Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_K_I

Problem w związku

Polecane posty

Gość gość_K_I

Witam, jesteśmy młodą parą. Ja 26 lat, ona 21 lat. Spotykamy się od prawie 8 miesięcy. Do około 6-7 miesiąca nasz związek był fantastyczny, kompletny brak kłótni, wspaniałe plany na przyszłość. Praktycznie cały czas jesteśmy w kontakcie, albo przez tel rozmawiamy albo piszemy, albo się widzimy. Mało spotykamy się z innymi znajomymi, raczej skupiamy się na sobie. Jednak od jakiegoś miesiąca zaczynamy się często kłócić. Moje zachowanie i charakter w żadnym stopniu nie uległ zmianie. Moja dziewczyna twierdzi, że cały czas robię rzeczy których ona nie lubi a wcześniej prosiła żebym tego nie robił i czasami myśli że robię to specjalnie. Ostatnio to się nasiliło, nie chce już nawet o tym ze mną rozmawiać tylko dusi to w sobie bo wiele razy mi o tym przypominała i ma dość. Teraz kiedy zrobię coś takiego, czasami wpada w szał, kończy się to awanturą. Oboje jesteśmy autorami tego posta, także jest on obiektywnym spojrzeniem na sytuację dwóch stron. Jeżeli ktoś ma pomysł jak to rozwiązać, dajcie znać.

Gość gość
Roochajta się w doope

Gość gość
gość_K_I weź się za siebie, a awantury się skończą

Gość gość
jesteś za stary dla niej

Gość gość_K_I
A jakieś sensowne odpowiedzi?

Gość gość
Każda para ma lepsze i gorsze momenty,nie da się tego uniknąć życie nie jest cukierkowe a związki tym bardziej. Często też jest tak, że jedna kłótnia rozdrażnia i sprawia, że łatwiej wybuchają kolejne w następnym czasie. Nie podaliście jednego czy kilku KONKRETNYCH powodów tego kryzysu więc dajcie sobie więcej luzu, wyjedźcie gdzieś razem żeby zażegnać konflikty i zacząć budować pasmo dobrych chwil

Gość gość
Twoja dziewczyna testuje Twój charakter, czy będziesz robić to co ona każe. Kobiety wszystkie tak czynią, nie martw się, zmiana dziewczyny nic nie da. :) Musisz po prostu od razu na początku awantury mówić, że ma się nie nakręcać, a jak zaczyna się kłócić to Ty wychodzisz albo ją wystawiasz za drzwi.