Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę szmat z bachorami lub wózkami które chodzę po ścieżkach rowerowych...

Polecane posty

Gość gość

kiedyś po prostu wjadę w takie ścierwo, najlepiej wczesnie rano lub wieczorem żeby świadków nie było i uciekne, a kurwa niech leży i kwiczy, może czegoś się takie guano nauczy... czy te kurwy nie widzą znaków ? oznaczeń na asfalcie na ścieżce ? nie odrozniają na znaku piktogramu roweru a po drugiej stronie człowieka ? jak te kurwy szkoly pokonczyly skoro są takie tępe ? dzwonisz dzwonkiem na taką łajze a ona przez srajfona rozmawia i cie nie slyszy, wiec wjezdzasz na chodnik i ją omijasz, az mam ochote ją zwyzywac od najgorszego gówna albo napluć jej na morde albo jej bachorowi :) odwracam glowe a ona dalej idzie sciezką...inni rowerzysci tez ją wymijają a ona nie zejdzie... no skad sie biorą takie łajzy ?

Gość gość
Najgorzej jak jedziesz szosowym rowerem który nie ma dzwonka, też mnie wkurzaja ludzie na ścieżkach rowerowych

Gość gość
Ty też kiedyś będziesz taką szmatą i ścierwą z bachorem .No chyba że jesteś bezpłodna.

Gość gość
Szosowym jeździ się po szosie ...

Gość gość
Ty też kiedyś będziesz taką szmatą i ścierwą z bachorem .No chyba że jesteś bezpłodna x kolejna dla której dać się zapłodnić to główny cel w życiu, a bez tego jej nędzny żywot nie ma sensu, głupia koza

Gość gość
Nieszczęśliwy człowieku! Czy nie przyszło ci do tej pustej łepetyny, ze kobiety idą ścieżką, bo ona jest NORMALNA, a chodniki z górkami i pagórkami i ciężko po czymś taki jechac wózkiem z dzieckiem. Ty cepie niewychowany!

Gość gość
Nieszczęśliwy człowieku! Czy nie przyszło ci do tej pustej łepetyny, ze kobiety idą ścieżką, bo ona jest NORMALNA, a chodniki z górkami i pagórkami i ciężko po czymś taki jechac wózkiem z dzieckiem. Ty cepie niewychowany!

Gość gość
u mnie w mieście jak remontują drogi to od razu remontują wszystkie chodniki i dodatkowo budują ścieżkę rowerową ale co z tego skoro baby i tak chodzą po ścieżkach :O nowiutki chodnik, żadnych dziur, dołów a one i tak chodzą ścieżkami wiec stul pysk bo sama jestes widać taką krową która łazi sciezkami a potem sie głupio tłumaczy, gdzie ty te pagórki widzisz? cyce tak ci urosły ze oczy zasłaniają ? :D

Gość gość
Z autora postu jest materiał na psychopatę serio. Aż się zastanawiam czy tego gdzieś nie zgłosić...Przypominają mi sie thillery Kinga i przemyślenia głównych bohaterów tych negatywnych... Rację ma autor pisząc że takie osoby są zwyczajnie bezmyślne i samolubne, rozumiem to.Jednak ten stopień nienawiści i agresji budzi duży niepokój. Mało to buraków i frustrujących sytuacji w życiu.Jakby każdy z nas reagował taką eskalacją agresji to już dawno byśmy się pozabijali. Idź się człowieku leczyć serio

Gość gość
Ja widzę to samo niestety :( - matki z wózkami - matki ze stadem dzieci - emerytki z kijami - baby z psami koszmar jakiś, aż odechciewa się jeździć rowerem po mieście, ciągle musisz dzwonić na ludzi, oni tylko głową się odwracają, zatrzymają na chwilę i nawet nie zejdą na chodnik tylko STOJĄ i się gapią, nie wiem czy oni są wszyscy na lekach psychiatrycznych czy to jakieś zbiorowe zaburzenie mózgu :( niektórzy rowerzyści to też pacany, głównie dziady w obcisłych lajkrach którzy pędzą jak na Tour De France i zajeżdzają ci drogę, pan i władca z prostatą :D

Gość gość
A ja autora popieram. Dlaczego jedni mają przestrzegać przepisów a innym wszystko wolno? To niby po co są te przepisy. Wszyscy omijają takie panie, one uczą dzieci, że można łazić jak się chce a potem są wypadki.

Gość gość
Chory z nienawiści człowieku! Nie jestem taką babą tylko też rowerzystką, ale doskonale rozumiem kobiety z wózkami. Chodniki owszem są często nowe, ale głownie z kostki, gdzi ciężko prowadzić wózek, a śc ieżki są asfaltowe. Tylko taki przymuł jak ty tego nie rozumie.

Gość gość
Stara autora to musiała być niezła szmata skoro takie g****o jak on wysrała na świat

Gość gość
nie mam dzieci ale uważam cię autorze za opóźnionego zyeba który myśli że jak uciułał sobie z kieszonkowego od matki na jowejek to jest wielkim panem ścieżek rowerowych :o :o a twoja matka to jakaś koorfa z rynsztoka że takie słownictwo stosujesz......

Gość gość
Gorsze przymuły chodzą po świecie, kto wysrał na świat pawołowicz macierewicza dziwisza michalika i reszte biskupow ? chyba jakies potwory

Gość gość
Ścieżki są przeznaczone do jazdy rowerem - miejskim, vtt, szosowym, jakim kto dysponuje, i po takiej drodze może jechać tak szybko jak mu sie podoba, jeśli nie ma ograniczenia. Piesi , ktorzy po nich chodzą, są niestety mocno ograniczeni umysłowo narażajac siebie, dziecko, rowerzyste na wypadek. Jeśli którejs pani ciężko pchać wóżek, to może niech sobie zawiesi dziecko na plecach i idzie grzecznie pasem przewidzianym dla pieszych. Co za ludzie..

Gość gość
gość dziś Chodniki owszem są często nowe, ale głownie z kostki, gdzi ciężko prowadzić wózek, a śc ieżki są asfaltowe. Tylko taki przymuł jak ty tego nie rozumie. Jezdnie też są asfaltowe taka inteligentna osoba powinna to już dawno zauważyć i korzystać Jako kierowca podpowiem że na środku jest najmniej kolein

Gość gość
Zamontuj sobie porządny klakson. Kiedyś miałem taką trabke, to raz dziewczyny wpadły do rowu z rowerami, bo chyba myslaly, że to TIR.

Gość gość
Jak wam ciężko pchać wózek to idźcie na siłownie albo z zakupami z Biedronki pieszo wracajcie, raz dwa się wam bicepsy rozwiną i będziecie miały siłe wózek pchać albo w ogole nie wychodzcie na ulice tylko zostańcie w tych grodzonych osiedlach, tam macie place zabaw. Wasze matki i babki pchały ciężkie wózki po dziurawych chodnikach z płyty, targały wózki do autobusów marki IKARUS, młodociane siksy którym sie zachciało matkami być bo szpara je zaswędziała tego nie pamiętają, do tej pory w niektorych mniejszych miastach jezdzą stare Jelcze i Scanie ze schodkami albo stare tramwaje, tam autobus nie pochyla się nad krawężnikiem jak w nowym niskopodlogowych... Ludzie są teraz strasznie leniwi, wygodni, roszczeniowi, teraz macie takie luksusy, udogodnienia i nadal wam źle, widać ze w tym kraju dawno wojny nie było, raz dwa by wam te głupoty z pustych łbów wyleciały. Nie jestem matką ani rowerzystką ale widze jak obie te grupy zachowują sie na chodnikach i ulicach i faktycznie nie pamiętam żebym widziała matkę z wózkiem na chodniku, wszystkie toczą te super hiper luxusowe wielkie wózki po ścieżkach rowerowych, aż dziwne że rowerzyści mają do was cierpliwość i żaden się nie zatrzyma i was nie zbluzga porządnie. ŚCIEŻKA ROWEROWA - jak sama nazwa mówi to ścieżka dla rowerów CHODNIK DLA PIESZYCH - dla osób poruszających się o własnycch nogach tak cięzko to pojąć ?

Gość gość
Polskie myślenie. Wylewa się pomyje na kogoś kto uważa, że powinno się przestrzegać przepisów. Z takim podejściem w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.

Gość gość
gość dziś korzystanie z takich klaksonów jest zabronione przez kodeks sygnał dźwiękowy nie może straszyć innych użytkowników

Gość gość
Polskie myślenie. Wylewa się pomyje na kogoś kto uważa, że powinno się przestrzegać przepisów. Z takim podejściem w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.

Gość gość
Przykład idzie z góry przecież. Prezes obraża ludzi którzy nie popierają jego partii. Kler wyzywa i obraża ludzi którzy nie chcą chodzić do ich świątyń słuchać tych głupot i dawać na tace. Tak zwani patrioci wyzywają innych bo chodzą do niemieckiego Lidla (a sami mają na sobie chińskie szmaty, a nie polskie ciuchy, koreańskie telefony i szwedzkie meble) Głupota, debilizm, hipokryzja, lepiej się teraz nie odzywać publicznie na żaden temat bo cie pobiją albo zabiją, nie popierasz pisu jestes lewakiem komuchem pedałem (a przeciez partia rzadząca jest lewacka i socjalistyczna) koniec swiata jednym słowem

Gość gość
A ja nienawidze tych, co wpychaja wozek na ulice wprost pod kola samochodu, nie patrzac przy tym, czy cos przypadkiem nie jedzie.

Gość gość
Autorze, jesteś poyebem i tyle w temacie. Szkoda mojego czasu. Wolę pasjansa sobie ułożyć.

Gość gość
Dobra... nie czytalem tego wszystkiego ale zadam c***ewne pytanie autorze...po pierwsze ile ty masz lat? Po drugie nie mozesz byc "madrzejszy" od niej? Po trzecie...to juz nie jest pytanie ale oswiadczenie...jakby cos takiego spotkalo moja ukochana ze jakis pajac ja rozjechal rowerem podczas spaceru...tym bardziej podczas spaceru z moim dzieckiem to bym cie qrwo dopadl I rozjechal ci dupsko ciagnikiem ty cwelu zajepchany!!!

Gość gość
Nie strasz nie strasz, bo się ze... Uważasz, że wszyscy powinni łazić jak im się podoba? To kiedy jedziesz samochodem przed maską może sobie iść pani z dzieckiem/pieskiem/zakupami itp. bo jej akurat wygodniej? Ludzie zastanówcie się co piszecie.

Gość gość
10:39, a widziałes wtedy ścieżki rowerowe? I ty mówisz o wygodnictwie innych, bo wieziesz swój zad rowerem?

Gość gość
Nie rozumiemw ogole tej calej dyskusji. Autor ma racje. Sciezka rowerowa jest przeznaczona dla rowerzystow. Nie dla pieszych. Sa one oznakowane OBRAZKOWO, zeby nawet najwiekszy debil zrozumial, gdzie moze spacerowac, a gdzie nie. Mamuski pchajace sie na sciezki rowerowe sa poprostu najwyazniej dosc ograniczone intelektualnie i nie mysla o bezpieczenstwie swoim, a tym bardziej swoich dzieci.

Gość gość
Tak. Wiozę zad ROWEREM ścieżką ROWEROWĄ. Coś nie tak?