Get Оut 7 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: To, że się zakochałem Dobry wariat jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jakie znaczenie mogą mieć takei uczucia dla zajętej kobiety ? Odpowiedż chyba znasz kimkoliwke jesteś Niepotrzebnie nakręcasz na siebie i na mnie hejt ale ok. Baw się dobrze i się tłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Na drugi raz nie zaczepiaj silniejszych od ciebie i znaj swoje miejsce w szeregu , bo wiesz ile mam zajechane . Nie znasz mnie, wiec mnie nie oceniaj hejterze z netu. Jak w końcu wyjdziesz z piwnicy i spotkasz się z Magdą Jeż, to się wypowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Niepotrzebnie nakręcasz na siebie i na mnie hejt ale ok. Baw się dobrze i się tłumacz Ok sorry nie miałem złych zamiarów nie denerwuj się Ty też mnie swatać chcesz po co ? Pomyśl sama. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 5 godzin temu Haha ścierwok jaki tyrany i to bez mojej pomocy piękny widok jak sie wije ten szczur olkuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Get Оut napisał: E zostawię to służbom specjalnym. A przypadkiem to nie ubecy stosowali to słowo No tak. Nie czytasz artykułów w gazetach i służby specjalne to dla ciebie pewnie ludzie likwidujący ci bimbrownie w stodole i w ogóle jakiś abstrakt Ksysio nie znał słowa kompromat i się podniecił, zaraz dorobi to tego całą bajkę o smokach i bla bla bla Rozwijaj słownictwo ksysiu, to nie są jakies strasznie wyszukane wyrazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 3 Napisano 5 godzin temu Makaron oczywiście ma na celu sianie hejtu na salowa udając uczucia. Chyba tylko zyeb i nie zauważy jak se robi hece jej kosztem. Tak jak i kosztem szynszyli z której zrobił czupiradlo puszczalskie. Uchowaj boze przed takim stalkerem amantem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jakie znaczenie mogą mieć takie uczucia dla zajętej kobiety ? Odpowiedż chyba znasz kimkolwiek jesteś Ja nie jestem pewna czy zajętej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No tak. Nie czytasz artykułów w gazetach i służby specjalne to dla ciebie pewnie ludzie likwidujący ci bimbrownie w stodole i w ogóle jakiś abstrakt Ksysio nie znał słowa kompromat i się podniecił, zaraz dorobi to tego całą bajkę o smokach i bla bla bla Rozwijaj słownictwo ksysiu, to nie są jakies strasznie wyszukane wyrazy. Nawet nie wiedziałem że jeszcze gazety są w obiegu, a służby specjalne to chyba ubecja i po dziadku ci zostało nie tylko rozliczanie ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie jestem pewna czy zajętej A co cię to obchodzi? Ty jesteś sama, w nocy sąsiad kosi ci trawę. Może Krzysio zacznie, o ile nie znikniesz jak inne, które nawet tu umarły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 5 godzin temu zeby zaorac swirmoka potrzebny jest po prostu jeszcez gorszy jaskiniowiec, kudlaty wypadl do niego jakby z pieczary tydzien nie wychodzil i ludzi nigdy nie widzial do tej pory, calkowity i kompletny barbarzynca pozbawiony jakiejkolwiek oglady. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Haha ścierwok jaki tyrany i to bez mojej pomocy piękny widok jak sie wije ten szczur olkuski Tylko w urojeniach tutki paryskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja nie jestem pewna czy zajętej Tak napisała publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Tylko w urojeniach tutki paryskiej Wijesz sie szczurze żałośnie, atak z każdej strony a po twojej str jedynie bełkot upośledzia. Piękny widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, koniobujca napisał: zeby zaorac swirmoka potrzebny jest po prostu jeszcez gorszy jaskiniowiec, kudlaty wypadl do niego jakby z pieczary tydzien nie wychodzil i ludzi nigdy nie widzial do tej pory, calkowity i kompletny barbarzynca pozbawiony jakiejkolwiek oglady. Dobry towar masz i zazdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ok sorry nie miałem złych zamiarów nie denerwuj się Ty też mnie swatać chcesz po co ? Pomyśl sama. Ja się nie denerwuje. Niepotrzebnie nakręcasz na nas hejt, tłumacząc się wariatom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Szpinak napisał: Ogor, czyli drugi wg ona jeż najnormalniejszy chłopak an forum, pytał dumbo czy robi kotu dobrze Ale ty masz zapędy zoofilia jara cię to piszesz non stop. Ja mam pogląd o kotach starych pannach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Wijesz sie szczurze żałośnie, atak z każdej strony a po twojej str jedynie bełkot upośledzia. Piękny widok A walisz sobie znowu pod wpisy bo pobudzona jesteś tutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nawet nie wiedziałem że jeszcze gazety są w obiegu, a służby specjalne to chyba ubecja i po dziadku ci zostało nie tylko rozliczanie ludzi No i właśnie tyle wiesz o otoczeniu. Kompromaty, ooo, takiego słowa u nas ni ma hue hue hue, pewnie jakieś wiejskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co cię to obchodzi? Ty jesteś sama, w nocy sąsiad kosi ci trawę. Może Krzysio zacznie, o ile nie znikniesz jak inne, które nawet tu umarły Ona chyba przyjęła taktykę powolnego umierania i wyciszania Kristofera za to jak pojawi sie Chwilunia, zaczyna błyszczeć niczym Stanisława Ryster mmoze i ona nie taka gupia jak sie maluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ale ty masz zapędy zoofilia jara cię to piszesz non stop. Ja mam pogląd o kotach starych pannach. Ale to ty pisałeś, nie ja, uposledziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, koniobujca napisał: zeby zaorac swirmoka potrzebny jest po prostu jeszcez gorszy jaskiniowiec, kudlaty wypadl do niego jakby z pieczary tydzien nie wychodzil i ludzi nigdy nie widzial do tej pory, calkowity i kompletny barbarzynca pozbawiony jakiejkolwiek oglady. Makaron by najlepiej zaorał widmoka. Już przygłup kanadyjski wikła się w dziesiąte tłumaczenie o co mu chodzi i dalej nie daje rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co cię to obchodzi? Ty jesteś sama, w nocy sąsiad kosi ci trawę. Może Krzysio zacznie, o ile nie znikniesz jak inne, które nawet tu umarły Ciebie też wiele rzeczy interesuję wiec i mnie może. Może i skosi tylko jak snieg stopnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Ale to ty pisałeś, nie ja, uposledziu Pisałem ty tak rozumiesz nie moja wina. Napisać marchewka pomyślisz to do doopy jest. Wstydu sobie oszczędź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie znasz mnie, wiec mnie nie oceniaj hejterze z netu. Jak w końcu wyjdziesz z piwnicy i spotkasz się z Magdą Jeż, to się wypowiadaj Ciebie to nie powinno interesować gdzie i z kim wyjdę , bo my nie jesteśmy znajomymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ciebie też wiele rzeczy interesuję wiec i mnie może. Może i skosi tylko jak snieg stopnieje W służbie więziennej chciałam kiedyś pracować, dlatego wszystkim się interesuje. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja się nie denerwuje. Niepotrzebnie nakręcasz na nas hejt, tłumacząc się wariatom. To dobrze. Masz rację, więcej nie mam zamiaru spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: Ona chyba przyjęła taktykę powolnego umierania i wyciszania Kristofera za to jak pojawi sie Chwilunia, zaczyna błyszczeć niczym Stanisława Ryster mmoze i ona nie taka gupia jak sie maluje Jasne bo ja mam taktykę i kręcę subtelną bekę bo jakby mogło być inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 3 Napisano 5 godzin temu Ciekawe ktora szlora będzie kolejna miłością makarona. Może gieniuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Pisałem ty tak rozumiesz nie moja wina. Napisać marchewka pomyślisz to do doopy jest. Wstydu sobie oszczędź. No coz ja tak to zrozumiałam, dumbo do której oblechu kierowałeś swój obleśny tekst również tak to zrozumiała, upośledzony wykolejeńcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach