Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę szmat z bachorami lub wózkami które chodzę po ścieżkach rowerowych...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ty kułaku, obszarniku, stać cie na rower? A proletariat musi na sandałach pop***alać? Ja prosiłem boga o rower i mi go nie dał wiec boga nie ma

Gość gość
Mamuśki tzw krowy rozpłodowe (nie matki, bo na określenie matka trzeba sobie zasłużyć) uważają że wszystko im wolno, ciągle domagają się przywilejów, ustępowania im miejsca w kolejkach, autobusach, tramwajach, pociagach, przepuszczania ich gdzie tylko można :O Najgorsze są te które chodzą z wózkiem, w trakcie prowadzą dyskusje przez telefon o hemoroidach albo m jak miłość, czesto drugie dziecko biega sobie gdzie popadnie albo na malutkim rowerku zajeżdza drogę innym, mamuśka w ogole sie nie boi o dziecko, ze ktoś je może potrącić, ze może wyjechać nagle na jezdnie, co tam...ona sobie spaceruje z koleżaneczką albo gada przez telefon, święta krowa na którą mają zwracac uwagę inni. Sama jezdze rowerem i staram się jeździć ulicą jeśli nie ma ścieżek, unikam chodników bo wiem że pieszym przeszkadza jak ktos jedzie rowerem po wąskim chodniku, innym widac brak intelektu i zwykłej kultury, mi kiedyś mandat dali za przejazd po pasach bo nie zeszłam z roweru, a matkom z wózkami nikt mandatów nie daje, dlaczego ? tez po 100 zł powinni wlepiać, raz dwa by się nauczyły

Gość gość
Zdaje sie, ze wlasnie po chodniku rowerzysta nie ma prawa sie poruszac, zeby nie zagrazac bezpieczenstwu pieszych. To samo sie tyczy pieszych poruszajacych sie po sciezkach rowerowych, czy ulicy-jest to zabronione dla ich wlasnego bezpieczenstwa. Niestety, niektorzy nie rozumieja. Ale co sie dziwic po krolowych zycia i ich Sebixow, dla ktorych Brajanek to jedyne osiagniecie zyciowe.

Gość gość
bo taka krowa bez mózgu wysra bachora i uważa, że to wielkie bohaterstwo, a reszta ludzkości powinna ją w du'pę całować

Gość gość
11.49... Rozumiem ze w twoim przypadku tez krowa wysrala bachora...ale wracajac do tematu...jak jedziesz autem I ktos wyjdzie ci na jezdnie to spieszysz by go rozjechac? Czy moze bardziej chamujesz? Proste dla logicznie myslacych...

Gość gość
12.13 jak ktoś jedzie ścieżką rowerową to chyba nie po to by ciągle zmniejszać prędkość bo jakaś ofiara losu nie zdaje sobie sprawy że może spowodować grożny wypadek ludzie myślcie troche bo naprawde wstyd

Gość gość
może od razy niech chodzą z tymi wózkami po ulicy - one będą miały równo, a społeczeństwo pozbędzie się kilku idiotek

Gość gość
A moze tak zacznijcie uzywac mozgu!!! Nie kazdy musi byc tak "inteligentny"jak wy!!! Ponawiam...jak sie stanie cos mojej ukochanej w takim zdarzeniu to zaj***e...nie zartuje...

Gość gość
Milcz psie.

Gość gość
najpierw będziesz musiał pomóc swojej ukochanej idiotce załatwić sprawę z odkupieniem rowera który uległ zniszczeniu w zderzeniu z jej wielką dupą!

Gość gość
12:13 Nie do mnie byla skierowana Twoja wypowiedz, ale ja odpowiem na zadane przez Ciebie pytanie. Jak jakas lajza mi wylazi na jezdnie w miejscu niedozolonym, to owszem, przyspieszam, bynajmniej nie hamuje.

Gość gość
Lepiej byc psem niz suka ;) :D hahaha...po

Gość gość
Autor może się ubrał gadźeciarsko na rower, ale zapomniał o kupnie..dzwonka rowerowego. Bo nie podejrzewam go o nieumiejętność uźywania go . Sądząc po slownictwie i agresji, powinien być izolowany, i mieć zakaz jazdy rowerem, samochodem, itp.

Gość gość
Pozdro mialo byc ;) Ale tak seryjnie...czy przepisy biora u was przewage nad rozumem??? Jezeli tak to oddajcie sie w zupelnosci systemowi...

Gość gość
to na zdrowy rozum - nawet jakby użył dzwonka to co? Taka krowa z wielkim wózkiem szybko sie odsunie? Nie. Więc niech nie łazi po ulicy

Gość gość
Sprawa jest prosta. Rowerzysta ma prawo na sciezce rowerowej byc. Baba z wozkiem nie. Niewazne, czy dżesika, czy brajanek i czy za reke trzyma ja sebastian. Dla pieszych jest chodnik. Tam moze legalnie lazic. Koniec tematu.

Gość gość
13.27... No nie :D Dzwonek to jest dla niego technika rodem z ufo :D

Gość gość
Boze...macy wy jestescie zacofani :( zero uzywania mozgu bo przepisy wam tak powiedzialy :( ponawiam...cks sie stanie mojen ukochanej to bedzie ie kanalami smigac ;) nie zartuje...miejcie to na uwad

Gość gość
dobra, nie szczekaj, g****o być zrobił, a twoja niedorozwnięta narzeczona jeszcze by mandat dostała. Głupia krowa nie wie gdzie jest chodnik czy jest za gruba i się nie mieści?

Gość gość
Owszem, są wydzielone trasy dla pieszych, rowerzystów, kierowców. I trzeba nieświadomych edukować, bo dawniej rowerzyści jeździli skrajem ulicy, a teraz mają wyznaczone trasy. Jestem pieszym, rowerzystą i kierowcą. Zgadzam się z autorem co do meritum, lecz liczy się nie tylko treść ale i forma. Autor pluje takim jadem, agresją i pogardą, że jest niebezpieczny dla otoczenia. Nazywanie matek z dziecmi "szmatami z bachorami" kwalifikuje się do porządnego obicia . Może to taki kozak w necie, wypluwający swoje kompleksy? :)

Gość gość
Owszem, są wydzielone trasy dla pieszych, rowerzystów, kierowców. I trzeba nieświadomych edukować, bo dawniej rowerzyści jeździli skrajem ulicy, a teraz mają wyznaczone trasy. Jestem pieszym, rowerzystą i kierowcą. Zgadzam się z autorem co do meritum, lecz liczy się nie tylko treść ale i forma. Autor pluje takim jadem, agresją i pogardą, że jest niebezpieczny dla otoczenia. Nazywanie matek z dziecmi "szmatami z bachorami" kwalifikuje się do porządnego obicia . Może to taki kozak w necie, wypluwający swoje kompleksy? :)

Gość gość
Miejcie to na uwadze jak bedziecie mijac kobiete z grubym czy chudym tyłkiem na sciezce....to wasza sprawa by zachowac bezpieczeństwo albo dojade was prawnie jak i nie prawnie swoimi sposobami.Ale napewno bedziecie musieli zmienic przynajmniej województwo by normalnie zyc gestapowcy piepszeni....nie odpuszcze do ostatniego z was!!!ciesz sie ze nie mowisz mi tego w twarz debilu...od szmat to wyzywaj sobie matke ktora napewno rozkladala nogi przed nie jednym widzac po twoim wyslawianiu sie...

Gość gość
13.4o jestem kobietą jeżdże ścieżka rowerową 30 km na godzine i grzecznie cię prosze, powiedz swojej ukochanej, że to nie jest droga dla niej ani dla waszego dziecka.

Gość gość
13.45... Otoz to...ale to nie uprawnia ich do uzywania mózgu!!!Bo umowmy się...wjedzie w matke to wjedzie tez i w dziecko!!!!

Gość gość
13.49 - dojechać to ty możesz swoje prącie w kiblu, 100lejarzu zafajdany

Gość gość
13.54 :) Przekroczylas prędkość :) mandat ci sie nalezy :D

Gość gość
Oho. 13.58 kozakuje przez internet :D dawaj adres idioto...

Gość gość
czyli jednak przyznajez, że twoja ukochana jest gruba jak krowa (wcale nie święta) i dlatego wylewa się na ścieżkę rowerową?

Gość gość
Nie ma znaczenia jaka jest moja ukochana.Uszkodzisz ja uszkodzisz mnie...uszkodzisz moje dziecko...zabije...