Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczącygość

To, że od wielu lat milczę nie oznacza, że o Tobie nie myślę.

Polecane posty

Gość gość
Moj czerwcowy czytał z moich oczu jak z otwartej księgi.

Gość milczącygość
gość dziś Dziwne są te nasze emocje, prawda? To, że nie mogłaś oddychać to nerwoból w klatce piersiowej. Miałem to samo. Niestety nie jestem z czerwca i nie miałem bordowego punto. Swoją drogą Fiat PUNTO ma kilka pokoleń. Jak już to trzeba sprecyzować, czy to I czy II generacja, a może II FL, ewentualnie PUNTO 2012, Grande PUNTO, PUNTO EVO..... Ilość drzwi też ma znaczenie. :D

Gość milczącygość
czasami się to forum zacina jak by chciało nam powiedzieć abyśmy przestali marudzić :P

Gość gość
Autorze,czytałeś o bliźniaczych duszach? Może to temat dla Ciebie,i może znajdziesz tam wiadomość skierowaną w twoją stronę .Wyszukaj sobie na kafe ten temat ;)

Gość gość
1 2 1 2 test mikrofonu, czy to działa? :)

Gość milczącygość
gość dziś A widziałem ten wątek, ale jest już tak długi, że aż mi się nie chce przeglądać całej treści. Nawet jeśli by tam coś było to jak znam życie i tak bym nie wiedział, że to skierowane jest pod moim adresem. Ponadto to nie ten typ kobiety. Ona nie weszła by do sieci po to by uzewnętrzniać swoje skrywane myśli. Jej decyzje i postanowienia są jak silne i trwałe niczym skała. To dobrze, bo przynajmniej mocno stąpa po ziemi i wie czego chce. Ja przekroczyłem u Niej pewien nieodwracalny próg, po którym zostałem całkowicie skreślony. Tego w zasadzie chciałem i dopiąłem swego. :(

Gość gość
Wchodze tu i sobie czytam,pisze pierwszy post. Teraz mnie słuchaj Nie potrzebnie się obawiasz o męskość to raz.Jak kochasz tą osobę to powiedz jej tu ,o czym zawsze chciałeś powiedzieć .Mam chwilę. Wchodzic tu nie mogę (jawnie ) Nie wiem czy jego numer jest aktywny,znałam go na pamięć.Ciągle znam.

Gość milczącygość
gość dziś Rety czy wy cierpicie na jakąś formę psychozy? Dlaczego piszesz tak jak to Ty była byś tą kobietą? Ponadto widać, że nie przeczytałaś całego wątku, bo gdyby tak było nie pisała byś takich rzeczy. Swoją droga nawet gdyby Ona tu weszła i domyśliła się, że to o Niej to by słowa z siebie nie wydobyła. Cierpiała by lub radowała w ciszy. Podejrzewam jednak opcje numer 1. Jest od was mądrzejsza. Odemnie chyba też. :o

Gość gość
A autor to albo na urlopie albo bezrobotny.Że baby nie robią I tu plotkują od rana do nocy to wiem, ale facet?

Gość gość
Co tu za psychol pisze jpr

Gość milczącygość
gość dziś Długi weekend + skręcona noga w kostce. :( Miałem inne plany, ale noga je pokrzyżowała. Zatem siedzę i sobie wspominam. Wcale nie plotkuję. Plotkowanie to obgadywanie, a ja głównie piszę o sobie, o tym co ja czuję i jak ja to widzę. Moja obecność tutaj polega także na odganianiu trolli jak much i wybijaniu z głów ludziom głupich insynuacji. :D Swoją drogą czuję z Twojej strony podstęp. :P

Gość gość
12:03 jakiś frajer :D sle wiadomości w eter.Nie staje mu fiut i mysli o kims kto ma go w d***e.Ona ma rodzinę więc się od niej odp*****l,ty za to nie masz nic,i nikogo.

Gość milczącygość
gość dziś Taki, który nie przeklina. Kulturalny w przeciwieństwie do Ciebie. :)

Gość gość
Do kogo piszesz "z twojej strony" jej tu nie ma,więc co ? psychoza?

Gość gość
Dajcie spokój, koleś jest bezrobotny i chory na umyśle. A te minki to szczyt,jak na "mądrego " gościa :/

Gość milczącygość
gość dziś Cóż za elokwentna i jakże treściwa w słowa wypowiedź. Poruszyła mnie Twoja kultura osobista i nienaganny język. Podejrzewam, że tylko w sieci i ewentualnie na drzwiach toalety publicznej masz odwagę odzywać się do innych wyrażając swoje poglądy i ubogacając nas swoimi przemyśleniami. Reasumując jestem niezwykle wdzięczny, że los rzucił Ciebie w ramiona mojego wątku. Będziesz tu wisienką na torcie. Chciałbym Ciebie uściskać z radości, ale niestety nie jestem w stanie. Jedyne co mogę uczynić to przesłać Tobie wirtualnie moje najszczersze wyrazy podziękowania za tak zacny wkład w ten jakże idiotyczny wątek. Może dzięki Tobie to się zmieni. Takie perełki są bezcenne i z pewnością przyciągną uwagę szerokiego grona odbiorców. Z wyrazami szacunku głupi autor. :D

Gość milczącygość
gość dziś Ty to chyba ledwo po gimnazjum, co? :P gość dziś Dopisz do listy jeszcze, że się nie myje i jestem brudasem. :D

Gość gość
Ić poczytać książkę zamiast siedzieć i tu p******ic.Nic nie zdziałasz.Nigdy tu nie trafisz tej "swojej" kobiety. Nie mieliście razem być skoro nie jesteście. To było skończone niż się zaczęło.

Gość gość
:D frajer

Gość milczącygość
gość dziś Ale ja Jej tu wcale nie szukam, to po pierwsze, a po 2 to kto jest głupszy ja czy Ty. Nie chcesz tu przebywać to opuść ten wątek. Ja Ciebie nie zmuszam do czytania tego co piszę. Dlaczego Ty siebie katujesz moimi wypocinami? Może lubisz siebie samego krzywdzić. :P I kto tu jest dziwniejszy? Swoją droga marny z Ciebie troll. Trafiałem na lepszych od Ciebie. Nie dorastasz im do pięt.

Gość gość
O co chodzi autorowi? Czemu nie powie przyjacielowi co go boli Facet,wstydu tu nie rób. Chyba ze masz 55 lat sam w załamaniu nerwowym

Gość milczącygość
gość dziś Czyli jednak nawet nie gimnazjum. Tam to używają lepszych inwektyw.

Gość milczącygość
gość dziś W skali 0/10 0 za brak lepszego pomysłu na ubliżenie mojej osoby. Niskich lotów trolling. Jak chcesz to Ciebie podszkolą, ale nie tutaj. Znajdź sobie jakiegoś mistrza. Ja jedynie mogę Ciebie pocieszać lub dołować. Jednak coś czuję, że do Ciebie nie dociera nic ponad to co sam do buzi sobie wsadzasz. :P

Gość gość
Mam żonę, jej wsadzam do budzi, i nie tylko

Gość gość
Wiecie,autor to emeryt,całe życie czekał na kobietę która jest szczęśliwa i zaspokojona z innym Haha

Gość milczącygość
gość dziś Żonę? Ty nie dorosłeś nawet do tego by posiadać psa i go wyprowadzać na spacer. Nawet rybek mieć nie powinieneś. Swoją droga wybacz, ale to nie mój poziom. Kończę dyskusję z Tobą. Idź poszukać innej piaskownicy.

Gość gość
Autorze :-) miłego dnia

Gość gość
Haha myślałeś ze ona mnie do ciebie zostawi? Trzeba mieć sprzęt i gruby portfel,jednego nie masz,drugiego nie dorobisz się nigdy...z tą "skróconą" nożką

Gość milczącygość
gość dziś Dziękuję i nawzajem :) Ps. Nareszcie jakiś ludzki wpis. :D

Gość gość
To kobieta wybiera.Nie facet.One mają instynkt,wiedzą co robić.