Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystianek222

Moja dziewczyna ciagle chce seksu

Polecane posty

Gość Krystianek222

Hej , pisze do Was bo mam problem Z dziewczyna , jestesmy razem 3 miesiące . Ona ma do Mnie wieczne pretensje. Bo jak twierdzi nie zachowuje sie wobec niej tak jak piwinienem tzn. Ona chce uprawiać seks codziennie , co wieczor mizia mnir tu i tam i proponuje seks . Co wieczor chce sie tez przytulać a ja nie lubie az takiej bliskości . Ma pretensje ze jak ona nie inicjuje seksu to ja zabieram die za nią raz w tygodniu. Dodatkowo wmawia mi ze to przez to ze ma za małe piersi. Choc tłumacze jej ze to nieprawda , powili mam wrazenie ze to wariatka. Co robic jak jej wytłumaczyć ze nie chodzi oto ze Mnie nie podnieca. Ale to moze jednak ze mna jest cos nie tak? Mamy po 29 lat , jestesmy razem 3 miesiące. Ciagle słyszę ze nie chce sie z nią nawet całować . Powoli mam dość . Jak sobie z nią poradzić ?

Gość gość
Zostaw ją impotencie i pozwól, by była szczęsliwa z innym.

Gość gość
Przeciez na tym etapie związku - czyli pierwsze pół roku - pożądanie jest największe, ciągle ma sie ochotę kochać z partnerem i się nim cieszyć. Jedyny problem jaki widze to jest z tobą autorze i twoim lęku przed bliskością, a twojej dziewczynie zostaje współczuć, uważasz ją za wariatkę bo ma na ciebie ciągle ochotę? Szkoda słów. Może rzeczywiście powinieneś jej odpuścić i pozwolić by szukała szczęścia gdzie indziej?

Gość gość
jak jej jeszcze dodatkowo wmówisz, że ma krzywe nogi to nie tylko nie będzie miała o nic do ciebie pretensji ale jeszcze będzie wdzięczna, że z nią łaskawie jesteś

Gość gość
To jakas nimfomanka, uciekaj jak nie chcesz się zameczyc. Co za dużo to nie zdrowo :O Taka dziewczyna na pewno będzie skłonna do zdrady.

Gość gość
Pewnie z poprzednim facetem uprawiala sex codziennie i dla niej norma. Jesli ona cie nie podnieca to ja zostaw

Gość gość
A robiłeś sobie już badanie na HiV? Po 3 miesiącach powinno już coś wyjść.

Gość gość
jak ci nie asuje lepiej daj mi jej numer - bo takich kobiet jak ona jest jak stokrotek na Antarktydzie. Ty frajerze ciesz się bo masz boginię.

Gość gość
ile ja bym dał by miec taką kobietę - takie jak ona są jak tygrys bengalski - piękne zwierzę lecz na wyginięćiu

Gość gość
szczerze mowiac nie rozumiem czemu jest taki problem : pokazac uczucia : gejem jestes czy co ? uwazam ze masz problem z pokazywaniem uczuc . rozgrzej ja , pokaz ze kochasz lub powiedz ze jest wolna tworzyc inny zwiazek ( seks) na boku z twoja zgoda bo nie bedziesz ja kochac.trudno.badz facetem a nie szmata.nie plac ze ci nie stoi.jak kochasz to 100 % lub nie marudz!

Gość gość
i jeszcze marudzisz cioto?