Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM KURWA DOŚĆ...

Polecane posty

Gość gość
jesteś tak głupia czy udajesz??? żeby zamieszkać w miescie kretynko a nie jacheać do miasta ... :o

Gość gość
No i właśnie to jest rozumowanie kretyna , obraża wszystkich a później udaje pokrzywdzonego , wątpię żebyś kiedykolwiek wyrwał coś , nawet chwasta, dostajesz padaki o byle co

Gość gość
arogancki pajac a nie spokojny facet

Gość gość
SRAM NA RZADKO DO MORDY KAŻDEJ KOBIECIE !!!

Gość gość
To ty pijesz wodę ze studni, jesz to co zapieprzysz sąsiadowi z pola i chodzisz w ciuchach z darów dla powodzian? A i babcyna renta jeszcze idzie na jabole. Do roboty się weź cięciu

Gość gość
Tobie nawet koza sąsiada nie chce dać tyłka :)

Gość gość
Opowiem wam, historie która chyba Jest szczytem głupoty kobiet. Laska miała spokojnego ułożonego faceta, która zapierdalał od świtu do nocy żeby zapewnić jej wszystko czego tylko zapragneła. Koleś robił jako kierowca a dorabiał jeszcze po godzinach w firmie u wujka przy kostce brukowej. Ona sobie mieszkała u niego królewna cały dzień chuja robiąc. Koleś spełniał wszystko co chciała ale jej było za mało emocji. Wypieła sie na niego puściła go kantem I zostawiła dla jakiegoś gówniarza co robi na call center za 1400 zł Tylko dlatego że tamten to gość który ma najebane kompletnie w głowie i jak mu się powie, siedząc przy stole z nim żeby ci podał chleb czy sól to ci powie w najlepszym wypadku sam se weź a w najgroszym spierdalaj. Laski kręci coś takiego. Niestety, jak jesteś dupą wołową który każdemu chce zrobić dobrze to będziesz wykorzystywany w związkach. Przykład mojego znajomego. Laska stała się hitem w naszej małej miejscowości

Gość gość
no o tym pisze właśnie; ja jestem gzreczny no ale każdy ma swoje granice... ile można znosić upokorzeń ze strony Pań :o

Gość gość
Teraz pan ? A nie debilek idiotek kretynek jak to mówiłeś ? Lecz się cały czas kolujess i udajesz dobrego a ssypiesz bluzgami na prawo i lewo

Gość gość
Dzisiaj musisz mieć tak: Urodę Z******ty charakter pewność siebie popularność w lokalnych społecznościach Ubierać sie jak p***b tzn Zegarek najlepiej Hugo Boss Armani Hiflinger, Spodnie rurki, Koszula Armani Ouklary Rain Bany Perfumowac sie tak żeby cie było czuć na kilometr Oczywiście auto, kasa na wypady wekeendowe, I ogólnie najlepiej żeby ś pracowal od 8 do 16 i zarbiał 4 na ręke. I jeszcze pochodził z intligenckiej rodziny Takie wymagania maja wspólczesne Dzierlatki

Gość gość
brzydka baba to nie kobieta więc mogę je wyzywać od k***w i idiotek !!!

Gość gość
A ja tam jestem brzydal, nie jestem bogaty mam pracę i mieszkanie co uważam za normę i to wszystko. Mam też nawijke, łatwość nawiązywania kontaktów i wyczuwam instynktownie co kobieta chce usłyszeć. Też jestem ciamajda, raz bad boy i nie narzekam na brak kobiet i to nie takich spod baru tylko ładne i inteligentne. Na razie się bawię i nie chce związku, choć Panie by chciały, jestem po rozwodzie mam 38 lat i rzadko podrywam kobiety po 30. Więc nie wygląd i furs się liczy tylko podejście do kobiet.