Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieinie

Czy w związku zwracasz uwagę na płeć?

Polecane posty

Czy jest ci ona obojętna? Byłam w związku zarówno z facetem jak i z kobietą i w obu czułam się dobrze.

Gość gość
Nie rozumiem

Gość gość
W czyim związku ? ;)

Gość gość
inaczej kocham kobietę a inaczej faceta

Gość gość
W związku zawodowym Misiewiczów :P ?

Gość gość
Tak bo jestem hetero.

Gość gość
czyli zwracam uwagę. właściwie ona sama się narzuca- odmienność.Zachowanie .mowa itp są różne dla tak odmiennych partnerów.

Gość gość
Choć inaczej mowie dotykam główny przewodni temat czyli uczucie jest podstawą niezmienną.Lecz oprawa inna.Podejście tez .

Gość gość
Ja tez inaczej kobiete, inaczej faceta Związek z kobieta to przede wszystkim emocje, czulosc, potrzeba dotyku wypływająca z serduszka:) związek z facetem to przede wszystkim pożądanie, takie pierwotne i korzyści społeczne-wygoda

Gość gość
Ale czy w obu związkach tak samo się zachowywałas?W obu byłaś np.uległa lub dominującą czy zmiennie? Tak samo patrzysz na faceta jak i na kobietę? Czyli kochasz człowieka.A pod względem fizycznym ,nie ma różnicy w doznaniach i potrzebach?

Gość gość
Z kobieta częściej bywam dominująca, sfera doznań emocjonalnych jest dużo głębsza z kobieta. Na faceta patrzę trochę jak na sprzęt który chce posiąść ;) i na stabilizator społeczny.w facetów angażuje się erotycznie i spolecznie, w kobiety emocjonalnie i psychicznie,z czego wynika tez pozadanie

Gość gość
Seks z facetem-dAj mi klapsa,zerznij mocno i idź spać Seks z kobieta-pieśćmy się czule do utraty tchu:)

Gość gość
Odmienne zachowanie jest właśnie związane z płcią(choć nie tylko) .Niby ten sam gatunek ale zgoła inny.

Gość gość
Tak wlasnie myślą i czują kobiety .Dlatego często potrzebują różnych partnerów. wielobarwnych doznan.To jest spełnia. Nie wszystkie ale większość.

Gość Inkwizytorka
A ja kobiety traktuję zazwyczaj przedmiotowo, jestem bi. Klapsy itd. i tylko do seksu. A facetów jak kolegów, mało który mnie kręci, a jak już kręci to też go traktuję przedmiotowo. Ale w przeciwieństwie do kobiet nie lubię od facetów dostawać czułości.

Gość gość
jest mi to w 100% obojętne. Od związku z kobitą oczekuję tego samego co od związku z męzczyzną i vice versa.

Gość gość
Czy tak powinno być? Może. Wtedy jesteśmy jednakowo szczesliwi.Może nie powinno być żadnych różnic w podejściu do odmiennych osób. Wiadomo że chcemy żeby było nam dobrze i innym tez.

Gość gość
Ja po prostu kocham osobę, te same cechy szanuję w kobietach i w mężczyznach. Jedyna różnica jest w tym jaki typ kobiet i mężczyzn podoba mi się fizycznie.