Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanyjak17latek

Spotkalem pierwsza milosc po 18 latach zaczela mnie krecic

Polecane posty

Gość zakochanyjak17latek

Ja wracalem do domu, ona miala przesiadke, nie widzielismy prawie 15 lat, szmat czasu ale poznalismy sie od razu chociaz to 1000km od naszych rodzinnych stron. Miala godzine czasu, usiedlismy przy kawie, zaczeli wspominac. To byly piekne czasy. Cala noc o niej myslalem i chyba zwariowalem. Przeciez ja mam rodzine, ona ma, to nie ma sensu a jednak mam wrazenie, ze znowu sie w niej zakochalem tak jak wtedy, gdy mialem 17 lat. Duzo latwiej by mi bylo gdyby mi nie zostawila swoich namiarow, w kazdej chwili moge do niej napisac, zadzwonic, tylko po co ? Zeby jeszcze bardziej poglebic to chore uczucie ? Ten swiat jest naprawde p******y a ja juz najbardziej, co sie ze mna dzieje ?

Gość gość
Bywa jak w tym przyslowiu "stara miłość nie rdzewieje" .Współczuję bo oboje nie jesteście wolni.

Gość zakochanyjak17latek
To ona zaczela wspominac nasze najpikantniejsze epizody. Wiem, ze pamietam to wszystko, bo to byl pierwszy raz, dla niej tez ale po co zaczela to wyciagac ? Nakrecila mnie jak nie wiem, bardzo chcialbym potorzyc to jeszcze raz.

Gość gość
Miłe wspomnienia i to wszystko :-)

Gość gość
To najgorsze układy jakie mogą się przytrafić.

Gość gość
Po pierwsze nie możecie tego powtórzyć bo nie jesteście 17latkami, nie będziecie znowu dla siebie pierwsi. Teraz jak pójdziecie do łóżka to jako inni obcy sobie ludzie choć bywają wyjątki ale na nie nie licz.

Gość gość
Nie daj się zrobić w c***a. Będzie ci mącić w głowie wiedząc że masz rodzinę. Powiedziałbyś żonie co ci przypominała? No właśnie.

Gość zakochanyjak17latek
Bo moze w domu z zona to juz rutyna i tak szczerze nuda a marzy mi sie jakas odmiana ?

Bo moze w domu z zona to juz rutyna i tak szczerze nuda a marzy mi sie jakas odmiana ? x to że myślisz fiutem już ustaliliśmy - przestań :classic_cool:

Gość gość
No to masz okazję bo trafiłeś na typowy materiał do ********* Chcesz rodzinę zamienić na pustaka twoja sprawa.

Gość gość
Ty wyżej może skup się na autorze a nie na jego wybrance bo autor nigdzie nie napisał ,ze ona jest chętna.

Gość gość
Nie musi pisać żeby wiedzieć.

Gość gość
Pikantne szczegóły na przypadkowym pierwszym spotkaniu z żonatym facetem. Z choinki się urwałaś czy prawik w damskim wydaniu?

Pikantne szczegóły x mam rozumieć że na priv autor opisał ci te pikantne szczegóły czy jednak byłaś świadkiem tego spotkania ?

Gość gość
Wspominała bo widocznie ma sentyment do tamtych zdarzeń ale to nie znaczy, ze chce mu wskoczyć do łózka.

Gość gość
Dobra ja wysiadam bo tu ludzie czytać nie potrafią.

Gość zakochanyjak17latek
To po co dala mi telnr ? Mysle, ze nie przesadzala twierdzac, iz na samo wspomnienie robi jej sie kisiel w majtkach.

Gość gość
Ja na Twoim miejscu bym skorzystała. Oboje wiecie czego chcecie. Pozostanie to między Wami. Po prostu posexić się trochę Wam nie zaszkodzi ;-)

Gość zakochanyjak17latek
Mniej wiecej tak, wspominala, ze bala sie pierwszego razu, mojepieszczoty powodowaly powodz w majtkach czego sie jeszcze bardziej wstydzila, nie pozwalala mi tam siegac, dopiero po jakims czasie zrozumiala, ze mnie ten kisiel tez podnieca no i penetracja duzo przyjemniejsza. Do teraz na sama mysl o tym robi jej sie kisiel. Tak to mniej wiecej ujela.

Gość gość
Kochasz swoją żonę czy szukasz po prostu odskoczni? zastanów się czy warto rozwalać swój związek dla jakiejś tam laseczki z przeszłości.

Gość gość
Prowo a jak nie to prymitywna ta Twoja byla "kisiel miala" o boze co za durna dziolcha bez klasy