Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki smartfon za 1500 2000?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. znajdę jakiś fajny smartfon w przedziale cenowym 1500-2000?

Gość gość
jak można wydać tyle kasy na smartfona?

Gość Baxus
W tym przedziale cenowym to bym Ci polecał albo Samsunga A3 albo A5

Gość gość
a czym one sie roznia?

Gość gość
nic nie warte są te A3 i A5, na benchmarkach wychodzi że są słabe, słabe procki itp, to nawet starsze telefony są o wiele szybsze i sprawniejsze. Już wolę Sony Xperie M5 która ma o wiele lepsze wskaźniki na benchmarkach mimo że ten model swoją premiere miał już pare lat temu, a mimo to wciąż bije wielu nowszych konkurentów, a do tego nowy kosztuje w sklepach (media expert, media markt czy rtv euro agd) 999zł i ma super aparat fotograficzny, nagrywa filmy w rozdzielczości 4K!!! a te szajsungi a3 i a5 ledo w HD nagrywają

Gość edwardacki
ok, nie są jakieś mega, ale to kwestia tego co kto oczekuje. nie raz "badałem" telefony w porównywarkach no i czasem faktycznie szkoda przepłacać, natomiast są też opcje że i tak warto za nowszy model zapłacić. poza tym stare czesto nie moają juz aktualizacji do najnowszego systemu operacyjnego. na komorkomacie są o tym ciekawe artykuły.

Gość 8camiii
X Pro prezentuje się nieźle. Ma fajne parametry, niezłą baterię i do tego cena jest w porządku.

Gość gość
A mnie interesuje sony xperia od dłuższego czasu. Jest w sumie nawet trochę tańsza, bo znalazłem, ją za mniej niż 1200 zł. Przede wszystkim przekomuje mnie tu aparat. 21 Megapixeli to jednka nie przelewki.

Gość gość
Znajomy ma i jest zadowolony, zwłaszcza, że przedni aparat robi naprawdę fajne zdjęcia nawet w słabym świetle.

Gość Inguar
Ja ostatnio widziałem promocję na ten telefon w Matrix Media i myślę, że się skuszę. Akurat mój telefon już dogorywa, więc pora na zmiany

Gość SkyNet

W takim razie zapraszamy również do nas na SkyNet.pl gdzie będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji jeśli chodzi o zakup smartfonów od Apple, czy Samsunga oczywiście z uwzględnieniem najnowszym modeli i zapewnioną darmową dostawą!