Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypoczynek z małymi dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Może polecicie fajne miejsca na wypoczynek z małymi dziećmi. Tak żeby nie było nudy. Mogą być hotele ośrodki wypoczynkowe itd atrakcje

Gość gość
Rabkoland.

Gość gość
... to nie wypoczynek.

Gość gość
Dlaczego nie wypoczynek. Co prawda moje dzieci są bardzo małe oboje do 2 lat . Ale 3 lata temu byłam z chrześniaczka na wczasach miała wtedy 4 lata i było bardzo fajnie.

Gość gość
Nie wypoczynek, bo dopóki nie zasną, to nie możesz spokojnie usiąść na d. i się relaksować. Albo pójść tam, gdzie Ty masz ochotę. Malucha nie wpasujesz w swój program wycieczki.

Gość Mamaaaamama
Polecam hotel Primavera w Jastrzebiej Gorze. Na miejscu sala zabaw z kuleczkami, itp., obok standardowego basen 30cm wody z malymi zjezdzalniami, na stolowce kacik do zabawy dla dzieci, a przed hotelem plac zabaw i kacik ze zwierzatkami-ptakami, kozkami, krolikami. Poza tym 5 minit drogi do plazy. Wlasnie tam bylam z moim niespelna dwulatkiem i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Nad morzem to juz mało co zostało. Wszystko porezerwowane...

Gość Kamakamahe
Na pewno coś nad wodą, wiem z własnego doświadczenia że dzieciaki uwielbiają kąpiele w wodzie, plaże piasek. Tylko trzeba do tego odpowiednio się przygotować i nie zapominać o ochronie skóry przed promieniowaniem no i uszu przed wodą, zeby żadne zapalenia się nie przyplątały, my używamy np sprayu Dolphiner do osuszania uszu.

Gość gość
Spadaj z ta reklam

Gość gość
ej, ale jeżeli ktoś chce gdzieś śmigać z dziećmi, to rabkoland jest bardzo fajną opcją - tylko jeżeli ma być aktywnie oczywiście. byliśmy w tym roku i było naprawdę świetnie. sporo nowości względem tego, co było kiedyś

Gość gość
oj tak, rabkoland zdecydowanie tak! byliśmy w tym roku i wszyscy zadowoleni :) ogólnie chyba jedna z lepszych, o ile nie najlepsza opcja w Polsce. I naprawe nie trzeba śmigać za granicę, bo sa i tac, co mówią, ze tylko tam są dobre parki rozrywki - a moim zdaniem spokojnie możemy postawić np. na taki właśnie rabkoland

Gość gość
gadajcie o tym rabkolandzie, sama się zastanawiam i gdzie to jest?? patrząc z północy?

Gość gość
Rabkoland jest KOSZMARNY. Nie wiem, kto projektował wystrój, figury itp. ale jeśli chcecie dzieciom zafundować nocne koszmary to droga wolna. Najprostszy sposób aby spaczyć poczucie estetyki. Powinni zamknąć twórców a to miejsce spalić.

Gość gość
Gołębiewski

Gość gość
Ja w lipcu zatrzymałam się razem z mężem i dzieckiem w ośrodku wczasowym www.polonia.ta.pl. Ośrodek znajduje się tuż przy plaży i posiada wysoki standard. Dzieci też nie będą się nudziły ponieważ znajduje się tam m.in. boisko i basen.