Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia z mężem a potem on idzie spac jak gdyby nigdy nic...

Polecane posty

Gość gość

Czy Was też to wkurza? Obraził mnie po czym też obrażony idzie spac jakby nic się nie stało, a mnie aż ciśnienie skacze tak mi ublizyl.

Gość gość
mój to samo a rano wstae i zachowuje sie jakby nic sie nie stało. A ja mam go w d***e, nie odzywam sie do gnoja

Gość gość
Mój też tak samo.dziś pół dnia na mnie zły.ka oglądam telewizor a on mi gasi,olewam to bo jak włączę to powie " ja nie oglądam, ja decyduje"

Gość gość
Rano pójdzie do roboty. Ja będę w****iona ale zrobię obiad psioczac żeby mu w gardle stanęło. A potem pewnie pójdzie w chuj udając ze nie ma tematu a ja dalej nerwy az siwieje. Nawet się pogadać nie da żeby się nie boczyc tylko " sprawa zamknieta". A to przecież mnie boli i dla mnie wcale taka zamknieta nie jest.

Gość gość
Powinnaś nie gotować obiadu

Gość gość
CO ZA PATOLOGIA:D normalnie teksty jak spod budki z piwem:D

Gość gość
Autorko rozumiem Cię doskonale.ja na twoim miejscu dałabym sobie spokój bo się wku*wi i będzie jeszcze gorzej.Przynajmniej u mnie tak jest.

Gość gość
on jej ubliżył... patologiczne małżenstwo...

Gość gość
a gdzie ma isc k***a jak nie spac? taki naprawde szanujacy sie gosc to by wyszedl z domu na trzy dni ale takich juz nie ma .niestety.

Gość gość
jakich wy macie mężow, ten ubliża, tamten zachowuje się jak 5-latek, żule z Psimia Dolnego żyjace z zasiłku

Gość gość
Mój mąż po ostatniej kłótni (a zdarza sie raz na kilka miesiecy) położył sie przytulil mnie pocałowal i poszedł spać. Byłam wkurzona na niego, ale finalnie uważam że to z******ty facet ;)

Gość gość
22:06 Czy to jakiś żart ? Ja tez mam takiego dupka jak autorka, ale właśnie jak po grubiańskim zachowaniu mnie oleje to ja w******m się jeszcze bardziej i jest cichy dzień w osobnych pokojach, na pewno żadnego obiadu! Jeszcze czego. Ja czekam na jego inicjatywe żeby ze mną porozmawiał, a jak mnie olewa dalej przez pół dnia to ja zaczynam go nachodzić i urządzać karczemne awantury. Wymuszam przeprosiny albo strzelam długie kazanie a on ma się do niego jakoś ustosunkować i albo sie dogadamy albo jak sprawa sie przeciąga w chory sposob to wtedy ja zaczynam mówić o wyprowadzce albo o rozwodzie i dziad jest do pionu na nowo ustawiony.

Gość gość
Gość 5:00 no to gratuluję ze na początku walczylas o swoje i nie dałaś się, u mnie niestety tak nie ma, trzeba dac sobie spokoj z awantura bo będzie ublizal. tu gość z 22;06.

Gość gość
Na was najlepsza jest dupa na boku.