Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczącygość

To, że od wielu lat milczę nie oznacza, że o Tobie nie myślę.

Polecane posty

Gość milczącygość
gość dziś To idź porysować mi lakier. :P

Gość gość
21:20 Przecież wiem że nie do mnie. Ale w moim przypadku powtarzam to nie była zabawa. Nie myśl, że tylko ona i ty macie takie dylematy.

Gość gość
a może jeździsz granatowym a wpierw czerwień flamenco? ;)hm?

Gość gość nocna chmura
Wszyscy piszący z gościa to dzicz. Wulgarna, bestialsko zawistna dzicz.

Gość gość
Ona jest w ciąży wiesz o tym? Nie będziesz z nią nigdy.

Gość gość
21:33 To się wyczuwa :-) duże pokłady mądrości.

Gość gość
milczącygość dziś Dlaczego ludzie lubią robić to czego nie lubią? jezyk.gif Też tego nie rozumiem, dlaczego milczący są tacy gadatliwi? :O To takie męczące.... 💤

Gość gość
Tak napiszę na nim "pedolfil"

Gość gość
21,31 Hej, spokój ma być. U mnie przed domem stoją 2 czarne nie garażowane auta. Czy to coś oznacza? Garażowane jest trzecie, ale nie jest czarne.

Gość gośćmilcząca
21.37 Co się wyczuwa??Ja mądra nie jestem.Tak czerweń i granat.Wciąży też nie jestem.

Gość gość
21.36 nie mogę się z tym zgodzić, nie wszyscy, a z gościa pisać jest łatwiej

Gość milczącygość
gośćmilcząca dziś Różowym mustangiem. :P gość dziś Tylko się nabija. Nudzi się dziewczyna lub kto wie, może to facet. :) gość dziś To logicznie było by podkreślić ten fakt i napisać, że byłaś/eś w podobnej sytuacji. Swoja wypowiedzią sugerujesz, że piszesz bezpośrednio pod moim adresem. gość dziś Równie dobrze mogę jeździć na fioletowej Lamie. :) gość nocna chmura dziś Ostre słowa. :P gość dziś PUDŁO! Kolejny marny podszyw. 0 na 10 Jednak masz rację. Nigdy z Nią nie będę, ale ja o tym wiem. Chcesz mnie zdołować? Nie udało się. :) Oswoiłem się już z tą myślą. gość dziś Nie prawda. Jestem głupi... :D

Gość gość
21,38 nie rozumiesz i nie zrozumiesz bo w jednej relacji można milczeć a na innej płaszczyźnie można wylewać wszystkie swoje wątpliwości

Gość gość
21:50 co ty pierdolisz?

Gość gość
a co gdyby ona zdecydowała się na odejście od męża, czy nadal uważasz że nie jesteś kandydat bo "z nim będzie szczęśliwsza bo z tobą to tylko na wig24?" ;)

Gość gość
21:46 Logika, logika, jak ja to same emocje :( Zresztą o tej porze nie można oczekiwać ani logicznego myślenia ani sensownego pisania co zresztą widać po niektórych wypowiedziach :(

Gość gość
21:46. Jesteś mądry Milczący, ale to fakt w jednej kwestii jesteś głupi. A może lepiej zabrzmi, że to serce jest głupie i nie chce słuchać rozumu. Znam ten ból, aż za dobrze.

Gość gość
Po 30stce. Wiem kim jesteś.

Gość milczącygość
gość dziś Gadatliwy? Ja cały czas milczę. Usta są zamknięte i nie wymówiłem ani jednego słowa. :) gość dziś Weź ze sobą słownik. :D gość dziś Tak. Grabarz i MIB przyjechali. :D gośćmilcząca dziś Nikt o tobie nie pisał, kobieto. :P

Gość gość
21,53 wrzuć na luz, to nie do ciebie, bo twoje sentencje są tak treściwe, iż nie wymagają żadnego komentarza.

Gość gość
21.50 A z wątpliwościami można "wylać" i relację

Gość gość
Mam już męża i jego się trzymam.Nie zakładaj więc tematów o mnie.

Gość gość
Czy spotkales się z nią kiedyś nocą?

Gość gość
Nudzisz sie

Gość gość
Next

Gość milczącygość
gość dziś Owa osoba pisze o tym, że w kontakcie z kimś kogo nie chcemy w żaden sposób dotknąć zachowujemy się dość umiarkowanie i powściągliwie. Niestety wszelkie niejasności wyjaśniamy poza jej wiedza, za plecami i to jest trochę głupie. I grzeczniej proszę się tu odzywać. gość dziś wig24? nie rozumiem przenośni, ale odpowiem na pytanie. Po pierwsze nie zdecyduje się na taki krok. Po 2 ucierpiały by na tym pewne osoby, niektóre za młode by to zrozumieć. Po 3 po co odchodzić od dobrego człowieka, który zapewnia Jej przyszłość i stabilizację? Po 4 po tym co przeszedłem uważam, że nie dość, że na Nią nie zasługuję, to biorąc pod uwagę to czego dowiedziałem się o sobie - nie życzę Jej siebie. :P Pomijam już ten drobny fakt, że to co się stało jest jednoznaczne i moim zdaniem nieodwracalne. Szanuje w Niej pewne zasady. Jeśli zdecydowała by się odejść, to by je naruszyła i tym samym poniekąd straciła w moich oczach. Po tylu latach nie ma odwrotu. gość dziś Trudno pogodzić logikę i emocje. Coś o tym wiem. :o gość dziś Serce nie sługa. Wiesz... moim zdaniem to dobrze, a to dlatego, że rozum odtrącił by coś dobrego i zaprzepaścił wszystko. Serce może i głupie, ale pokłada we wszystkim nadzieję, a to podstawa. gość dziś Nie ty jeden czy tez nie ty jedna. Kolejka niedługo się zrobi. :D

Gość gość
22.09 to duże uproszczenie, też mam męża i wcale go nie trzymam

Gość gość
nie rozumiem, dlaczego w takich tematach pojawiaja sie zawsze ludzie, ktorzy probuja przekonac autora do zrobienia 'czegos'. czasem nic juz sie nie da zrobic, i mozna tylko kochac. taka prawda. nie kazda milosc konczy sie posiadaniem drugiej osoby na wlasnosc.

Gość gość
Hej, nie ma tak, nikogo sie nie posiada na wlasnosc, mozna co najwyzej z kims dzielic swoje zycie :)

Gość milczącygość
gość dziś A jakim samochodem do Ciebie przyjeżdżałem? :) Zgadniesz to zamilknę jak trup. Marka, typ, kolor, ilość drzwi. To chyba nie jest trudne pytanie. gość dziś Kiedy przyjdą do Ciebie nocą i w drzwi załomocą.... :P Nie otwieraj!! :D gość dziś Tak jak widać. Miałem inne plany, ale jestem chory. :o gość dziś Nawet fajny film, ale tylko jak się go ogląda za pierwszym razem. ;)