Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol36latwaw

Oto 7 powodów dlaczego mężczyzna po 30 woli młode od starej panny po 30

Polecane posty

Gość Karol36latwaw

O to powody dla których młoda (18-24 lata) jest lepsza jako partnerka od samotnej trzydziestki. 1) Są atrakcyjniejsze mają ładną cerę i uroczy uśmiech który trzydziestki już straciły. 2) Większość ładnych dziewczyn w tym wieku 18-24 szuka partnera po 30 wszystkie ładne już są zajęte 3)Stara panna po 30 jest wiecznie nadąsana i rozhisteryzowana to marudzenie jest nie do wytrzymania dla większości mężczyzn 4) Młoda chce się bawić żyć zaś trzydziestka jest strasznie zdziadział, nic jej się nie chce. 5) Młoda nie myśli jeszcze o dzieciach a trzydziestka jest już zdesperowana a mężczyzna który ma 30 i więcej lat jest w miarę aktywny i chce sobie pożyć. 6) Młoda dłużej zachować atrakcyjność trzydziestka lada moment zacznie się sypać. 7)Będąc z młodą nie trzeba konkurować z kotem :D

Gość gość
ani to zabawne ani odkrywcze,no chyba że nie wiedziałeś :-D

Gość gość
Tylko która młodsza woli takiego dziwaka po 30 tce ? :D

Gość gość
Facet 35+ i sam to jest ciężki przypadek zawsze. Tylko dla rówieśniczki bez szans na innego.

Gość gość
kolo atrakcyjnych kobietek 30+ to ty chlopie nawet nie stales:Dmlodke moze i jeszcze zbajerujesz,jak jej potrajlujesz,ze masz firme i kase:Ddojrzala,zadbana kobieta to moze sie na ciebie jedynie wysr..:D

Gość gość
Kobiety wola starszych jak sa mlode i ladne a jak dobijaja 30 to zwykle sie budza i zaczynaja narzekac na mlodsze ktore biora sie za ich rowiesnikow. Podwojne standardy.

Gość gość
Kobiety nie chcą 3o latków chcą faceta starszego o 1-3 lata nie więcej.

Gość Karol36latwaw
Prawda jest taka ze jak dziewczyna jest ładna znajduje partnera jak ma 18 - 24 lata czyli jak kobieta po 30 jest atrakcyjna to znaczy ze już dawno zajęta.

Gość gość
Ja myślę, ze wszystko zalezy od miejsca zamieszkania, sama nie mam jeszcze 30 lat, ale jak będę nawet miała to nie zamierzam sie przejmować wiekiem, bo on płynie każdemu tak samo... A stara panna być nie zamierzam i sie na to nie zanosi. Na wsi i w mniejszych miejscowościach jest większa presja na szybkie zamążpójscie i to w najlepiej bardzo mlodym wieku, a w większych miastach typu Warszawa, Krakow, jest sporo singli i ludzie przejeli bardziej zachodni tok myslenia, wiec ta granica sie przesunela do przodu. W DE czu UK to w ogole norma sa malzenstwa po 30-stce, wczesniej ludzie chca sie z reguly wyszalec

Gość gość
Prawda jest taka ze jak dziewczyna jest ładna znajduje partnera jak ma 18 - 24 lata czyli jak kobieta po 30 jest atrakcyjna to znaczy ze już dawno zajęta. XXXXXXXXXXXXXXXX Tylko nie bierzesz pod uwagę, ze masę związków przed ślubem się rozpada, a nawet połowa małzenstw teraz w Europie konczy sie rozwodem i co wtedy?

Gość gość
Mnie byś nie chciał, bo mam 26 lat, a ja pryka 10 lat starszego też bym nie chciała a po drugie to nie chcę ojca 40 letniego dla dziecka To gdzie problem? 20 to parolatki tak czy siak Cię nie chcą

Gość gość
Chcą się wyszaleć i potem zdradzić swoją żonę

Gość Karol36latwaw
Uroczy uśmiech młodej dziewczyny sprawia że chce się żyć a wiecznie marudzenie i dąsy panien po 30 to gwoździe do trumny.

Gość gość
No popisuje się pod tym

Gość gość
Młoda chce milionera- posiadasz miliony? Młoda chce ogiera-możesz długo, często, szczególnie skupiając się na niej? Młoda szybko się nudzi-masz jakieś pomysły?

Gość gość
Karolu stary 36 latku, zacznę od tego że żadna młoda ani stara na ciebie nie poleci, boś i stary i pustu. A tu czytaj o czym nie pomyslałeś. 1)(18-24 lata) Są atrakcyjniejsze mają ładną cerę ..... tak, walczą z trądzikiem. 2) Większość ładnych dziewczyn w tym wieku 18-24 szuka partnera po 30 ...... hahaha większość dziesiejszych nastolatek zalicza już sex i to nie z 30paro latkami. 3)Stara panna po 30 jest wiecznie nadąsana i rozhisteryzowana...... skad to mozesz wiedzieć, skoro latasz za nastolatkami 18/19 lat? 4) Młoda chce się bawić ....... i ty stary ryk 36 latni będziesz się bawić z nią i jej 20 letnimi znajomymi, skakać na koncercie, balangować, upijać się nad jeziorem, tatuśku to jest "żenada.pl". 5) Młoda nie myśli jeszcze o dzieciach ...... masz racje młoda nie myśli o dzieciach, to się nie zabezpiecza, stąd tyle małolatów juz jest matkami. 6) Młoda dłużej zachować atrakcyjność trzydziestka lada moment zacznie się sypać........ kali mówić fenomen, że on już sam stary się posypał i być nieatrakcyjny 36 latek, a myśleć jak dziecko. 7)Będąc z młodą nie trzeba konkurować z kotem :D ...... ale z jej matką, która jest twoją rówieśnicą :D upsss nie pomyślał znowu :D

Gość gość
Ja również zawsze miałam młodszych facetów, bo mój pierwszy był dużo starszy i miałam to samo. Z młodym lepiej. Mając trzydzieśc***arę lat związałam się z młodszym na stałe. Trwałe związki-to jest to! Analizowałam kiedyś kogo powinnam wybrać. Zasobny portfel nie każdemu jest do szczęścia potrzebny. Czasami to są rzeczy zupełnie z pozoru nie mające związku z niczym istotnym a jak się okazuje szalenie istotne w typowaniu partnera na stale. Większość ludzi nie robi takiej analizy, bądź podchodzi do tematu stereotypowo. Znam mnóstwo ludzi, którzy nie funkcjonują normalnie a uważają się za wzór i problem ze znalezieniem stałego partnera upatrują w losie ;) Tymczasem tutaj nie ma miejsca na nieszczerość-a zwłaszcza tą wobec samego siebie!

Gość gość
A mnie zawsze ciągnęło do starszych facetów. Nie wiem czemu, po prostu zawsze wolałam tych dużo starszych facetów. Nie, nie przez kasę czy coś to na pewno, nigdy od żadnego ani grosza nie wzięłam i nie wyobrażam sobie być z kimś dla pieniędzy. W wieku 16 lat byłam z 34 latkiem który chciał się tylko zabawić, niestety. Potem z 40 latkiem który to ode mnie ciągnął kasę i ogólnie wykorzystywał strasznie. Az w końcu, teraz w wieku 19 lat mam swoją miłość, najkochańszego faceta, jestem z nim od maja tamtego roku i jestem w 5 miesiącu ciąży. Ma 46 lat i nie obchodzi mnie ta duża różnica wieku między nami. Nie wyobrażam sobie życia bez niego ;-)

Gość gość
10:15 W wieku 16 lat byłam z 34 latkiem ://// to jak z własnym ojcem

Gość gość
19 lat i dziecko z 46 latkiem ? !!

Gość gość
10:16 ludzie często chcą się wyrwać z patologi do normalnego życia, każde wyjście jest dobre.

Gość gość
Tylko czy młode kobiety lecą na dziwakow po 30 tce? bidne i zakompleksione desperatki tylko.

Gość gość
Zgadzam się z tematem. Kobiety po 30 brzydną strasznie. Dlatego jest tyle podobnych tematów na temat tej grupy wiekowej, a nie innej ponieważ 40 i 50 to zdają sobie z tego sprawę i pokornie podchodzą do tematu atrakcyjności i wtedy to facetów nie wkurza. Natomiast 30 nie mogą się z tym pogodzić i ciągle mają taką samą postawę rozczeniową jak 20, ale niestety nie mają już takiego wyglądu jak 20tki, żeby mężczyżni to tolerowali. 30tki nie podbają się swoim rówieśnikom, a tym bardziej młodszym i jeszcze bardziej ich wkurza taka zaślepiona postawa.

Gość gość
Tak 19 latka i dziecko z 46 latkiem. Kocham go bardzo i z**********m za niego. A to że jest starszy? Wiek to tylko nic nie znaczące cyferki, nic więcej. A jak komuś nie pasuje niech spier... bo to nasze życie i tego się trzymamy. A mój ukochany jest wspaniałym facetem kochającym nasze nienarodzone maleństwo i mnie. Oboje sobie bardzo pomogliśmy w życiu i mamy na siebie dobry wpływ :-)

Gość Karol36latwaw
Jak tam koty ? :)