Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golik

Jezioro Bajkał Wrocław jak dojechać na ryby

Polecane posty

Gość Golik

Znajdzie się tu kto i wie jak dojechać nad jezioro Bajkał to pod Wrocławiem ? Z tego co wiem to jest tam ciężki dojazd i nie chciałbym mieć jakiś problemów z dojazdem ?

Gość gość
na szybko znalazłem tą stronę tam pisze jak dojechać nad bajkał i też jest tam mapa dojazdu tutaj http://nabiwaku.pl/polecane-miejsca-na-biwak ... na ryby tam a jakie tam ryby biorą , też szukam dobrych akwenów wodnych na łowienie ryb a do wrocławia nie mam daleko

Gość Golik
Dzięki wielkie !! Tam ponoć szczupaki amury i liny biorą ale też inne ryby z tego co słyszałem .Dzięki za pomoc

Gość gość
To chodzi o te jezioro Bajkał co jest w rosji? ;) żartuję , też kiedyś łowiłem ryby ale to tak przez dwa sezony wędki sprzedałem teraz ryby to tylko z rybnego albo kupuję na święta prosto ze stawu hodowlanego

Gość gość
Jak nie wiem jak gdzieś dojechać to sprawdzam na mapach w internecie albo GPS w samochodzie ;) Pozdrawiam

Gość gość
Jezioro Bajkał miejscowość Kamieniec Wrocławski... tak dojechać tam samochodem osobowym jest dosyć ciężko ale da się tylko trzeba powoli jechać po tych dziurach ale dojazd tak tragiczny aż nie jest :)

Gość gość
dziura na dziurze nad tym jeziorem albo samochodem terenowym tam dojechać albo rowerem albo na nogach bo inaczej można samochód uszkodzić , ryby biorą tylko w sierpniu i wrześniu

Gość gość
A jest trasa rowerowa prowadząca nad jezioro Bajkał?

Gość gość
nie ma trasy rowerowej ale jest polna droga więc dojedziesz bez problemu :D

Gość gość
Trasa rowerowa ? Zapomnij ... ale rowerem da się spokojnie dojechać nad jezioro bajkał nie widzę przeszkód .

Gość gość
Gdzie na ryby blisko Wrocławia oprócz jeziora Bajkał i rzeki Odra polecacie? Tylko na dziko

Gość gość
To chyba tylko dzikie stawy pozostały odpal mapy google i sprawdź sobie tereny ale polecam tak czy tak rzekę odra tam ryb jest dużo i jest w czym przebierać ja łowie z łódki na spining

Gość gość
jak chcesz łowić ryby pod wrocławiem to tylko rzeka odra i łososie amury liny karpie sumy i wiele innych ryb polecam

Gość gość
A to nie jest także jest zakaz połowów ryb w Odrze??

Gość gość
Na rzece Odra nie ma zakazów łowienia ryb a jedynie blisko tamy, jakieś 100 metrów od tamy dopiero można legalnie łowić ryby.

Gość gość
Wow duża ryba nawet nie wiedziałem że są tak duże ryby w Bajkale!

Gość gość
w tym zalewie są jeszcze dużo większe ryby największe to szczupaki pływają w jeziorze Bajkał , goś wyłowił olbrzyma co miał 1,5 metra !

Gość gość
W jeziorze Bajkał można napotkać na wiele gatunek ryb takie co są w Odrze ,także nic tylko łowić ryby!