Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko małe

Wózek czołg

Polecane posty

Gość gość
Oooo nie wiedziałam ze istnieje definicja słowa wózek czolg. Ja mam Silver cross i z mężem mówimy na niego czolg bo jest duuuzy. To jest dobre dla dziecka bo jest duzo miejsca i na zakupy bo jest obszerny kosz. Ale juz jak wybieramy sie gdzies dalej, to wózek zajmuje 80% bagażnika w naszym kombi. Az z ciekawości wrszlam w temat żeby zobaczyć o czym to

Gość gość
Inglesina autorki jest przepiękna a wszytskie te co piszą, ze jest nieładny po prostu jej zazdroszczą. Mydelniczki są fatalne z wyglądu- takie nowoczesne KOSZE SKLEPOWE. Nie masz kasy kupujesz mydelniczke albo chiński badziew za 500 zł.

Gość gość
Moja mydelniczka kosztowała ponad 4 tys. Firma Mutsu.

Gość gość
4000 zł i co z tego jak to nadal jest mydelniczka :((

Gość gość
A to jak coś jest drogie to już nie.może się zwyczajnie nie podobać bo się zaraz zazdrości? Nie wszystko co drogie jest z automatu piękne.

Gość gość
Mam Roan Maritę- fajny wózek, choć spokojnie mogłam kupić taki za 5000 zł. Mydelniczki też mi się nie podobają , faktycznie takie koszyki ze sklepu. Wyglądają tandetnie chocby nie wiem ile kosztowały i do tego takie ciupinki łupinki - czy to wygodne dla dziecka? A amortyzacja- zazwyczaj brak . Ale to wszystko kwestia gustu .

Gość Rijana1010
A wygodne są te wasze wózki retro? Ja się nad takim zastanawiałam, ale mąż uparł się na nowoczesna Barlettę od adamexu i nie żałuję, bo jest wygodna i piękna, ale zastanawiam się jak się prowadzi taki retro wózek;) bo wiem, że różnica jest np. w kołach, moje są skrętne i do tego połączeniem małych i dużych, a takie tego nie mają:)

Gość gość
Barletta akurat nie jest ładna, tylko tyle, że tania jak barszcz :( A poza tym daleko jej do Inglesiny :(

Gość Reskaa
Sprawdźcie sobie wózek monte też od adamexu, jest niedrogi, ale bardzo wygodny i jak na model 2w1 nie jest zbyt ciężki. Robią solidne wózki, dobrze usztywnione, wyposażone w sporo akcesoriów typu torba, moskitiera itp.

Gość gość
ło matko od adamexu ???

Gość gość
Ja mam wózek z tutka i jak dla mnie to wózek bardzo praktyczny i na pewno nie można go nazwać czołgiem.