Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka z pracy ewidentnie mnie nie lubi zapytac dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Jestem tam nowa. Pracuja tam 4 dziewczyny i ja. Ja od miesiaca inne od roku a jedna od 3lat. Jest fajna mila przyjemna atmosfera poza jedna. Mowie jej czesc nie odpowiada mi. Ostatnio grafik wypadl tak ze zostalysmy we dwie do konca do 17 nawet slowa ze mna nie zamienila a nie byla zajeta. Gdy wybila 17 zabrala torebke odbila sie karta i poszla. nawet czesc nie powoedziala. Nic jej nie zrobilam, nie poweidzialam zreszta malo z dziewczynami gadam bo kazda ma swoja robote. Ale atmosfera jest fajna. Zapytac ja o co jej chodzi? :)

Gość gość
Zazdrosna jakas suka pewnie. Zapytaj, glupio sie jej zrobi.

Gość gość
Ale o co ona moze byc zazdrosna. Obie jestesmy dosc przecietne z wygladu. Tyle za ja jestem wesola i wygadana a ona taki mruk szara myszka Nie wszyscy musza sie w pracy lubic ale glupip soe czuje jak mowie "czesc" a ona mi nie odpowiada:( Niezrecznie jest po prostu

Gość gość
Olej ja niech spada...:)

Gość gość
O nic nie pytaj, a olej i nie mów cześć. Ja mam nową pracę od 5 miesięcy i częśc towarzystwa też zadziera nosa i z łaską mi podaje rękę rano, postanowiłem ich ignorować, nie rozmawiam z nimi totalnie. Po mojemu oni czują konkurencję stąd takie zachowanie. Pamiętaj, że słaba jednostka ginie a przetrwa tylko silniejsza. Pozdro i nie daj się :D🖐️

Gość gość
Ja nie jestem dla niej zadna konkurencja bo mamy calkiem inne obowiazki:)

Gość gość
Olej suke pewnie jakas zakompleksiona szara gburowata mysza

Gość gość
Nie ze wszystkimi trzeba mieć kontakt. Nie pytaj o nic. Próbowałaś a że ona nie chce. Ma prawo a Ty miej ją gdzieś.

Gość gość
Może ma taki charakter że trudno się zaprzyjaźnia lub nie przepada za ludźmi którzy dużo mówią, a za taką się podajesz. Daj spokój odpuść, mów cześć nawet jak nie odpowiada i nie zwracaj uwagi.

Gość gość
Ha je w de:)

Gość gość
masz krzywy ryj

Gość gość
Nieprawda jestem ladna. Ladniejsza od niej...:) skopalabym jej d**e jednak jest wieksza odemnie hehe