Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM KURWA DOŚĆ...

Polecane posty

Gość gość

Po prostu już nie mam siły, współczesne dziewczyny to tak ohydnie wyrachowane kur.iska że brak mi słów, jestem miłym, spokojnym, chłopakiem ale niezbyt urodziwym i żdna sucz mnie nie chce, a przeciez dbałbym o nią najlepiej jak potrafię... i jeszcze matka któa ciągle mi mówi że jestem przystojnym chłopkaiem i dobrą partią SERIO KURWA!!!???

Gość gość
potwierdzame🖐️

Gość gość
no bo każda baba marzy o bad boyu; to taki atwizm z czasów prehistoryznych, jak jesteś tuta wołowa grzeczna to se możesz co najwyżej popatrzeć ale nie zamoczyć...

Gość gość
po kiego ci takie, poszukaj podobnej urody do ciebie to będzie z tobą, musi masz z******te wymagania, może to przez matkę

Gość gość
Jak jestes brzydki to szukaj wsrod brzydkich. Ale nie ty lale z zuranala chcesz. A jak chcesz lalke to kase zarob. Kazdy ogr z kasa ma u swojego boku piekna parnerke.

Gość gość
nosz k***a nie szukam lalki, no ale bez przesady tucznika czy neandertalczyka też nie ; aż taki szpetny nie jestem, glównei mam ryj ciamajdy...

Gość gość
aha i zapomnaiłemm o najważniejszym; mieszkam na wsi i ogólnie każda w miarę inteligentna i wrażliwa dziewczyna wyjechała do miasta, a mnie na to nie stać, więc zostały mi takie wiejskie babole, głupie ale wyrachowane :p

Gość gość
Ja myślę, że wcale nie chodzi o brak Twojej urodziwości. Chodzi o zepsuty intelekt, który wychodzi właśnie w chwilach frustracji. Gdybyś był normalny i taki dobry jak piszesz to ten temat by nie powstał, a już z pewnością nie nazywałbyś tak kobiet jak to robisz tutaj. Będziesz o nią dbał? Pewnie do czasu... Gdy nie wyjdzie jej chrosta na twarzy albo przybędzie 3 kg w udach. Ja też z różnych przyczyn szukam już bardzo długo, tymi które są zainteresowane mną niestety nie interesują mnie i odwrotnie. Bardzo mnie to już męczy ale akceptuję tę sytuacje, staram się nie obwiniać kobiet przez to że się im może nie podobam, przecież ja też niejako "odrzucam" inne, czy dla nich mam być wyrafinowanym gnojkiem z tego powodu? Nie. Wierzę, że przez ten długi czas poszukiwań potencjalna partnerka będzie jeszcze bardziej przez to kochana przeze mnie, bo właśnie te ciężkie chwile zostaną niejako wynagrodzone.

Gość gość
gość dziś wez przestan pieerdloić 🖐️

Gość gość
nie będę pisać pochlebnie o kobietach, bo na to nie zasługują!!! NIE JESTEM FRAJEREM !!!

Gość gość
Idź do psychologa!I tam p*****l swoje żale.Tylko nie do kobiety.

Gość gość
12.20- l jednak jesteś frajerem,bo piszesz na babskim forum,gdzie są głównie baby.Czego Ty oczekujesz?

Gość gość
na kafeterii główne facety mojego pokroju dlatego to pisze :p

Gość gość
12.24-a no tak...bydło pseudofacetów opanowało kafeterię...zapomniałam.

Gość gość
Taaaa taki wrażliwy jesteś a za grosz kultury nie masz , ja się nie dziwię ze wieja na drzewo jak widzą jak Ty wyklinasz , Koło wrażliwej i dobrej osoby to Ty nawet nie stales , dobry chłopak szanuje dziewczyny mimo wszystko

Gość gość
Zostaje ci program "Chlopaki do wzięcia" nadajesz się w 100% :) zgłoś się

Gość gość
Ktora by chciała takiego co sie w ten sposob wyraża??Masakra!!s

Gość gość
nie bo jesli jestem gotów poświęcić się bezgarnicznie dla kogoś a ona mnei odrzuca bo jestem brzydki i spokojny , to tracę szacunek !!1

Gość gość
Mi sie kojarzy ze te prawiki co siedza tu na kafe to takie niedorajdy zyciowe jak w tym programie polsatu "Chlopaki do wziecia" Typowe ciamajdy zyciowe ale laske chca najlepiej zeby miala mieszkanie w miescie, samochod i na niego tyrala. No i ladan musi byc. ZALOSNI FRAJERZY.

Gość gość
Dobrze ze nikogo nie masz tylko byś skrzywdził taka dziewczynę , dopóki się nie ucywilizujesz daj spokój kobietom , mówisz ze masz brzydka twarz no wybacz ale na to już nic nie zaradzisz a gruba dziewczyna schudnie

Gość gość
Kobiety wyczuwają brak obycia i szacunku....nazywasz je suczami i liczysz, że któraś z IQ powyżej 5 będzie chciała na ciebie spojrzeć? Nikt nie lubi prostaków zrozum to.

Gość gość
to że jestem dobrze wychowany to nie znaczy że mam być kulturalny dla hołoty !!!

Gość gość
Jestes cholota bo zadna Cie nie chce.

Gość gość
Cierpisz facet na przerost ego uważasz że tobie należy się od kobiety Bóg wie co a sam nic sobą nie reprezentujesz , sorry ale spokojny facet tak nie ubliza nikomu , myślisz ze piękną mądrą i bogata poleci na biednego głupiego i wulgarnego? Żyj dalej w świecie fantazji albo się poprostu weź za siebie i nad sobą pracuj znajdź robotę a nie siedź z mamusia

Gość gość
nie bo jesli ktoś jest chamski w stosunku do mnie to ja nie będę nadstaiwać drugiego policzka tylko tez mu odburknę...

Gość gość
To znaczy ze jesteś strasznie msciwy a to okropna cecha lepiej się tym nie chwal, mądry człowiek odpuszcza głupek się msci

Gość gość
Tak jesteś bardzo miły, szczególnie to widać po twoim wpisie gdzie dziewczyny wyzywasz jako ku**iska i sucze. Dobrze że chociaz matka na ciebie leci

Gość gość
czytajcie ze zrozumieniem; po prostu straciłem wiarę w dobre intencje kobiet bo już wielokrotnie się zawiodłem... ile mozna być miłym dla kogoś kto traktuje mnie jak śmiecia !!!

Gość gość
Można a nawet trzeba "mszcza się słabi " jak mówi piosenka ;)

Gość gość
Nie stać cię na wyjazd do miasta? To już tak bardzo PKS podrożał?