Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chodzę w sukienkach,bo mam grube nogi

Polecane posty

Gość gość

Latem w ogóle nie chodzę w sukienkach,spódnicach,bo moim zdaniem mam grube nogi i wstydze się nich. Od zawsze miałam na tym punkcie kompleksy. Zostają tylko białe spodnie i jakaś koszulka na ramiączkach. Najgorzej jest kiedy są afrykańskie upały i żar leje się z nieba. Dajcie znać kobietki czy też tak macie czy mimo wszystko zakładacie sukienki na zważając na to,że nie macie idealnych nóg?

Gość gość
biel pogrubia tez mam grube nogi i nie nosze spodni, jeansow, podkreslaja grube nogi sukienka z dekoltem i faceci nie patrza mi na nogi :P

Gość gość
Grube nogi są sexy

Gość gość
To schudnij, w czym problem? Problem mają te laski, które urodziły się z krzywymi, bądź nierównymi nogami, tu nic nie mogą zrobić, ale jak ktoś się roztył, to może z powrotem schudnąć. Zamiast siedzieć teraz na tyłku przed netem, zacznij ćwiczyć, biegać, pływać, a za miesiac będą już widoczne efekty.

Gość gość
Mam podobnie,tez unikam jak ognia sukienek,a na dodatek latem puchną mi nogi i wyglądają jak parówki,także naprawdę nie ma czym się chwalić. Sukienki i to takie krótkie niech noszą kobiety,które mają ładne i szczupłe nogi.

Gość gość
gość dziś Grube nogi są sexy xx tak straszne seksi jest celulit, rozstępy, zapocone fałdy tłuszczu ocierajace się o siebie

Gość gość
Jak noszisz biale spodnie (wiocha) to tylko podreslasz te grube nieestetyczne nogi :D

Gość gość
*nosisz

Gość gość
ja lubie grube nogi u kobiet

Gość gość
15.04 Chyba lepiej założyć białe,dopasowane spodnie niż parzyć się w dżinsach czy ciemnych gaciach w takie upały.

Gość praw 114
t ak , a potem ktoś myśli ze masz kompleksy . .Jak ja widze babe lipcu w spodniach to od razu sądze ze jakas zakompleksiona z krzywymi nogami czy grubymi udami .. W spodniach jeszcze bardziej zwracasz na siebie uwage niz bez spodni !! I dotyczy to nie tych grubych 90 kg panienek , ale wlasnie tych co mają 65 kg

Gość gość
Ja mam grube nogi i chodze tylko w sukienkach/ spódnicach. Przecież jak założysz spodnie, to dopiero te grube nogi dobrze widać, a spódnica maskuje uda i część łydek.

Gość gość
15:09 Ja tez tak robie.

Gość prawi 114
Jak powiedzmy jest + 30 C w cieniu i widze kogoś w spodniach to sądze ze to albo babcia albo gruba zakompleksiona świnka która uważa swoje nogi za porażke ..

Gość gość
Zalezy jak jest uszyta ta spódnica i jaką ma dlugość....jak dziewczyna ma spory tyłek i biodra i załozy do tego rozkloszowaną spódnicę,to wygląda jak szafa trzydrzwiowa.

Gość prawi 114
ale sukienka to dobra rzecz dla gubej laski na lato.. Bo przynajmniej otoczenie nie zwraca aż tak bardzo uwagi na jej kompleksy a w spodniach to w lipcu czy w sierpniu wyjsc to tak jakby... w krótkich spodenkach ktoś w listopadzie na dwór wyszedł .. Rozumiesz ? Ludzie to widża ze coś smierdzi . Kto wychodzi w listoapdzie w krótkiej koszulce ? JAkis wariat ? Kto wychodzi w sierpniu w spodniach ? Babcia z żylakami na nogach ? Panna z kompleksami ?

Gość gość
Do Praw114: Lepiej wygląda grubsza kobieta w fajnych,dopasowanych jasnych spodniach niż w sukience/spódnicy z grubymi,bladymi,z cellulitem nogami na wierzchu. Nie każda kobieta wygląda jak modelka z okładki i trzeba się ubierać zgodnie ze swoją figurą.

Gość prawi 114
nawet nie chodzi o miesiąc . .Bo bywa i tak ze i w CZerwcu temperatura zbliza sie do + 30 C I wtedy tez w spodniach będziesz wyglądać dziwnie Dzisiaj jest + 21 C wiec brak krótkich spodenek nikogo nie razi Ale spodnie i + 28 C ociera sie o debilizm

Gość prawi 114
ale warto byłoby ubierać sie tak by otoczenie nie zwracało uwagi na to ze jesteś zakompleksiona . .Dlatego ja proponuje raczej długą spodnice za kolana od spodni w sierpniu

Gość gość
15:23 Zgadzam się:-)jesteś facetem?

Gość gość
Sądząc po nicu ,to facet....:-D

Gość gość
Kobiety raczej nie wysyłają takich linków....

Gość prawi 114
no ja wiem , że panny czasem zakrywają nogi chocby z tego powodu ze są blade i nieopalone .. Ale czy nieopalone nogi to powód do ich zakrywania ?

Gość gość
Do grubych nóg polecam sukienki typu maxi,długie przewiewne,u góry na ramiączkach. Zakrywają brzydkie nogi,pokazuj dekolt i nawet grubsza laska może latem dobrze wyglądać nie zakładając spodni. Do tego jakaś modna biżuteria,fajne buty i totebka,makijaż ect....

Gość gość
Grube nogi + spodnie dopasowane to samoboj , wygladasz jak facet z grubymi nogami

Gość gość
Mam cellulit i szczupłe nogi i wstydze sie założyć spodenek, więc Cie rozumiem. Polecam dlugie zwiewne spódnice, szerokie jasne spodnie z wysokim stanem :)