Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrDiler

Pierwsza masturabacja

Polecane posty

Gość MrDiler

kiedy pierwszy raz zaczeliscie się masturbowac z kim ,gdzie, kiedy.

Gość gość
Ja miałam 16-lat,pamiętam że miałam do szkoły na godz.11 wstałam później niż zwykle,rodzice już byli od dawna w pracy,więc myślę sobie ,poleżę troszkę, zaczęłam się przeciągać i jakoś tak odruchowo zaczęłam się dotykać po całym ciele i po pewnym czasie poczułam się tak bardzo błogo,motyle,mrowienie i stało się,to było cudowne uczucie,byłam i zdziwiona i zszokowana,dziwiłam się jak mogłam nie odkryć tego wcześniej,do szkoły pobiegłam jak na skrzydłach, przez jakiś czas masturbowałam się niemal każdego dnia.Oczywiście nie przyznałam się nikomu,choć pewnego razu nakryła mnie matka,weszła do pokoju,miałam na uszach słuchawki więc nie słyszałam,jednak zachowała się bardzo rozsądnie i skończyło się na rozmowie uświadamiającej,miło wspomonam te szczenięce lata.

Gość gość
Pierwszy raz miałam jak byłam w 6 klasie podstawowej i zrobiłam to troszkę tak nie wiedząc co robię. Dojrzewałam i zaczęłam czuć pociąg seksualny. Leżałam na łóżku i zaczęłam się ocierać o kołdrę , było mi dobrze aż pierwszy raz w życiu miałam orgazm . Było to tak intensywne i nieznane mi przeżycie że się wystraszylam. Przez parę miesięcy nic nie robiłam tylko myślami wracałam do tego zdarzenia myśląc co wtedy się stało aż znów zachciało mi się poczuć to co wtedy i zrobiłam to tym razem świadomie , tydzień po tym dostałam okres pierwszy raz :) potem poszło już z górki

Gość gość
Miałam chyba 15 lat gdy jadąc w upał laskiem na rowerze w króciutkich spodenkach zsikałam się celowo tak z ciekawości. Po pewnym czasie poczułam w mokrych spodenkach swędzenie. Jadąc drapałam się w kroczu i wtedy się zaczęło. Zaczęło mi się robić tak przyjemnie, że zatrzymałam się, a w końcu masowałam już nagą c..kę. Chciałam oszaleć z rozkoszy. A potem to już było niemal codziennie.

Gość gość
Ja masturbację odkryłam też przez przypadek,podczas kąpieli,miałam wtedy około 15-lat.

Gość gość
Wydaje mi się, że chyba wiele dziewczyn odkryło przyjemność masturbacji przez przypadek prysznicem w kąpieli. Bo ja tak. Miałam chyba 16 lat.

Gość gość
Oczywiście, że tak. Każda dziewczynka spłukując mydło zawsze przyłoży tam prysznic. A wtedy bywa różnie. Gdy leżę w wannie to dla mnie prysznic najwygodniejszy sposób zrobienie sobie przyjemności.