priv. Dlatego, że tutaj jest cala masa swietoszkow którzy są gotowi spalić na stosie każdą meżatke i każdego žonatego ktorzy idą na priv. To prawda, że na privach nikt nie jest grzeczny, a te hieny tylko czekają na info. Głupi jesteś darjuż i tyle. Twoje nieudolne żarty na temat pisi ka my są żenujące. Kamie żyć tu już nie dadzą.

Gość gość nocny
"To prawda, że na privach prawie nikt nie jest grzeczny" mialo być :)

Gość gość
Byli też tacy, którzy nie pisneli słówka, bo robili na kilka frontów. Dlatego zależało im na dyskrecji.

Gość gość nocny
Tego nie wiem. Wiem tylko, ze kazdy facet, ktorego kafeterianka obdarzyła zaufaniem, zrobi wszystko aby tego zaufania nie zawieść i nie wystawi kobiety na posmiewisko i obelgi.

Gość gośćangel
Jak widać nie każdy. Ale masz sporo racji gościunocny

Gość gość nocny
Każdy facet :) Jak widać nie każdy, ktory uważa się za faceta jest facetem angel :) Tylko z wyglądu.

Gość gośćangel
No tak :) Ja ujęłabym to inaczej, nie każdy facet jest mężczyzną ;)

Gość gość
Tylko zakompleksione małe chu/jki chwalą się tym, że dostali foty :-)

Gość gość
Czytam was z uśmiechem na ustach. Kiedyś też ktoś chciał coś chronić. Niestety odniosło to odwrotny skutek i do dziś jest prywatnie zadra jakaś i żal w naszej znajomości. Nie ma złotego środka.

Gość gośćangel
To prawda, na nic nie ma złotego środka, ale zastanawiam się, w jaki sposób mogło odbić się negatywnie na znajomości nieinformowanie o prywatnym kontakcie na forum.

Gość gość
To długa historia gośćangel, dziś już bez znaczenia, ale z innego powodu ;)

Gość gośćangel
Rozumiem :)

Gość gość
Spokojnie nocniku, kama zmieni Nicka i znowu będzie udawała młodą i szczupłą.:D