Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem desperatką

Polecane posty

Gość gość

jest taka sytuacja: mam 28 lat i nigdy w życiu nikogo nie miałam, nawet na randce nie byłam, no i teraz pojawił się taki chłopak młodszy ode mnie i do tego najkrócej mówiąc nie ma nic. Mi to w ogóle nie przeszkadza i zwyczajnie w świecie po raz pierwszy w życiu zakochałam się w wzajemnością. No i okazało się że moi znajomi, i nawet członkowie rodziny uważają mnie za desperatkę ż tego powodu że się z nim spotykam. No bo nikt mnie nie chciał to wzięłam pierwszego lepszego który się mną zainteresował. No i trochę mi przykro że tak ludzie uważają, a może faktycznie to desperacja? Tylko ja tego nie zauważam?

Gość gość
Zakochałaś się, masz szanse w końcu przy kimś być szczesliwa, to korzystaj z tego, a miej w doopie gadki innych.

Gość gośćśćć
a chuj cie ludzie obchodzą ? Ludzie zawsze gadają czy będziesz z milionerem czy biedakiem, tobie ma być dobrze, a nie jakimś obcym ludziom. I powodzenia życzę :)

Gość gość
dziękuję :) wiem że nie powinno mnie to obchodzić co gadają, ale czasami jest mi przykro

Gość gość
Ludzie zawsze będa gadać, a przyczepić sie można do wszystkiego. Jesli poddasz eię ich opini, to nigdy nie będziesz szczęśliwa, to twoje życie i rób tak żeby ci było dobrze, a nie zadowalać opinie innych.