Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaja

mój partner całuje na przywitanie i pożegnanie koleżanki w usta

Polecane posty

Gość moniaja

witam, proszę o opinie, mój partner całuje na przywitanie i pożegnanie koleżanki w usta, czy jest to normalna rzecz? Pogodziłam się już z tym, iż całuje w taki sam sposób swoją mamusie , bratową, ale gdy zobaczyłam , że daje buziaki koleżankom to juz "wybuchnęłam ".Dla mnie buziak w usta jest już rzeczą intymną , dla ukochanej osoby a nie , że obdarowuje w ten sposób inne kobiety. Buziak w policzek jak najbardziej, ale w usta? czekam na opinie. pozdrawiam

Gość gość
Moim zdaniem to całkowicie normalne i naturalne. Co w tym złego ?

Gość gość
Czy Twój partner/partnerka (nie wiem jesteś) tak się wita? i każdej daje buziaka w usta po czym daje Tobie?

Gość gość
Moim zdaniem to całkowicie normalne i naturalne. Zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość gość
niedopuszczalne i tyle. rozumiem mamę ..ok ale całowanie w usta ogólnie nie powinno mieć miejsca, policzek, przytulenie, małe dzieci dają buziaka dziubek mamie i tacie ...

Gość gość
Dla mnie stanowczo nie i nigdy na takie coś bym się nie zgadzała. Rozumiem mamę ale bratowa już nie. Nie nie i nie i koniec nie byłoby u.mnie zmiłuj. I musiałby wybrać albo koleżanki albo ja.

Gość gość
Obecnie 99% młodych mężczyzn całuje koleżanki w usta. To całkowicie normalne i naturalne.

Gość gość
jesteśmy parą w średnim wieku po przejściach.

Gość gość
A więc również jesteście młodzi :)

Gość gość
Przyzwyczajenie z dzieciństwa :) jak ja nienawidziłam tego daj buzi i nie dawałam :p ewentualnie po usilnych kuksancach w ...polik :) I powiedz mu, ze po takich obcałowańcach od ciebie buzi nie będzie ;)

Gość gość
dzieciństwo dzieciństwem , jesteśmy dorośli . jak pomyśle ,że daje buzi innym kobietom, mimo, że to koleżanka, ale INNA KOBIETA, nie mam powoli ochoty na buziaki. nie wiem, czy przez takie niby nic, związek sie rozsypie . Dziekuje za opinie, na pewne wyciągne wnioski.

Gość gość
Całowanie w usta to przeżytek. Teraz modne jest całowanie w pusiaczka.

Gość gość
przecież to normalne, ja jeszcze przewieszam przez kolano i kończę głośnym cmoknięciem

Gość gość
znow kolejne kiepskie prowo.

Gość gość
śmiejecie się, że to prowo, ale ja miałam takiego faceta, który taki numer mi odwalił.

Gość gość
Ja miałem taką kolezankę, że to ona tak całowała. Aż trudno było uniknąć. Przy mojej żonie oczywiście. A! O to koleżanka żony.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy powinnas się martwic ze ona tak sie wita i żegna z kolezankami i czy kiedys mu to wypersfadujesz, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i na pewno Ci powie co on mysli i czuje do Ciebie, do tych pań. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Bardzo mierne prowo... Jaka normalna kobieta z bratową na czele nie strzeliła by z liścia za taką bezczelność, chyba że macie po 5 lat

Gość gość
gość dziś śmiejecie się, że to prowo, ale ja miałam takiego faceta, który taki numer mi odwalił. Zanim twój cios jego powalił?

Gość gość
Po pierwsze chyba bym zygla gdyby cudzy facet mnie tak calowal a po drugie to chyba gej.