Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka  ma

Inny temat2

Polecane posty

Gość gość
Po co ci mucha te wojny z haja?

Gość gość
Krzysiek jak sieje dezinformacje, Naczytal sie ksiazek dla poczatkujacych manipulantow i tworzy sztuke w kupie.

Gość gość
Ta osoba nienawidzi ciotek a widmo je lubi.

Gość gość
a ty skad wiesz kogo widmo lubi?

Gość gość
Z tego co widać na forum. Głównie eve.

Gość gość
gość dziś Mucha czym ty byś żyła gdyby nie Awaria smiech.gif Życiem towarzyskim by żyła.

Gość gość
W takim razie Widmo to nie Petrov. Tamten nie wyróżniał Mideve i wyzywal Muche. A widmo lubi ciotki.

Gość gość
Życie towarzyskie kwitnie za moją sprawą już nie tylko w sobotę i niedzielę. I pięknie. Krzysiu, sprawa jest. Takie fajne dewotkom wystrugałeś podróbki z chu/jami w avkach, wypuść je znów na parkiet. W końcu dziś Dzień Seksu. Koleżanki proszą się o uwagę, spiskują, czekają, męczą się, przepychają, edytują, oświadczenia i biografie znanym spisują.....a tu przecież o zabawę wszystkich chodzi, a nie o ciężką, odpowiedzialną pracę nie?

Gość gość
Jedna pizzda głupsza od drugiej pizzdy. Wstyd mi, ze jestem kobietą gdy was czytam. Czy wy honoru nie macie, żeby drzec łacha o jakiegos nic nie wartego forumowego k****a?

Gość gość
Same głupie p***y, na zmiany mnie uwielbiają :-D co zrobisz. Nie napinaj się tak, bo wiesz co się stanie :-D Dziś Dzień Seksu, napisz może co dziś planujesz.

Gość gość
Jaka ty jestes głupia haja;)

Gość Darjuż
Muszko widzę że nie dla ciebie szalone górskie wycieczki i zwariowany dziki seks z szeroko rozstawionymi nogami z widokiem na Gubałówkę :) no tak dziś międzynarodowy dzień seksu. Podobno 16 ℅ nas mężczyzn akceptuje skok w bok, a tylko 7℅ was kobiet. Wychodzi na to że te 7℅ ma te 16℅. Więc te kobiety mają dwa razy więcej kochanków, partnerów seksualnych. Seks bez miłości , zazdrości. Tylko zdrowy sport. Macie chcicę się zapomnieć?, opowiadajcie, zobaczymy gdzie nas dyskusja poprowadzi.

Gość gość
Oj tam od razu głupia, nie chcę się ze względu na skutek napinać :-D ;-)

Gość gość
ten darjuż to nie czasem ten stary zbok ddt30 aka Gucio?

Gość gość
ddt30 akurat bardzo fajnie pisze, tylko chyba nie bierze udziału w tasiemcach.

Gość gość z przeszłości
Prędzej ero upadnie całkowicie niż niektórzy użytkownicy zmienią swoje postępowanie. Nie jest ważne czy zaglądasz raz na rok, pół roku, miesiąc, tydzień. Zawsze to samo i te same osoby skaczą sobie do gardeł.

8:54 a czy ty używasz swoich narządów rozrodczych czy tylko masz, masz coś innego do roboty czy dalej w śledczego się bawisz.

Gość gość
Cześć darjuż. Seks bez miłości w najróżniejszych odsłonach jest dużym tematem jedynie dla mojej wyobraźni. Tam nam dobrze :-)

Gość gość
Bo to Wilk.

Muszko czesc, ale ty nie przepadasz za wilkiem zdaje się, x wilku a wpadnij do nas, ciekawy jestem rozmowy z sobowtórem. Muszko dzień seksu. Zaliczasz się do tych 7 proc. ?

A bez urazy, mogę być też sobowtórem. W końcu później tu zajrzał ja. Gęgała plizz oszczędź nasz temat . Niech to będzie teren neutralny w tej wojnie. Jam Szwajcar z krwi. Muszka a jak tam się Eve miewa, nie jestem obecny na innych tematach.

A wiesz muszko bo szukałem tego wilka kiedyś jak posadzono mnie o bycie nim, z ciekawości. I natknąłem na tekst muszki o nim, ale może to jakieś podszywa była.mniejsza z tym. To jak piszesz się na sekszenie w plenerze górskim?

9:10 proszę podpisz się jakoś by można było się odnieść. Mogą być historie z głowy. Myśli ludzkie to też dobry temat do rozmowy.

Gość gość
Muszeńko co jest?

Gość gość
No i widmok zaspamowal wam temat geganiem...

Gość gość
Po co darjuż? Ty przecież wiesz kto jako gość tu pisze. Poczekam, czy inni obecni na temat cokolwiek napiszą, np muszka. I na Krzyśka z laskami, bo to widziałam fajna zabawa :-D

Gość ka  ma
Cześć;) darjuż ale pytania:P zdarzają się takie sytuacje, czy tacy ludzie stają na naszej drodze, że myśli wariują, ale u mnie to też w głowie pozostaje jednak. Moim zdaniem żeby uprawiać z kimś seks wystarczy pożądanie:)

Gość gość
Cześć ka ma :-) To pytanie raczej nie do nas, my już o tym na początku rozmawialiśmy.