Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj w nocy wracałem nocnym autobusem z imprezy , siedzę w tym autobusie i nagle podchodzi do mnie i mówi bym się posunął , mówię ok. i przesuwam się do okna a ona mówi , że ona chciała siedzieć przy oknie , myślę sobie ja p*****le , to niech mówi , że chce bym ja przepuścił wracam na swoje miejsce a ona siada przy oknie. Laska była narąbana i zaczęła do mnie gadać o sobie przez całą podróż(przynajmniej się nie nudziłem) , historie całego życia jej się dowiedziałem hehe , o sobie nie gadałem dużo bo było widać , że ją to zbytnio nie interesował , wysiadłem z nią poszliśmy na fajkę i pytałem czy poda numer ona , że dobra. Rano się budzę , w ogóle zapomniałem o niej i przypomniałem sobie dopiero po południu i pomyślałem napisze , spytałem jak tam powrót do domu i jak tam impreza ? a on nic nie odp. I pytanie czemu dziewczyny podają do siebie kontakty i nawiązują znajomości jak potem i tak nie mają zamiaru się odzywać bo nie czaje ? Dziwna ogólnie była

Gość gość
to takie romantyczne powinienes ja odszukac na wlasna reke moze za tydzien bedzie wracac tym samym nocnym:)

Gość gość
1. napisałeś że była narąbana, to dała, a na drugi dzień albo załowała tego, albo wolała nie pamiętać 2. moze odsypiała dalej kaca i dopiero odpisze

Gość gość
Raczej nie , wątpię , ze cały dzień odsypia kaca , poza tym sama gadał , że czasem zagadywała do ludzi wymieniała się z nimi kontaktami a potem kasowała ich wiadomości i nie odpisywała , ogólnie dziwna :D

Gość gość
W ogóle w Polsce dziwne są laski , szukać jej nie będę , bo mi tam ona obojętna.

Gość gość
Tego wieczoru rozdala pewnie kilku osobom swój numer, ale wybrać musiała jeden. Niestety nie twój.

Gość W bieli mi ladnie
Byla wcieta ,wiec nie wiem o co Ci tak naprawde chodzi. Byc moze urwal jej sie film i Cie nie pamieta,a moze jej poprostu glupio. Ciekawe ,bo gdyby odwrocic sytuacje,jakbys to ty byl na jej miejscu ....zadzwonil bys????

Gość W bieli mi ladnie
Piszesz ,ze jest ci obojetna ,ale zastanawia Cie to dlaczego sie nie odzywa.?

Gość gość
Pewnie bym odpisał , ja tam dość otwartą osobą jestem , nie wiem ogólnie jak mnie postrzegała , więc ciężko mi tutaj jakieś konkrety powiedzieć... , nie wiem co o mnie myślała.

Gość gość
Chodzi mi na przykładzie tego dość ogólnie , że często laski w POlsce tak robią , zamiast powiedzieć , nie niechcę tobie dać numer lub się z tobą spotkać , to walą jakimiś wymówkami albo robią podobne akcje jak tutaj , dziwne dla mnie to jest.

Gość W bieli mi ladnie
Eeee tam co myslala?widocznie skoro zagadala wydales jej sie fajny,kobiety lubia facetow ,ktorzy umieja sluchac:)

Gość W bieli mi ladnie
Mhh nie wszystkie takie sa ,byc moze nie spotkales tej wlasciwej

Gość gość
Za szybko napisales do niej. Powinienes odczekac dzien, moze dwa. a tak to wyszedles na latwego

Gość gość
"umieja" :D x Jasne, przypomniałeś sobie o niej po południu :classic_cool: Pewnie wytrzymałeś tylko do 12:30. Nie odpisuje bo żałuje, że dała Ci swój numer.

Gość gość
Bardzo rzadko były sytuacje , ze laski powiedziały nie podobało i się spotkanie , nie pisz do mnie. Może raz kiedyś w zeszłym roku , praktycznie zawsze były wymówki. Mi tam znalezienie kogoś jest obojętne , w sumie to nigdy dziewczyny nie miałem a mam 25 lat i dochodzę do wniosku , ze tutaj w Polsce raczej się nie da bo tutaj to głównie jest kraina księżniczek i raczej mam wyrąbane już od jakiegoś czasu.

Gość W bieli mi ladnie
Chyba ,ze to nie byl jej numer....

Gość gość
Odpisałem ok. 15 :D O 12 to dopiero wychodziłem łóżka.

Gość gość
to był jej numer bo głuchnąłem do niej.

Gość W bieli mi ladnie
To byl jej numer bo gluchnalem do niej Widocznie tak gluchnales ze sie wystraszyla:D i dlatego sie nie odezwala,bo z gluchnieciem nie ma zartow:P

Gość gość
hehe jak się widzieliśmy to jej głuchnałem

Gość gość
pewnie nawet nie pamięta komu dała numer i się ciężko zastanawia kto do niej pisze XD

Gość gość
Pewnie tak hehe

Gość gość
To nie kraina księżniczek tylko bananowych ślimaków. Ja też odwalam większość

Gość gość
co masz na myśli odwalasz ?

Gość gość
Nie jestem zainteresowana.

Gość gość
W ogóle laski w Polsce to są p******e :D

Gość gość
P*****lnięte bo nie chcą januszy. Wystarczy, że ich matki nie żyły własnym życiem.