Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety najbardziej lecą na facetów, którzy nie przeczytali żadnej książki

Polecane posty

Gość gość

i w ogóle niewiele mówią, bo to dla nich niepotrzebne pierdoły i strata czasu, mają tylko tak zwany "ŁEB NA KARKU" i twardo stąpają po ziemi, czyli smykałkę do robienia hajsu, czy na zgodnych, czy niezgodnych z prawem źródłach to nie ma znaczenia. Poza tym to, że nie ma z takim o czym rozmawiać, że nie ma pojęcia o literaturze, sztuce, innych dziedzinach, żadnych zainteresowań, pasji, tylko jakiś sport, oglądanie rozgrywek w TV, wyjścia z kumplami i ewentualnie samochody. Więc kobiety najbardziej pociągają pragmatyczne cwaniaczki, dorobkiewicze, nuworysze, albo ewentualnie faceci z kalkulatorem zamiast mózgu, którzy mają jakieś tam wykształcenie ścisłe (ale tylko dlatego, że można na tym zarobić to kobieta zwraca na to uwagę), ale po prostu nie ma z nimi o czym gadać, bo są typowymi, tępymi ścisłowcami, czyli z kalkulatorem w głowie, ale bez wyobraźni, kobiety lecą też na nuworyszy, którzy niczego nie dorobili się sami, tylko na koneksjach i potrafią udawać, że coś sobą reprezentują, grać przed innymi, mają auto od rodzinki, firmę po starym, czy załatwioną posadkę dzięki "plecom", ale hajs się zgadza, więc jak mają to ważne, że mają.

Gość gość
Kobiety nie lubia inteligentnych mezczyzn bo zle by przy nim wypadly

Gość gość
Jedyną książką jest samo życie w tym syfie. Po co mi czyjeś bzdury fabularne albo opowieści? Wystarczy się zatrzymać i patrzeć na ulicy. Widać kto co robi i czym się zajmuje. Wcale nie trzeba czytać książkę żeby to wiedzieć.

Gość gość
To, że lecą na Ciebie nie znaczy, że wszystkie lecą na podobnych tobie

Gość gość
15:46 Przydałoby się choćby po to, by zachować poprawność językową, której tobie brakuje, ale ludzie zawsze znajdą sobie jakieś wytłumaczenie.

A ty chlopie co sie zalisz? Czy to nie oczywiste ze kobieta wybiera mezczyzne ktory bedzie w stanie zapewnic jej zycie na jakims poziomie z pewnymi przyjemnosciami a nie cale zycie biedowanie? Tak jak kiedys wybieralo sie silnego samca co przyniesie do domu napewno jedzenia tak i teraz wybiera sie takiego samca ktory zapewni kobiecie byt. Madra dziewczyna nie bedzie biedowala, jesli taka chcesz to wez sie za siebie, rusz d**e i zapieprzaj, pokaz ze jestes w stanie dac jej szczescie i zycie bez zmartwien, z niespodziankami i upominkami cos wartymi a nie najtanszym szajsem.

Do Glupi jestes jak but, moj facet jest bardzo inteligentny i ma dobry zawod a ja sie go wcale nie boje, inteligencja u mezczyzny jest dla mnie podniecajaca ale chlop musi cos soba reprezentowac, musi miec przyszlosc bo co to za zycie w ktorym wszystkiego musisz sobie odmawiac.

Az mi sie przypomnial moj byly, frajer ktory tez zawsze marudzil tylko na prace zamiast wziasc sie w garsc i zarabiac, dalam mu wiele szans ale nic sobie z tego nie zrobil wiec sie z nim pozegnalam po co mi taki nicpon, to juz wolalabym byc sama niz jak mam wszystko robic i jeszcze dodatkowo za kogos.

Gość gość
16:01 Jasne, a jakby za ciebie trzeba było robić, bo np. zostałabyś bez roboty i środków i nie mogłabyś się odnaleźć, albo popadłabyś w marazm, czy depresję to już by było wszystko ok. Co nie?

Gość prawi 114
przeciez kobiety są rozne , nie każda jest materialistką

Do Chlopie moj byly nie mial zadnej depresji tylko byl p*********m leniem a to roznica, faceci rzadko wpadaja w gleboka depresje bo wiele do szczescia im nie trzeba. Kobiety za to wpadaja caly czas i wlasnie przez mezczyzn bo takie z nich s*******nki. Akurat moj facet nigdy nie popadnie bo nie jest na tyle glupi zeby robic cos czego nienawidzi, ma leb na karku i wie jak ulozyc sobie zycie i takich wlasnie sie wybiera a nie frajerow z ktorymi cale zycie sie dziewczyna meczy i w koncu jej odbija.

Do prawi 114 No jak dla ciebie chec ulozenia sobie zycia z kims z ktorym nie musi sie obawiac o przyszlosc to bycie straszna materialistka to nie wiem co ty masz z garem bo dla mnie to sie nazywa zdrowy rozsadek. Po pierwsze wszyscy jestesmy w pewnym stopniu materialistami a po drugie jesli dziewczyna chce po prostu normalnego chlopa co dobrze zarabia a nie milionera to nie masz prawa jej wyzywac od materialistek tylko mozesz ja co najwyzej nazwac madra dziewczyna.

Gość gość
Haha i już idiotka głupie, tępe tłumaczenia, zaczynające się od faceci...Czyli sprawa jest prosta, przeszkadzało ci, ze twój były był darmozjadem, ale sama nie miałabyś oporu być darmozjadem, bo oczywiście "Faceci to są lenie i nieroby", a kobiety to "biedne, bezbronne stworzenia, które odczuwają głęboki ból egzystencjalny i trzeba się nimi zaopiekować". Jesteś typową karyną i tyle.

Gość gość
Aha i nie wyzywam idiotko kobiet, które chcą normalnie zarabiającego faceta jeśli same zarabiają. Ty gdybyś była z facetem i wpadła w marazm to nie miałabyś problemu z tym, żeby na nim żerować i siedzieć w apatii, ale jak facet popadnie w coś takiego to kobita ucieka z tonącego okrętu. Czyli jesteś g****o wartą hipokrytką bez godności.

Gość gość
I nabijam się dodatkowo jeszcze z tych kobiet, które oczekują TYLKO by facet zarabiał i na nic innego nie patrzą, ewentualnie na wygląd, więc może byc wysportowanym głupkiem i cwaniaczkiem, ważne że ma kasę. To właśnie jest wasz małpi, prymitywizm i uwstecznienie kobiecego mózgowia w ewolucji.

Gość gość
dlaczego ludziom sie wydaje, ze jak czytaja wymiociny pokroju danielle steel, grafomanie Paulo Coelho albo ten zalosny belkot R. Mroza to zaraz staja sie lepsi, inteligentniejsi, obyci i w ogole high life smietanka intelektu? :O

Gość gość
przestań ryczeć

Gość gość
Głupie lubia głupich, mądre - mądrych.

Gość gość
16:29 Nie mówię o Paulo Coelho itd. Pisałem o facetach, którzy w ogóle nic nie czytają, i niewiele mówią, swojej kobiecie, żonie odpowiadają "głębokimi" równoważnikami zdań, ale mają "łeb na karku", przyklepią blachę w aucie, skasują 5 stów za to i tyle, a kobieta liczy pieniążki. Wybieracie debili na facetów i prawie wszystkie macie ten sam typ, taka jest prawda. Konkretnie półgłówka, grubokostnego, gruboskórnego, którego interesują tylko mecze, hajs, zaroochać, piwo i kultura masowa.

Gość gość
gość dziś - faktycznie, idealnie opisałeś mój ideał faceta. Zapomniałeś tylko o wyższym wykształceniu, inteligencji, pasji, oczytaniu, zamiłowaniu do kultury wyższej i kilku podobnych sprawach.

Do Oj jaki ty jestes biedny, poszkodowany bo musisz ruszyc d**e do roboty bo o to chodzi. Leniwy z ciebie s******l, jakby twoja dziewczyna o ile jakas posiadasz w co watpie, chciala zajac sie domem i tylko ty musialbys robic to pewnie bys sobie zyly podcial bo przeciez jestes tylko zalosna kopia dawnego mezczyzny ktory bral wszystko na klate, wiekszosc z was placze bo musi cokolwiek zrobic. Frajerzy przez duze F.

Do No jak maja do wyboru w 90 ilus procentach debili w czym polowa z nich jakos zarabia a polowa to kaleki zyciowe to wiadomo ze wola tych pierwszych idiotow ktorzy przynajmniej im w czyms pomagaja a nie na nich zeruja i do wszystkiego zmuszaja.

Gość gość
a odkąd to czytanie książek to wyznacznik inteligencji? znam kilka koleżanek, które czytają jakieś gofna typu sagi miłosne i potem udają że niby takie oczytane i elokwentne i mają pretensje do facetów że nic nie czytają...

Gość gość
16:56 Obecnie kończę studia i pracuję z dużymi dochodami od 2 lat w tej samej firmie, więc nie trafiłaś. Po prostu denerwuje mnie fakt, że lecicie na tępych, pragmatycznych, niewrażliwych półgłówków i potem takie cwaniaczki czują się panami świata, czują się świetnie, mnoży się debilizm, prymitywizm i kult prostego faceta, a jednostki męskie bardziej złożone to śmieci. Denerwuje mnie, że nie patrzycie na nic więcej i nie obchodzi was źródło tego dochodu ani to, że ten co je przynosi jest prostym półgłówkiem, któremu tylko kilka masowych rzeczy we łbie. Do tego płodzicie kolejnych wyluzowanych durniów, a potem ja muszę z takimi ludźmi mieć interakcję w pracy, egzystować w społeczeństwie i użerać się. To wina waszych małpich, prymitywnych mózgów.

Do Wiec dobrze zarabiasz, nie jestes skonczonym idiota i nie masz kobiety? Cos mi sie tutaj nie zgadza, gdzies musi tkwic haczyk albo jestes narcyzem albo chamem badz po prostu jestes paskudny i ukrywasz sie w piwnicy bo inaczej tego wyjasnic sie nie da. Kobieta jak zweszy madrego i kasiastego to od razu go sobie zajmuje wiec cos jest nie tak, a teraz napisz co dokladnie.

Gość gość
Czytaniie jest wyznacznikiem inteligencji, ale ludzie, którzy nic nie przeczytali i nie interesują ich kompletnie książki, ani żadne artykuły nawet (poza sportem) są płytcy, miałcy, pozbawieni wyobraźni i nudni.

Gość gość
czytanie sag miłosnych albo poradników cioci Natlaii jest naprawdę bardzo rozwijające... :p

Gość gość
17:32 Ale ja mam kobietę, od 3 lat w związku jestem. Moim problemem jest to, że prawie 100% kobiet nobilituje prostych typków, cwaniaków, grubokostnych i gruboskurnych typów z "łbem na karku", a ja ich nie trawię, nie cierpię i irytuje mnie ich istnienie, a stają się irytujący tym bardziej, że wam imponują swoim pragmatyzmem, cwaniactwem i niewrażliwością oraz niską refleksyjnością, więc myślą, że są świetni. Wkurwiają mnie na każdym kroku takie wyluzowane cwaniaczki i nienawidzę ich, a tym bardziej was, które takowych tworzycie.

Gość gość
17:35 Nie bardzo, ale bardziej niż nie czytanie nic, albo czytanie i śledzenie rozgrywek sportowych i poczynań tych debili piłkarzy, którzy moim zdaniem zarabiają nienormalne pieniądze. Nie wiem co idiotów tak jara w tym tępym sporcie.

Do Aha, pomysl teraz dlaczego kobiety sa w zwiazku z debilami ktorzy cale dnie ogladaja mecze i popijaja piwsko. Wiesz dlaczego? Poniewaz nie chca byc same, wiec z braku laku bo wiekszosc mezczyzn to proste chlopy wiec z kim maja sie kobiety wiazac? Z powietrzem? Kazdy potrzebuje czulosci a fajnych facetow po prostu nie starczy dla nas wszystkich i trzeba o nich czesto konkurowac. Myslisz ze fajnie jest byc samej cale zycie? Oczywiscie ze nie, wiec biora sobie takich bucow i rodza im dzieci chociaz osobiscie wolalabym byc sama niz z takim gburem ale co zrobic niektorzy nie sa w stanie byc sami, samotnosc ich niszczy.