Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąd a zaświadczenie o rozstroju zdrowiamobbing i zastraszenie

Polecane posty

Gość gość

Witam może osoby siedzące na forum mi podpowiedzą co mam robić, potrzebne mi zaświadczenie do sądu o rozstroju zdrowia, na wskutek mobbingu, problem w tym że mam masę badań, odbyłam masę wizyt u prawie wszystkich możliwych lekarzy, po 2 latach leczę się już tylko u gastrologa ale mój rozstrój zdrowia nastąpił po całym dosyć traumatycznym zdarzeniu, byłam u kilkunastu lekarzy ale żadnemu nie mówiłam że to z powodu mobbingu bo sama jeszcze sobie z tego nie do końca zdawałam sprawy druga sprawa jak uzyskać takie zaświadczenie wizyty były wliczone w cenę pakietu medycznego który mi się już dawno skończył więc jakbym chciała odwiedzić każdego z lekarzy, u którego byłam to musiałabym zapłacić ok 2 tyś bez gwarancji że bym w ogóle takie zaświadczenie zdobyła. Co robić może zadzwonić do firmy, z której był pakiet medyczny może coś takiego by wystawili tylko skąd oni mogą wiedzieć z jakich przyczyn nastąpił rozstrój zdrowia

Gość gość
Co ci robili ?

Gość gość
gastroskopia, kolonoskopia, holter, ekg, jak również operacja cieśni nadgarstka, zawroty głowy, więc wizyty rówież u laryngologa, ortopedy, neurologa mnóstwo również innych skierowań na badania których dalej nie porobiłam bo bym musiała zamiast pracy chodzić na badania, na pewno karta wypisu ze szpitala, poświadczenie że wzywałam do siebie pogotowie, różne

Gość gość
gastroskopia, kolonoskopia, holter, ekg, jak również operacja cieśni nadgarstka, zawroty głowy, więc wizyty rówież u laryngologa, ortopedy, neurologa, testy alegologiczne, mnóstwo również innych skierowań na badania których dalej nie porobiłam bo bym musiała zamiast pracy chodzić na badania, na pewno karta wypisu ze szpitala, poświadczenie że wzywałam do siebie pogotowie, różne

Gość gość
plus kserokopia karty od 2 psychiatrów że leczyłam się na depresję i nerwicę

Gość gość
plus kserokopia karty od 2 psychiatrów że leczyłam się na depresję i nerwicę