Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Pozaliśmy się kilka miesiecy temu, oczywiście pierwsze dwa miesiące cudowne. Rozmowy telefoniczne czeste, smsy gorace non stop, rozmowy na mesngerze do północy. Spotkaliśmy sie w realu, cudowne randki. Poznałam jego rodzine, duzo o nim wiem. ale zaczeło sie coś psuć. Oczywicie generalnie to ja muszę inicjować kontakt, zdarza sie mu że nie odpisuje dwa trzy dni na moje wiadomości. O telefonach mozna zapomnieć, jak dzwoni to poświeca mi 2 góra 3 minuty. zapewnia że cały czas kocha, tęskni i ze sie zmieni. Oczywioście nić to nie pomaga. czasami mam ochotę powiedzieć mu dość basta. Niestety zakochałam sie do szaleństwa w owym człowieku są momenty ze serce mówi mi ze jest szczery i autentyczny. Niemniej jednak wydaje mi się że gdy ktoś kocha to szuka możliowści jak najczęstszego kontaktu, a ja mam wrażenie że dostaję tylko ochłay z pańskiego stołu. I jak tu was zrozumieć, nie narzucam sie , nie zasypuje smsami bowiem że faceci muszą mieć dokładny przekaż nie umieją czytać miedzy wierszami. Owszem nie jesteście wylewni jako kobiety, ale i tak niewiem co robić. Pomocy

Gość gość
to ile masz lat, że nie rozumiesz ?

Gość gość
olewa cie

Gość gość
Niestety nie jestem nastolatką, trochę lat mam, A daje się wodzić za noś jak 18 latka głupia

Gość gość
Zależy mi głownie na wypowiedzi mężczyzn bo to chodzi o was. My kobiety czasami źle interpretujemy wasz przekaz. Na spotkaniach zachowuje się ok, jest czuły, kochający. ( nie poszliśmy do łóżka) ale gdy się rozjedziemy to dramat . Mam wrażenie że muszę żebrać o jego zainteresowanie, chociaż się nie narzucam. Ograniczam się do jednego smsa dziennie, bo jak nie odpowiada 24h to mam to w d.....e