Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się taka młoda dupa z mojej pracy ja mam 29 ona 21

Polecane posty

Gość gość

To w sumie żadna roznica wieku, skoro ona też już się nie uczy bo skonczyła tylko technikum tak jak ja..... Jest mega urocza taki słodziak, że można by się na nią gapić bez końca, wesoła miła i ma ciało modelki, chuda, wysoka, piekna twarz małe tzycki świetna dziewczyna i do tego singielka...

Gość gość
Tylko jak do niej zagadnać skoro na produkcji robimy na innych działach.

Gość gość
weź się za dziewczyny w swoim wieku staruchu

Gość gość
To tylko 7 lat :o

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej działa uprzejmość. Zachowuj się jak gentleman, otwieraj jej drzwi, uśmiechaj się, ładnie wysławiaj i zacznie o Tobie marzyć ;)

Gość gość
to aż 7 lat za dużo weź się za dziewczyny w swoim wieku a nie za małolaty

Gość gość
ja p*****le praca na produkcji dupa 21 lat i koles 29 już widze co to za związek bedzie. pewnie wrócicie z popołudniowej zmiany i odrazu gacie w dół bez mycia i rypańśko. Po pewnym czasie ci nie wystarczy jej p***a to zapychał będziesz ją w usta Potem pójdźiecie na browar na ławke. By potem wrócić i znowu rypańsko. Bo przecież was na nic innego nie bedzie stać.

Gość gość
A wiec nasz zwiazek będzie oparty na seksie super nawet mi pasuje to :) dzieki, że mnie uświadomłeś brachu.

Gość Eurydyk
kobiety lubią takie tematy, zapytaj wprost, czy tam na 'dole' też jest brunetką a może odpowie, że jest ruda i tam też !

Gość gość
gość dziś Wasz związek będzie oparty na patologi. Jak to ludzi z produkcji. Rypańsko, Piwsko, Wódka raz na tydzien Ciuchy za 50 zł. I rozrywki typu grill Patologia najczystszej postaci. Seks to rozrywka dla ubogich intelektualnie.

Gość gość
Kolejny przegryw ktory nie potrafi znalezc rowiesniczke i chce podbudowac swoja meskosc dominujac nad mloda naiwna.

Gość gość
gość dziś Żałosny typ który zamiast myśleć o życiu buja się w 20 latkach. W laskach co mają siano zamiast mózgu, brawo. Idź dalej tą drogą a skończysz bardzo dobrze

Gość gość
Skończe ****ając młode p**deczki, szaleńczo zakochany chociaż przez chwile! a wy sami do końca życia intelektualisci z kafeteri behehhe

Gość gość
Bierz młode. Piszą tutaj stare kwoki, które mają ból d**y, bo ich rówieśnik woli młodsze. Ja bym nie chciał też rówieśniczki, bo często jest przechodzona i myśli jedynie już o ślubie i dziecku.

Gość gość
Ruchaj młode jak możesz bo życie jest jedno, na starość wezmiesz sobie jakaś starsza bo i tak już ci nie drygnie a co dwie emeryturki to nie jedna.

Gość gość
ja pierdziele... :(