Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jezeli pisze sms z kompa

Polecane posty

Gość gość

a wlancza sie poczta na ten numer to wiadomo od kogo to jest

Gość gość
??? jak przy sms moze włanczać się poczta, przecież to nie połączenie głosowe, tylko wiadomośc tekstowa.

Gość gość
poczta sie nie wlancza przy smsach wiec niewie od kogo to a dzwonil 7 razy i poczta sie wlaczyla wiec i tak nie dojdzie do tg kto to

Gość gość
no chyba mu w pleju nie powiedza kogo jest ten numer a odgrazac sie nie odgrazalam tylko napisalam ze jest hamski itd i co mi moze za to zrobic twierdzi ze to oszczerstwa a dowodow nie ma ze to ja no chyba zeby mnie policja namierzyla

Gość gość
i co policja mu powie ze dowodow nie ma bo oni zawsze cca dowody przeciez numery z internetu nie sa rejestrowane czy tez sa i co bendzie mnie scigal cywilnie i co kara jest jakas za to czy jak?czy tylko chcial mnie zastraszyc

Gość gość
nikt nie wie? na durne tematy znacie odp a na ten nie

Gość gość
to jak my zakładamy durne tematy a ty taka mądra to po co się nas pytasz, a za obraze sa paragrafy i każdy es jest rejestrowany czy z tel czy z kompa czy tableta, leżysz dziunia.

Gość gość
Jak komuś grozisz tymi esami to owszem będziesz mieć problem

Gość gość
nie groze npisałam tylko ze jest hamski, niemiły wredny ze jako instruktor ma nrak cierpliwosci i empatii ze geba nic nie zalatwi i ze ludzi nie maja i tyle..

Gość gość
tak tak jasne pewnie patrzyl mnie zastraszyc tylko dlatego ze napisalam mu prawde widac prawda w oczy kole haaa moge sie wyprzec wszystkiego a numer zmienic wielkie mi halloo nawet sad to oddrzuci oddali