Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety najbardziej lecą na facetów, którzy nie przeczytali żadnej książki

Polecane posty

Gość gość
Ja tam jestem całe życie sam. Długi stan kawalerki spowodował, że chcę żyć w celibacie i zapomnieć o kobietach. Pieniądze mogę mieć dla siebie, dzieci mieć nie chcę, związków, ślubów tak samo. Lepiej zająć się innymi ciekawszymi rzeczami.

Gość gość
17:41 Z braku laku? Jest pełno facetów, którzy nie wpasowują się w ten stereotyp, ale "za mało zarabiają", "nie mają głowy na karku", "nie stąpają twardo po ziemi", "są oderwani od rzeczywstości", albo "z brzydalem nie ma chemii". I takie nerdy, którym nie zależy na zarbianiu więcej pieniędzy niż tyle, żeby się utrzymać, albo nie są zbyt atrakcyjni i napompowani testosteronem to są dla kobiet śmiecie. Zawsze dres i fan piłki nożnej wygra w starciu o kobietę z fanem gier komputerowych, czy fantastyki. Bo liczy się "łeb na karku", więc najlepiej, żeby był prostym, pragmatycznym typkiem, A te wszystkie profesurki, intelektualiści, fani książek, sag za biurkami to pi**y bo przecież "on by im naj**ał" więc to oczywiste. Lecicie w pierwszej kolejności na wyluzowanych cwaniaczków i tyle.

Do Wybacz ale ty teraz mowisz o frajerach i nieudacznikach. Teraz czas dla ciebie na zadanie sobie waznego pytania, czy gdybys byl kobieta to chcialbys takiego niezdecydowanego nerda co tylko by trzepal, bylby niesmialy, niezadbany i nudny albo czy chcialbys takiego nieudacznika z ktorym nawet na glupie wakacje nie mozesz pojechac bo wiecznie pieniedzy brak. Sory ale nie wymagaj od kogos czegos czego sam bys nie zrobil posiadajac mozg, juz lepiej miec dobrze zarabiajacego nudnego pantofla niz odrealnionego biedaka ktoremu w glowie nie robota a tak naprawde ciul wie co ma w tej lepetynie. Pieniadze sa bardzo wazne, bez nich nie spelnisz marzen, nie bedziesz w pelni korzystac z zycia, a jak ma sie dzieci to juz wgl kasa jest niezbedna jak nigdy przedtem, po prostu tak jest i tego nie zmienisz.

Moj facet jest wszystkim po troche, lubi czasami pograc w jakies gierki, pilke pokopac, alkoholu nie pije, ponadto jakos zarabia zeby na wszystko starczylo i na zycie i na przyjemnosci, nie jest nudziarzem a wesolym mezczyzna i czuje sie przy nim bezpieczna. Gdyby wszyscy faceci tacy byli to nie byloby problemu ale tak nie jest, wiekszosc to dno jestem bardzo szczera osoba wiec nie bede owijac w bawelne.

Gość gość
Idiotko. Ci "nieudacznicy" i "frajerzy" jak to twój karynowaty łeb sobie nazwał (i nazywają łby wszystkich innych karyn) są dziesięć razy więcej warci niż te wyluzowane cwaniaczki, na których lecicie. Tak mam mózg i ten mózg wie, że ludzie pewni siebie, wyszczekani, pragmatyczni i prości są przereklamowani, a wyluzowani debile jak z filmów typu Step Up, albo Magic Mike są nudni, załośni i sztuczni. Już się nauczyłem, że najbardziej wartościowe osoby to z reguły te, które nie są wyszczekane, pewne siebie i nie są prostymi ludźmi, gustującymi w masowych rozrywkach. To, że nazywasz takich ludzi "frajerami", "nieudacznikami" to fakt, że jesteś na poziomie rozwoju typowej karyny z kulubu, albo osiedlowej dupodajki. Tyle w temacie.

Gość gość
A czy wasi faceci są szczęśliwymi posiadaczami "łba na karku"?

Do Sie uniosles tak jakbys byl jednym z nich, ciekawe dlaczego. A niby ponoc masz dobra prace i nie jestes nudziarzem oj ktos tu jest klamczuszkiem wiec dlaczego cie to tak boli? Sluchaj oczywiscie ze jesli nie chodzi na balety czy inne zj****e eventy to nie musi byc nudziarzem, sama nie chodzilam i nie chodze ale jestem rozrywkowa dziewczyna ze mna sie nie nudzisz a z tamtymi chlopakami gdzie bys nie poszedl to beda zmuleni i nudni po prostu, niesmiali jakby w zyciu dziewczyny nie widzieli p*****le po co komu taki? Nie mowie zeby brac sobie od razu brutala albo *****cza ktorzy ze smialoscia nie maja problemu ale zeby byl na normalnym poziomie pewnosci siebie i otwartosci wtedy mozna cos budowac a jak nie to wiesz szkoda zachodu ze tak powiem.

Do Moj ma leb na karku, inaczej bym sie z nim nie zwiazala bo nie potrzebny mi bagaz za ktory bede musiala nie dosc ze placic to jeszcze po nim sprzatac.

Do Ponadto ci powiem ze sama kiedys krecilam z takim jednym, troche nerdem, niesmialym jak nie wiem co. Tylko na necie byl taki otwarty a w realu c**a, musialam sama caly czas wymyslac tematy do rozmowy i uwierz mi ze dla mnie to nie jest problem ale zeby zyc z takim czlowiekiem to jest meczarnia i co cale zycie za jezyk bym go musiala ciagnac zeby gebe odezwal do rozmowy? Na wuja komu taki chlop? Wiec oczywiscie predko dalam sobie z nim spokoj.

Gość gość
Mari tak się składa, że dla kobiety "normalny poziom pewności siebie" to taki, który nie jest normalny, czyli taki jaki występuje u wyluzowanego cwaniaczka, lansera, tępego ekstrawertyka z łbem na karku, który rechocze z kumplami, potrafi przywalić z piąchy (imponuje wam to bo jesteście jeszcze mózgowiem na poziomie bezmyślnej małpy), do wszystkich otwiera ryj, a z tego ryja byle co leci. Typ, który nie usiedzi w domu godziny, bo się zanudzi na śmierć i szuka tylko prymitywnych doznań. Na normalny poziom pewności siebie na pewno nie lecicie, tylko na taki, który kwalifikuje się już pod cwaniactwo. Zresztą jest to jeszcze kwestia zainteresowań. Przeważnie kobiety lecą na kalki facetów, którzy mają takie same zainteresowania, jak "typowy facet". Miałbym to gdzieś, ale potem ja muszę z tymi prymitywami się zadawać i myślą, że są fajni, bo dajecie im doopy za tę ich "fajność", "wyluzowanie", tak wynagradzani czują się panami świata nigdy nie konstatując, że są miałkimi, żałosnymi cwaniaczkami i debilami...

Do Ja nie wiem z kim ty masz doczynienia ale ja cwaniaczkow nie lubie i ich gasze a jakby probowal mi przywalic to bym mu w jaja kopnela. Moj facet to totalne przeciwienstwo tego co napisales, czesto siedzi sobie ze mna w domku przez wiele godzin i mu sie nie nudzi, jak juz ze mna rozmawia to opowiada sensownie o roznych rzeczach. Z tego co napisales widac ze nie cierpisz swojej pracy, dlaczego jej nie zmienisz? Nie musialbys sie uzerac z jakimis debilami.

Gość Julia___
@Mari2861 Tu nie chodzi o to, że on się musi z kimś w pracy użerać. Przeczytaj jeszcze raz komentarz 21:08. Przecież to są typowe gorzkie żale faceta, który nie potrafi wejść w związek z kobietą. Więc co robi? Zwala winę na kobiety "bo one wolą prostaków". Przeciez to jest typowy odpowiednik zakompleksionej laski, która by napisała "wszyscy faceci to świnie, patrzą tylko na cycki, tylko przelecieć i zostawić" ;)

Gość gość
Mari, nie tobie przywalić, tylko komuś innemu, to wam imponuje w facetach, bo to takie męskie, gdy małpa inną małpe tłucze, bo same jesteście mózgowiem niewyewoluowanym na poziomie małpiszona.

Gość gość
21:30 Julia, mam w d***e czy mi wierzysz. Właśnie o to mi chodzi, że muszę użerać się i egzystować z cwaniaczkami, luźnymi debilami i nie mam od nich spokoju, bo wciąż zadają szyku swoim rechotem i tępymi zachowaniami, myślą że są cool, nagradzani przez was doopą, bo wasz prymitywny umysł podziwia te prostackie zachowania.

Gość gość
nagradzani przez was doopą x No właśnie tu jest pies pogrzebany. Tobie nie przeszkadza samo rechotanie, czy stricte ich głupota. Tobie przeszkadza, ze ten rechoczący debil zaliczy, a ty - nie...

Gość gość
Gówno prawda, nie mierz innych swoją miarką. Mi zależy tylko na tym, by rechoczący debile i prości faceci z "łbem na karku" dostawali to na co zasługują, czyli śmieszność i nobilitację, żeby przestali być takimi napuszonymi, pewnymi siebie kozaczkami, królami świata, bo za takich się uważają tylko na podstawie tego, że wasze małpie mózgowia ich wybierają. A jeszcze lepiej by było gdyby nie istnieli, ale płodzicie kolejnych, a potem moje dzieci będą mieć przerąbane i egzystować z nimi, tak jak ja mam przejebane egzystując z waszymi pragmatycznymi, cwaniakowatymi, skrajnie pewnymi siebie towarzyszami życiowymi. Irytuje mnie taka prostota, wyluzowanie, cwaniacka gęba i bezrefleksyjnie, absolutne poczucie swojej zajebistości, jakby byli zainpregnowani na autorefleksję i w ogóle zauważanie swoich ograniczeń oraz tego jak miałcy są.

Gość gość
gość dziś Prostackie zachowania? Haha, a pisanie do kobiety "mam w dupie czy mi wierzysz" to nie jest prostackie? O ironio... Naprawdę, koledzy z pracy są jeszcze bardziej prostaccy? Aż trudno uwierzyć.

Gość gość
Niby jaką miarką? Mnie nie obchodzi, kto z kim sypia. & "by rechoczący debile i prości faceci z "łbem na karku" dostawali to na co zasługują, czyli śmieszność i nobilitację" No i znowu potwierdzasz to samo (komentarz o pogrzebanym psie był mój). Nie chcesz, żeby kobiety dawały im d**y, chcesz, żeby ich wyśmiewały. Bo chcesz, żeby ich zainteresowanie skupiło się na tobie. Czyli znowu - nie chodzi o tych prostych facetów, ale chodzi o twoje relacje z kobietami, a właściwie brak relacji. W/kur/wia cię to niesamowicie, że jakiś wyluzowany dureń ma powodzenie, a ty nie masz. Zresztą spójrz jeszcze raz na temat tego wątku, który sam stworzyłeś: "Czemu kobiety najbardziej lecą na facetów...". Widzisz, tu nie chodzi o tych facetów samych w sobie. Tu chodzi o kobiety, które nie lecą na ciebie!

Julia___ Wiesz tez mi sie tak zdawalo ale on mi napisal ze ponoc ma jakas kobiete wiec zalozmy ze jakas ma chociaz na kazdym kroku marudzi ze kobiety wola takich i takich zamiast jakichs nerdow czy malo zarabiajacych, szczerze to tez mi to wyglada na typowe zale prawika ktory jest odrzucany przez kazda dziewczyne i pozniej patrzy sie jak dana dziewczyna sie lize z jakims typowym seba, ale coz pewnosci nie mam chociaz ciezko o inne wyjasnienie jego zachowania. Niby tak sie zachowuje bo ma doczynienia w pracy z jakimis burakami ale kto go tam wie.

Do Mi takie zachowanie wcale nie imponuje a wrecz odrzuca, nie lubie konfliktowych pajacow a ty powinienes przestac w koncu obrazac nazywajac nas jak to tam napisales? Karynami czy malpami, moze jakbys przestal byc taki wredny to twoje zycie wygladalo by inaczej.

Gość Julia___
Mari2861 Oczywiście, że nikogo nie ma. Przecież się nie przyzna. Jakby miał dziewczynę, to by go gówno interesowało, czy jacyś durni cwaniacy mają powodzenie, czy nie. No powiedz sama, tak przez analogię - czy Ciebie obchodzi, że jakieś plastikowe laski mają rwanie na mieście? No właśnie ;) Jesteś w związku z normalnym facetem i masz to w pompie ;) Nie rozkminiasz tego i nie zakładasz tematów "dlaczego faceci lecą na blachary". Poza tym, taka agresja i żal do całego świata cechuje właśnie ludzi samotnych i nieszczęśliwych.

Gość Julia___
Niby tak sie zachowuje bo ma doczynienia w pracy z jakimis burakami ale kto go tam wie. x Tylko zauważ, że on zawsze pisze o tych burakach w takim kontekście, że to tym burakom kobiety "dają dupy" (cytat autora wątku).

Julia___ Masz racje, unosi sie jak krytykuje frajerow i nieudacznikow wiec cos w tym musi byc, pewnie jest jednym z nich. Oczywiscie ze mnie nie obchodzi powodzenie innych lasek, malo tego ja wszystkim dziewczynom zycze wspanialego partnera a nie nieudacznika a niestety wiekszosc sie z takimi wiaze, zal mi tych dziewczyn bo pozniej tylko na tym traca i cierpia.

Gość gość
K*rwa, ile mam wam tłumaczyć? To co napisałem to prawda. Studiuję, pracuję i jestem w związku od 3 lat, skoro jesteś przekonana, że nie to załóż się ze mną o 10.000 złotych. Jeśli udowodnię to wszystko to wisisz mi 10 patoli, jeśli nie to ja tobie muszę oddać. Co? Boisz się zakładu, bo nie chcesz przyznać, że to Tobie tylko jedno we łbie i wszędzie widzisz konteksty roochania, które stanowią może 1/20 moich wypowiedzi? Sama jesteś spaczona i masz tylko jedno we łbie. Ja piszę o tym, bo po pierwsze roochając się z nimi płodzicie kolejnych takich debili, po drugie utwierdzacie ich w przekonaniu, że są cool, bo was zaliczyli i wychodzą z przekonaniem, że takie cwaniactwo popłaca i jest super. Nie wspominając już o innych formach aprobaty jak to, że się do nich łasicie, p*********e jacy to oni wspaniali i inne rzeczy. A potem ja muszę chodzić po ulicach z lękiem, że jakaś banda debili mi wp******i, żeby zaimponować kretynce pokroju którejś z was, albo że będę musiał się z nimi użerać w robocie, na spotkaniu ze znajomymi, czy gdziekoliek inidziej, wszędzie się od nich roi, bo pokolenie naszych matek też leciało na to samo i jest ich coraz więcej.

Julia___ Tez to zauwazylam, akurat tego sie zawsze czepia ze jakiemus kretynowi daja i sie z takim wiaza a jacys frajerzy nerdy sa tacy biedni i pokrzywdzeni. Tylko nie wiem dlaczego nie jest szczery i nie przyzna ze jest samotny i ma tego dosyc, dla mnie takie zachowanie jest glupie, chce konwersacji wiec niech bedzie szczery.

Gość gość
23:00 Już zaproponowałem. Zakład o 10.000 złotych, że nie jestem sam i wszystko co napisałem to prawda. Mogę przedstawić świadków, dowody, nawet swoją dziewczynę. Co, tchórzycie, bo nie macie odwagi przyznać przed sobą, że problem nie jest moja samotność, tylko rzeczywiście to, że kobiety wiążą się z debilami, którzy gaszą mnie potem jak peta w miejscach publicznych jednym krótkim tekstem, bo są zbyt pewni siebie i wyluzowani, bym mógł ich zgasić, gdyż są po pierwsze zbyt głupi, by tacy nie być, a po drugie kobiety podsycają u nich to poczucie bycia panami. Zakładacie się, czy nie jesteście typowymi hipokrytkami, które zakłamują rzeczywistość dla własnego komfortu psychicznego?

Gość gość
@Mari2861 To jest dosyć znany osobnik na tym forum. Zerknij na te wątki: f.kafeteria.pl/temat/f1/siema-kobiety-jak-tam-wasze-misiaczki-z-lbem-na-karku-p_6794382 f.kafeteria.pl/temat/f1/dlaczego-inteligentni-i-wrazliwi-faceci-to-dla-kobiety-smiecie-a-tepi-prymityw-p_6684364 Te same sformułowania, ta sama, wypaczona, merytoryka :) To, że ktoś "zgasił go jak peta" tez juz było ;) Koleś ma nierówno pod kopułą. Nie przyjmuje argumentów, tylko obraża, jest wulgarny i agresywny. Zresztą, kto normalny proponuje anonowi z neta zakład o pieniądze...

Do Co fakt to fakt, takie zakladanie sie o kto ma racje z nieznajomymi.. Dziwny facet przyznam, dzieki za linki, nie rozumiem takich ludzi jak on zamiast zalic sie na forumach powinien wziac sie za siebie to moze by go jakas zechciala ale nie lepiej narzekac na kobiety i im ublizac co za duren.