Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pegunia

Jakie okna dachowe?

Polecane posty

Gość dabiki

Ja sobie chwalę markę Safedoor jeśli chodzi o Kraków. Kupowałem u nich okna, drzwi i ostatnio też bramę garażową Wiśniowski (z montażem). Montaż zrobiony bardzo fachowo, mają autoryzowanych instalatorów, czyli chodzi o to, że byli szkoleni przez samą markę co do montazu więc wiedzą jak to poprawnie i precyzyjnie zrobić żeby brama pracowała bez prowokowania jakiś usterek.

Gość moraska

Świetną ofertę proponuje firma e-oknadachowe.pl/. Mają dobre ceny i zawsze służą fachowym doradztwem. To fachowcy w temacie okien dachowych.

Gość lesiekk41

Najlepiej byłoby podjechać na miejsce i mieć możliwość porównać oba modele. Wtedy będziemy mogli dokonać rozsądnego wyboru. Swego czasu jak szukałem takich okien dla siebie, podjechałem do hurtowni Ambit i poprosiłem o dwa modele, którymi byłem wstępnie zainteresowany. Dokładnie obejrzałem i byłem zdecydowany. Cenowo wyszło bardzo konkurencyjnie.

Gość milord

Dobrej jakości okna dachowe kupicie w hurtowni www.dachlux.pl/ w Warszawie. My mamy okna Roto i bardzo je sobie chwalimy, dobre, szczelne, ładnie wyglądają. Hurtownia w ofercie ma też dachówki czy rynny, także całościowo podchodzi do kwestii dachu. Bardzo jestem zadowolony, że na nich udało mi sie trafić, bo wybór mają super i ceny na każdą kieszeń.

Gość adam

OknoPlusa mam okna. PCV wysoko notowane w rankingach. Jak masz coś niestandardowego to skonsultuj z Gosią z Okno Prima, bo bezpośrednio współpracują z tym producentem. Dobra znajomość stolarki i nowoczesnych rozwiązań według moich doświadczeń.

Gość arek
Dnia 27.08.2019 o 10:27, Gość adam napisał:

OknoPlusa mam okna. PCV wysoko notowane w rankingach. Jak masz coś niestandardowego to skonsultuj z Gosią z Okno Prima, bo bezpośrednio współpracują z tym producentem. Dobra znajomość stolarki i nowoczesnych rozwiązań według moich doświadczeń.

Zdecydowanie polecam

JA też korzystam z okien Fakro, a dokładniej z modelu superTrio - ten model zapewnia świetną izolację zarówno w chłodne, zimowe dni, jak i gdy jest upał i nie chcemy żeby wnętrze się nagrzewało 😉

W przypadku okien dachowych mogę polecić Fakro, tak jak kolega wyżej. Wybraliśmy je z żoną za namową sąsiadów i jesteśmy zadowoleni. Cena adekwatna do jakości, szczelne i ładnie wyglądają.

Fakro, ewentualnie Kapica. Na stronie jest katalog firmy Kapica https://www.kapica.pl/ -  uważam, że mają dobra  ofertę. 

Dużo zależy ile chcesz wydać pieniędzy na okna

Każdy z tych producentów ma w swojej ofercie również okna premium

Oczywiście standardem już są okna 3-szybowe z kołnierzami docieplającymi

U mnie sprawdziły się dwa rodzaje okien, w jednym domu mam fakro a u moich rodziców jest Velux. Wszystkie okna kupiłam na stronie portalokienny.pl lub renowa24.pl Doradzono mi, które najlepiej by pasowały do naszych projektów i dzięki temu nie narzekamy na nie. Jestem zadowolona 🙂